Júnové číslo Cyklistickej dopravy

Prečítajte si najnovšie číslo Cyklistickej dopravy, kde sa okrem iného dočítate,kde napríklad premávajú cyklobusy v banskoBystrickom kraji, ako rieši cyklistickú dopravu švédske Orebro, postrehy z cyklokonferencie Velocity Global 2013 vo Viedni a ešte oveľa viac.

report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Januárové číslo Cyklistickej dopravy PR článok

Januárové číslo Cyklistickej dopravy

Prvé tohtoročné číslo obľúbeného magazínu Cyklistická doprava je online! V januárovom čísle si môžete prečítať o novinkách medzi slovenskými cyklotrasami, dozviete sa viac o využití nákladných bicyklov spoločnosťou DHL ale aj o tom ako sa bicykluje v rakúskom meste Graz.
Decembrové číslo časopisu Cyklistická doprava PR článok

Decembrové číslo časopisu Cyklistická doprava

Príjemné prežitie Vianočných sviatkov veľa pohody, nech sa vám splnia sny v osobnom, pracovnom ako aj cykloživote. To vám praje kolektív redakcie ako aj portálu cyklodoprava.sk. A ako darček prijmite decembrové číslo cyklistickej dopravy.
Novembrové číslo Cyklistickej dopravy

Novembrové číslo Cyklistickej dopravy

Bohatá jeseň nám opäť priniesla s menším meškaním novinky z oblasti cyklodopravy, či už z domova alebo zo zahraničia. Zaujímavým faktom je, ako Rakúšania objavujú Banskú Bystricu. Alebo posledné údaje o náraste cyklistov v Žiline, kde práve prostredníctvom IT technológii je možné monitorovať cyklistov. Okrem toho, vám prinášame prehľad o tom, ako je to vlastne so stavom cykloinfraštruktúry vo vybraných mestách. Taktiež si na spestrenie môžete prečítať fotoreport z rodiska solúnskych bratov.Príjemné čítanie. Sme radi, že na Slovensku máme aj študentov,ktorí využívajú bicykel do školy, preto vám prinášame aj ich pohľad – momentálne z Trnavy
keyboard_arrow_up