Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Konferencia

Konferencia Cyklotrasy 2014 aj za účasti MTBiker.sk

Konferencia Cyklotrasy 2014 aj za účasti MTBiker.sk

Vo štvrtok 3.4.2014 sa na pôde Žilinského samosprávneho kraja uskutočnila konferencia Cyklotrasy 2014. Táto konferencia sa konala v rámci väčšieho projektu Trasy, traste sa!, ktorý je mikroprojektom cezhraničnej spolupráce medzi Českou republikou a Slovenskom. Konferencia preto nemala iba záber na región Žiliny a okolia, ale to svoje si na nej našiel každý, koho zaujíma cyklistika. Nás veľmi teší, že organizátori nezabudli ani na MTBiker.sk a pozvali nás.
5. ročník konferencie cyklistická doprava 2013 PR článok

5. ročník konferencie cyklistická doprava 2013

Srdečne pozývame všetkých priaznivcov cyklistickej dopravy, či už z pozície štátnej správy alebo samosprávy, dopravných projektantov, občianskych aktivistov na v poradí 5. ročník medzinárodnej odbornej konferencie cyklistická doprava 2013, ktorá sa uskutoční v Žiline.
Ako bolo na konferencii Aby Šport Nebolel? PR článok

Ako bolo na konferencii Aby Šport Nebolel?

Prinášame vám zopár zaujímavých poznatkov a postrehov, ktoré odzneli z úst odborníkov na konferencii “Aby Šport Nebolel” 9. 2. 2013 v Bratislave.
Doplnené: Aby šport nebolel 2012 PR článok

Doplnené: Aby šport nebolel 2012

Či ste začiatočník, alebo skúsený športovec, určite existuje aspoň pár nezodpovedaných otázok, na ktoré hľadáte odpoveď a my sa Vám pokúsime priniesť objektívny pohľad aspoň na niektoré závažné problémy spojené so zdravím a športom.
Aby šport nebolel 2012 PR článok

Aby šport nebolel 2012

Či ste začiatočník, alebo skúsený športovec, určite existuje aspoň pár nezodpovedaných otázok, na ktoré hľadáte odpoveď a my sa Vám pokúsime priniesť objektívny pohľad aspoň na niektoré závažné problémy spojené so zdravím a športom.
Konferencia - Obnova a modernizácia cykloturistických a peších turistických trás PR článok

Konferencia - Obnova a modernizácia cykloturistických a peších turistických trás

Žilinský samosprávny kraj si Vás dovoľuje pozvať na konferenciu pri príležitosti ukončenia 3-ročného projektu Obnovy a modernizácie cykloturistických a peších turistických trás v Žilinskom kraji financovanom Žilinským samosprávnym krajom, ktorá sa uskutoční dňa 15.11.2011 v Kongresovej sála Úradu Žilinského samosprávneho kraja, Komenského 48, Žilina.
Konferencia o MTB v Banskej Štiavnici PR článok

Konferencia o MTB v Banskej Štiavnici

Bajkeri, príďte urobiť niečo užitočné pre budúcnosť horskej cyklistiky! Buďte pri tom, keď sa začne formovať nová história rekreačného využitia lesa. Príďte sa zúčastniť prvej konferencie venovanej rekreačnému využitiu lesa so zameraním na horskú cyklistiku!
Prednášky z konferencie Aby Šport Nebolel sú online

Prednášky z konferencie Aby Šport Nebolel sú online

Prednášky, ktoré odzneli na konferenciii ABY ŠPORT NEBOLEL - sú k dispozícii na web stránke - http://www.imunosport.sk/#/prednasky - v dolnej časti stránky je pri každej prednáške tlačítko - STIAHNUŤ. Otvorené je už aj fórum, kde môžte napísať svoje postrehy, pripomienky, komentáre a jasnééé, že aj pochvaly... ;)
Športujeme s alergiou a astmou

Športujeme s alergiou a astmou

Bývajú obdobia, keď Vám alergia len tak zľahka dýcha na chrbát, ale dokáže aj riadne pritlačiť. Slzy vám tečú prúdom, škriabe vás hrdlo, svrbia sliznice a z nosa sa vytvorí vodovod. Alergia je nenápadný škodca, ktorý Vám dokáže znepríjemniť akýkoľvek outdoorový šport. Najprv sa len tak nenápadne prihlási raz za čas a postupom času svoje príznaky riadne pritvrdzuje.
Existuje alergia na chlad?

Existuje alergia na chlad?

Pri vzniku a rozvoji alergií môžu hrať veľký význam, okrem iného, aj náhle zmeny teploty prostredia - ako napríklad chlad, ktorý pôsobí na vyplavovanie určitých látok, ktoré môžu vyvolávať klinické prejavy zvýšenej reaktivity na slizniciach horných, stredných, ale aj dolných dýchacích ciest, očných spojiviek, ale aj kože.
Vplyv športu na odolnosť organizmu

Vplyv športu na odolnosť organizmu

Je všeobecne známe, že v poslednom období jedinci málo spia, nekvalitne sa stravujú, sú často stresovaní a majú nedostatočný pohyb a pobyt na čerstvom vzduchu. Dôsledkom toho je znížená telesná zdatnosť, malá otužilosť, vyčerpanosť
a znížená odolnosť proti chorobám.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up