Cube Bikes 2011 s novým webom

Nemecké biky Cube, ktoré na Slovensko dováža Slovkolex, dostali nový web: www.cubebikes.sk. Na webe nájdete kompletnú ponuku modelov 2011 aj s príslušenstvom a vysvetlenou technikou. Takisto funguje nová Facebook page: www.facebook.com/pages/CUBE-bikes-Slovakia/190947357604475.

report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

CUBE 2017 – zaujímavé novinky pre všetky kategórie PR článok

CUBE 2017 – zaujímavé novinky pre všetky kategórie

Na sezónu ponúka CUBE množstvo zaujímavých noviniek. Medzi nimi napríklad kompletne prepracovaný model celoodpruženej rakety AMS 100 alebo ľahký hardtail Reaction GTC so sadou Sram Eagle za prijateľnú cenu. A to samozrejme zďaleka nie je všetko.
CUBE: Ochutnávka z kolekcie 2015

CUBE: Ochutnávka z kolekcie 2015

Fotogaléria vybraných bikov z novej kolekcie od top modelov cez HT, fully, ebiky až po detské. Ak patríte medzi priaznivcov nemeckej značky CUBE, určite sa pozrite na nasledujúce novinky.
CUBE: Cestné bicykle 2016 PR článok

CUBE: Cestné bicykle 2016

Modelový rad 2016 v podstate u CUBE rozdelili do 3 hlavných kategórií (comfort, aero endurance, racing). Každá z nich je zameraná na iný štýl jazdenia a podľa toho je vytvorená aj geometria každého radu. Taktiež je zrejmý trend nástupu kotúčových bŕzd, ktoré nájdete vo veľkom množstve u ponúkaných modeloch.
keyboard_arrow_up