Pozvánka: Prekrv svoj mozog na verejnej jazde s Mozgovou Atletikou a Nilio

Hoci sa rok preklopil do svojej jesennej časti, spoločné jazdy neutíchajú. Najbližšie roztočíme pedále v Bratislave.

Biely kríž je takou malou „Mekkou“ bratislavských cyklistov a bude predstavovať aj cieľ tejto verejnej jazdy, ktorú organizujeme spolu s podcastom Mozgová Atletika a remeselným pivovarom Nilio. Odohrá sa 1. októbra a keďže nejde o nič náročné, môžeš so sebou vziať aj celú rodinu, či kamarátov. Nezostaneme totiž len pri bicyklovaní.

Netypické miesto štartu

Naše bratislavské jazdy sa spravidla začínajú v našom showroome, no pre tentokrát nastala výnimka. Štartuje sa z parkoviska pri Kauflande na Harmincovej ulici. Takýmto spôsobom sa vyhneme presunu cez rušné ulice. Čo však zostane po starom, je podpora z našej strany. Každý účastník, ktorý svoju účasť potvrdí aj v našom kalendári, sa môže tešiť na darček v podobe fľašky, izotonického nápoja, lístkov do hodnotnej tomboly a ďalších drobností. Schádzať sa začneme už o 10:00, aby sme si stihli „odbyť“ všetko dôležité a mohli o 11:00 v menších skupinách vyraziť smer „Bé-Ká“.


Trasa a program pre každého

Na Biely kríž máme odporúčanú trasu, ktorá nie je sprevádzaná organizátormi, meria 17 km a prekonáme prevýšenie 331 metrov. Vedie cez Polianky a Železnú studničku, aby nás voviedla do Malých Karpát, kde sa cez rázcestie U Slivu a Dolný Červený kríž „preštrikujeme“ až na Biely kríž. Vítané sú všetky druhy bicyklov. V Bufete u Kocmundu bude na všetkých čakať nealkoholické pivo Nilio, ktoré po výšľape dobre padne. Zároveň sa cyklisti môžu tešiť na DJ-a, zábavu i priestor na spoločné rozhovory. Korunku programu nasadí tombola, v ktorej sa bude žrebovať o ceny v hodnote 400 €.


Nezabúdame na bezpečnosť

Keďže v MTBIKER-i dbáme na bezpečnosť pri každej jazde na bicykli, ani táto, verejná, nebude výnimkou. Povinnou výbavou je tak prilba, ktorá musí byť po celý čas jazdy upevnená na hlave.


Babie leto sa pomaly začína a hoci je trochu chladnejšie, jazdu na bicykli si môžeme stále užiť, tentokrát aj v sprievode farbiacich sa stromov. Prípadné zmeny môžeš sledovať v našom kalendári. Tešíme sa na každého účastníka a vidíme sa 1. októbra.
Zdroj fotografií: archív redakcie MTBIKER
report_problem Našiel si v texte chybu?

Mozgová Atletika na biku na Biely Kríž s Nilio a MTBIKER

calendar_today 01.10.2023
label Nesúťažné podujatie
place Bratislava (Slovensko)

redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: MTBIKER trailovačka na Tematíne – práca aj zábava s našimi tvárami

Pozvánka: MTBIKER trailovačka na Tematíne – práca aj zábava s našimi tvárami

Chcel by si stretnúť známe tváre z našich videí, zveľadiť Tematín trail a zabaviť sa pri jazde? Príď na našu MTBIKER trailovačku!
MTBIKER komunitná jazda - spoznávanie zákutí Turca

MTBIKER komunitná jazda - spoznávanie zákutí Turca

Ak je niečo, čo skutočne vyšlo snáď v každom ohľade, bola to práve MTBIKER komunitná jazda vo Valčianskej doline. Prečo by si nabudúce nemal chýbať ani ty?
Komunitná jazda v Žiline - začiatok novej tradície?

Komunitná jazda v Žiline - začiatok novej tradície?

O tom, ako sme si dali spoločný výjazd od našej novej predajne, schovali sa pred búrkou či zaspomínali na Súľovský maratón.
keyboard_arrow_up