Aby šport nebolel 2012

Či ste začiatočník, alebo skúsený športovec, určite existuje aspoň pár nezodpovedaných otázok, na ktoré hľadáte odpoveď a my sa Vám pokúsime priniesť objektívny pohľad aspoň na niektoré závažné problémy spojené so zdravím a športom.

Cieľom konferencie – ktorá sa bude konať 11.2.2012 v Bratislave – je zamerať sa hlavne na prevenciu a poskytnúť teoretické a praktické rady o rôznych druhoch tréningu, správnej výžive , nutnosti a spôsobe regenerácie, doplnkoch výživy a pitnom režime. Tiež by sme radi načrtli možnosti športovania aj pri problémoch so zdravotným stavom, napr. pri alergii, poruchách imunity, obezite, cukrovke, vysokom krvnom tlaku, pooperačných ortopedických stavoch – operácia kolena, problémy s chrbticou….

Prednášať budú odborníci ako MUDr.Karel Martinek, primár MUDr. Juraj Vyletelka, MUDr. Igor Bukovský, primár MUDr.Vladimír Ľupták, MUDr. Katarína Bergendiová, PhD a ďalší.

Okrem ďalších prednášok, prezentovaných odborníkmi, ktorí športu rozumejú aj z praktickej stránky, sme pripravili pre Vás rôzne zaujímavé sprievodné akcie a atraktívne ceny v tombole.

„Vieme ako budete FIT a pritom sa budete baviť“.

O všetkých novinkách Vás budeme informovať na www.abysportnebolel.sk - kde sa môžete aj registrovať - alebo na FB - ABY Šport Nebolel.

Dokážete byť FIT pre Vaše hobby, FIT pre prácu, FIT pre každodenný kolotoč, FIT pre Vaše deti a spokojný vyrovnaný život.
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Stretnutie s parašportovcami – naberte novú motiváciu

Pozvánka: Stretnutie s parašportovcami – naberte novú motiváciu

Spoznajte ľudí, ktorí sa napriek nepriazni osudu nevzdali a dokázali aj s hendikepom zabojovať a zvíťaziť.
5. ročník konferencie cyklistická doprava 2013 PR článok

5. ročník konferencie cyklistická doprava 2013

Srdečne pozývame všetkých priaznivcov cyklistickej dopravy, či už z pozície štátnej správy alebo samosprávy, dopravných projektantov, občianskych aktivistov na v poradí 5. ročník medzinárodnej odbornej konferencie cyklistická doprava 2013, ktorá sa uskutoční v Žiline.
Ako bolo na konferencii Aby Šport Nebolel? PR článok

Ako bolo na konferencii Aby Šport Nebolel?

Prinášame vám zopár zaujímavých poznatkov a postrehov, ktoré odzneli z úst odborníkov na konferencii “Aby Šport Nebolel” 9. 2. 2013 v Bratislave.
keyboard_arrow_up