Najčítanejšie články v roku 2010

Rok 2010 sa po ročnej pauze niesol v znamení reportov od Latanku a hlavne skvelej iniciatíve fóristov, ktorí zorganizovali zbierku na bike pre Jožka Orema. Tradične výborné fotky produkoval Root a Ivus a našlo sa zopár pútavých reportov od Katka. Ale najčítanejším článkom bol...

MTBiker.skPredvedieme si jednoduchú demontáž a montáž najčastejšie používaných kľúk od strednej triedy a vyššie v kolekcii produktov od značky Shimano. Tento návod využijete pri montáži horských kľúk HTII triedy Deore, LX, SLX, Saint, XT a v prípade kľúk mimo zostáv s označením FC-M542, 543, prípadne aj DXR ale aj pri cestných kľukách HTII Sora až Ultegra.
MTBiker.skTurbi · 09.02.2010 · MTBiker.skRady · Počet komentárov10
MTBiker.skNapriek tomu, že som dosť vyberavý čo sa týka MTB maratónov na Slovensku a terény v okolí Bratislavy ma takmer vôbec nelákajú, zimný maratón v Marianke je niečo, čo si jednoducho nemôžem nechať ujsť. Nielen preto, že organizátori letného Stupavského maratónu boli úplne prví, ktorí sa minulý rok odhodlali niečo také zorganizovať, ale hlavne kvôli tomu, že tento maratón je široko-ďaleko jediný svojho druhu, takže svojim spôsobom aj výnimočný.
MTBiker.skkatko · 26.01.2010 · MTBiker.skReporty · Počet komentárov6 · Počet fotiek397
MTBiker.skTýmito slovami Jožko Orem odpovedal v rozhovore na otázku, či niečo závidí svojim súperom...
MTBiker.skLatanka · 07.07.2010 · MTBiker.skReporty · Počet komentárov19 · Počet fotiek21
MTBiker.skAko začať? Napadol ma príbeh, ktorý iste mnohí poznáte:
-Žiadaj si čo ti mám dať!
-Daj mi čisté srdce.
-Pretože si si žiadal toto a nežiadal si si ani dlhý život, ani bohatstvo, ani životy svojich nepriateľov, dávam ti múdre srdce a dám ti aj čo si si nežiadal: bohatstvo a slávu, že ti rovného nebude.
MTBiker.skLatanka · 08.06.2010 · MTBiker.skNezaradené · Počet komentárov36
MTBiker.skS viac ako 4000 účastníkmi z 30 krajín je Salzkammergut Trophy najväčším rakúskym MTB maratónom. Dlhá sľučka regiónom svetového prírodného dedičstva UNESCO Hallstatt-Dachstein-Salzkammergut patrí medzi najimpozantnejšie maratónske trate v Európe.
MTBiker.skLatanka · 21.07.2010 · MTBiker.skReporty · Počet komentárov25
MTBiker.skNa reportáži zo sobotnajšieho Kaktus Bike Svätojurského MTB Maratónu sa ešte usilovne pracuje - zatiaľ si vychutnajte 198 fotografií z maratónu od Ivany Palečkovej. Doplnených 111 fotiek
MTBiker.skcervo · 19.04.2010 · MTBiker.skReporty · Počet komentárov0 · Počet fotiek198
MTBiker.skPoslednú júlovú sobotu bol na programe, v poradí už 8 ročník stupavského maratónu. Tak ako jeho zimná verzia tak aj letná sa niesla vo veľkom štýle. Bohatý sprievodný program s tanečníkmi, hudobnými skupinami a rôznymi atrakciami pre deti.
MTBiker.skRadovan Bíroš · 03.08.2010 · MTBiker.skReporty · Počet komentárov2 · Počet fotiek258
MTBiker.skTento maratón s dátumom 19. 6. som si odfajkol už v zime. Aby som ho vynechal, musela by byť na štarte taká prietrž mračien, akú sme dnes ráno zažili v aute pri Strečne cestou do Súľova...
MTBiker.skLatanka · 21.06.2010 · MTBiker.skReporty · Počet komentárov4 · Počet fotiek454
MTBiker.skDoplnených 320 fotiek od Roota. Na Oravu som cestoval ako ináč -s Jánošíkom. Jánošík je jeho prezývka, Jano sa volá ináč. Je trochu menší, ale podobá sa na toho z dukátu. Aj v súbore tancoval, aj ho hral, aj ho rebrá bolia, tak mu to prischlo...
MTBiker.skLatanka · 05.07.2010 · MTBiker.skReporty · Počet komentárov3 · Počet fotiek320
MTBiker.skIvana Palečková nafotila vyše 200 vydarených kúskov na sobotnom Greenbike Tour pri Bratislave.
MTBiker.skivus · 28.08.2010 · MTBiker.skReporty · Počet komentárov2 · Počet fotiek201
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Od základu: Plášte pre MTB – základný výber a tipy

Od základu: Plášte pre MTB – základný výber a tipy

Plášte sú najdôležitejšou časťou na bicykli. Ako si vybrať plášte a na čo si dávať pozor? V tomto článku vás prevedieme základnými tipmi.
Kráľ bicyklových rámov – karbón je super, ale… (2. časť)

Kráľ bicyklových rámov – karbón je super, ale… (2. časť)

Aj za takou jednoduchou vecou, akou je bicyklový rám, je mnoho technológií a procesov, ktoré musí absolvovať ešte predtým, než naň nasadnete a vyrazíte za dobrodružstvom.
Unboxing: BMC Fourstroke LT ONE – nenásytný maratónec

Unboxing: BMC Fourstroke LT ONE – nenásytný maratónec

Hľadáš nekompromisný bicykel do prichádzajúcej maratónskej sezóny, s ktorým si užiješ výlet hrebeňom aj moderné cross-country trate? Máme pre teba skvelý tip.
keyboard_arrow_up