Letnú sezónu na Divokej vode otvorí v sobotu PIKNIK&BIKE

V Čunove sa budú túto sobotu od 11:00 do 17:00 rozdávať piknikové košíky naplnené nielen dobrotami, ale aj pohodovou atmosférou a športovým duchom. Každý, kto príde na akciu na bicykli cez Petržalskú hrádzu a prejde checkpointom, bude môcť raftovať zadarmo.

„Akcia v sebe opäť spojí aktívny relax a čas strávený v prírode v kruhu priateľov. Prostredníctvom projekt Piknik&Bike chceme podporovať rozvoj cyklistiky a zároveň ukázať, aké krásy župa ponúka,“ povedal predseda BSK Pavol Frešo.
Prvé piknikové podujatie zorganizoval Bratislavský kraj minulý rok v lete, v započatej tradícii pokračuje aj tento rok. Akcia pre priaznivcov zdravého životného štýlu sa bude konať na čunovskej Divokej vode, kde zároveň odštartuje letnú sezónu v areáli.
V sobotu na návštevníkov čaká bohatý program. Akčnejší športovci budú mať možnosť otestovať niekoľko vodných športov ako rafting, hydrospeed, jazdu na vodnom skútri alebo vodnú trampolínu s doskokom do 15-stupňovej vody. Rekreační športovci si budú môcť vyskúšať jazdu na kajaku, výlet do ramien Dunaja na výletných loďkách, zoznámiť sa s havajskou športovou novinkou Stand Up Paddle, teda pádlovaním na surfovej doske alebo vliezť so svojimi deťmi do Aquarolleru a zabehať si na vode. Priaznivci suchozemských športov si zajazdia na štvorkolkách, zahrajú si paintball a plážové športy. Všetky aktivity a občerstvenie budú v predaji za žetóny, ktoré budú na predaj na infopointoch.
"V túto sobotu chceme odprezentovať všetky možnosti športových aktivít, detskej zóny v úžasnom prostredí a veľmi príjemnú pohodu na tráve a v hojdacích kreslách medzi dunajskými vodami,“ povedala marketingová manažérka areálu Divoká Voda Mária Molnárová.
Okrem športovania si bude možné zasúťažiť v zdravom varení, bude pripravený program pre deti, cyklisti budú mať k dispozícii servisný stánok. Zahrá kapela Funkiez, pripravená je autogramiáda slovenskej vodáckej elity aj tombola. Na akcii Piknik&Bike bude vyhodnotená aj súťaž Objavuj poklady Bratislavského regiónu. Na Divokej vode bude zároveň možné nájsť posledných dvadsať pokladov.
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Bajkula Bratislavské enduro - finále Slovenského pohára

Pozvánka: Bajkula Bratislavské enduro - finále Slovenského pohára

Bratislava bude uzatváracím mestom Slovenského pohára v endure a my tam nesmieme chýbať.
Pozvánka: Prekrv svoj mozog na verejnej jazde s Mozgovou Atletikou a Nilio

Pozvánka: Prekrv svoj mozog na verejnej jazde s Mozgovou Atletikou a Nilio

Hoci sa rok preklopil do svojej jesennej časti, spoločné jazdy neutíchajú. Najbližšie roztočíme pedále v Bratislave.
Pozvánka: Gran Fondo Bratislava 2023 - to budú zjazdy

Pozvánka: Gran Fondo Bratislava 2023 - to budú zjazdy

V čom je Gran Fondo iné od ostatných podujatí? Čo bude ešte lepšie, ako pri premiére minulý rok?
keyboard_arrow_up