Zdroj: mathosh

Posledná časť fotogalérie z Eurobiku 2012 v ktorej sa dozviete viac o headsete od značky LAS ale aj o tom ktorý výrobca prezentoval nový Am/En model.

Cube

Okrem už prezentovaných noviniek v podobe nového Sterea pribudli do ponuky nové farebné prevedenia a niekoľko vylepšených modelov.


Las Galaxy Bt

Zaujímavou novinkou na stánku tohto výrobcu prilieb bol nový model s integrovaným komunikačným systémom pomocou ktorého môžete komunikovať súčasne so šiestimi ľuďmi , počúvať hudbu alebo telefonovať.


Magura RT8 TT

Brzdová revolúcia pre triatlonové a časovkárske bicykle. Po roku a pol vývoja a testovania v spolupráci so značkou Cervelo ide o najľahšie hydraulické brzdy na trhu.


Morewood

Okrem kráľa ponuky Mukulu si návštevníci mohli prezrieť celkom nový Am/En stroj Jabula so zdvihom 170mm


Cinelli

Ani taliansky výrobca sa nevyhol vlne fixedgear a odprezentoval niekoľko rámových sád pre mestské jazdenie.


BMC

BMC na sezónu 2013 vylepšilo niekoľko modelov a do svojej ponuky zaradilo model na diskových brzdách . Okrem bicyklov na stánku pútala pozornosť aj ukážka výroby jednotlivých rámov.


A sme na konci posledného dielu, ostáva iba zhodnotiť akciu na maximálny počet bodov. Počas našej návštevy sme sa nestretli so žiadnym negatívom alebo problémom . Vynikajúci prístup organizátorov a predajcov ale aj fakt že si tu "to svoje" nájde skrátka každý ,robí z Eurobiku miesto kam sa o rok znova rád vrátim .

[Foto na úvode: mathosh]

report_problem Našiel si v texte chybu?
mathosh 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Fotogaléria: Eurobike 2014 - 1. časť

Fotogaléria: Eurobike 2014 - 1. časť

Koncom augusta sa uskutočnil v nemeckom meste Friedrichshafen 23. ročník jednej z najväčších cyklistických výstav sveta. Podľa ohlasov vystavovateľov, s ktorými som sa rozprával už možno Eurobike považovať za najväčšiu bike výstavu sveta, kde tento rok vystavovalo 1320 spoločností z 54 krajín. MTBiker bol pri tom a v najbližších dňoch vám budeme prinášať fotogalérie a články z tejto výstavy.
Fotogaléria Eurobike 2013

Fotogaléria Eurobike 2013

Fotogaléria z najväčšej európskej výstavy bicyklov, komponentov a doplnkov Eurobike 2013, ktorá sa už tradične konala v nemeckom Friedrichshafene
Eurobike 2012 - 5.diel

Eurobike 2012 - 5.diel

Predposledná séria fotiek v ktorej sa dozviete viac o tom akú závratnú cenu môže mať bike bez prevodov ale aj o výhodách hydraulického radenia.
keyboard_arrow_up