Pozvánka: MTBIKER trailovačka na Tematíne – práca aj zábava s našimi tvárami

Chcel by si stretnúť známe tváre z našich videí, zveľadiť Tematín trail a zabaviť sa pri jazde? Príď na našu MTBIKER trailovačku!

Spolu s postupným oteplením (a najnovším ochladením ) pomaly otvárame aj novú sezónu našich komunitných jázd. Hneď prvá z nich bude pomerne netradičná – spája totiž v sebe nielen jazdenie, ale aj drobnú brigádu. Ruku k dielu prídu priložiť aj Imro a Tomáš Martinák. Ak ťa tieto riadky navnadili, čítaj ďalej.

MTBIKER trailovačka

Najprv práca, potom zábava

Zima sa minula a tak je načase začať vyťahovať naše horské tátoše. Rovnako ako sme dopriali údržbu pred sezónou im, našu pozornosť si zaslúžia aj traily. Asi nikto z nás sa nechce spustiť nadol trailom, ktorý bude plný napadaného lístia či vymytý vodou. A keďže máme Tematín trail priamo za MTBIKER centrom Hrádok a je to náš „domáci“ trail, dostane sa mu od nás menšej pozornosti.

MTBIKER trailovačka na Tematíne
Stretneme sa už túto sobotu, 20. apríla, o 10:00 hod. na našej predajni. Odtiaľ spolu vyrazíme trailom smerom nahor a budeme ho postupne čistiť a upravovať. S náradím si starosti robiť nemusíte – všetko potrebné na prácu zabezpečíme. Čo je však na tom celom najlepšie? Tak, ako trail upravíme, tak si neskôr užijeme „fresh track“ smerom nadol. A pri momentálnej predpovedi počasia to vyzerá na kvalitnú „hrabanku“...

MTBIKER

Trailom sa to nekončí

Ako by povedal klasik: „To ale stále nie je všetko!“ Akonáhle sa dostatočne „vybláznime“ na traile, čaká nás bonus v podobe pumptracku v areáli MTBIKER centra. Tu popracujeme na svojej technike jazdy, pričom Tomáš, ako skúsený jazdec v tejto disciplíne, nám poskytne svoje cenné rady. Celú „sešn“ zavŕšime malou súťažou.


Podujatie pre každého aj s extra motiváciou

Keďže Tematín trail nie je špeciálne náročný, vyšantiť sa môžu prísť XC jazdci, ale aj skúsení harcovníci. Každému sa ujde dostatočne veľa zábavy a okrem toho od nás obdrží drobný darček v podobe nášho merchu. Počas trvania podujatia bude samozrejme zabezpečené občerstvenie aj pitný režim.

Pevne veríme, že sa nám v sobotu podarí stretnúť a zabaviť sa rozhovormi aj jazdením. Aktuality o podujatí nájdeš už tradične v našom kalendári. Tešíme sa na teba!
Zdroj fotografií: archív redakcie
report_problem Našiel si v texte chybu?

MTBIKER trailovačka na Tematíne

calendar_today 20.04.2024
label Komunitná jazda
place MTBIKER centrum Hrádok (Slovensko)

redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

MTBIKER komunitná jazda - spoznávanie zákutí Turca

MTBIKER komunitná jazda - spoznávanie zákutí Turca

Ak je niečo, čo skutočne vyšlo snáď v každom ohľade, bola to práve MTBIKER komunitná jazda vo Valčianskej doline. Prečo by si nabudúce nemal chýbať ani ty?
Pozvánka: Tréningovo-zážitkový kemp v Schladmingu a Leogangu

Pozvánka: Tréningovo-zážitkový kemp v Schladmingu a Leogangu

Krásne výhľady, skvelá partia, parádny pojazd a tréning v rakúskych bikeparkoch? Fotky od profesionálneho fotografa? Prihlás sa na 5-dňový kemp už 5. júla.
MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

Nové značky, nové spolupráce, nová predajňa, komunitné jazdy, ale aj jeden veľký letný projekt na východe. Pozrite si prehľad toho, čo chystáme.
keyboard_arrow_up