LED navigácia Hammerhead

Hammerhead vám ukáže všetko čo potrebujete pre navigáciu a pritom na vás nepôsobí rušivo textom alebo grafikou. Táto LED navigácia poskytuje informácie rovnako ako prístroje pre závodných vodičov alebo stíhacích pilotov. LED systém funguje dobre za všetkých svetelných a poveternostných podmienok. Svetelné pole si dokonca môžete prispôsobiť aby vyhovovalo vašim nárokom.

Objavujte

Spustite aplikáciu a objavte skvelú trasu presne podľa vašich predstáv a nastavení: kopce, vzdialenosť, scenérie alebo obtiažnosť. Hammerhead vás prevedie trasou hladko, jednoducho a bezpečne zákrutu za zákrutou.


Zdieľajte

Viete o úžasnom mieste na jazdu, alebo akým najlepším spôsobom sa dostať cez mesto? Zdieľajte vaše znalosti okamžite s priateľmi a komunitou. Aplikácia umožňuje jednoduché a rýchle zdieľania trasy s ostatnými.
Keďže sú tvorcovia tejto LED navigácie tiež veľkými fanúšikmi aplikácii Strava, MapMyRide a ďalších, je Hammerhead plne kompatibilný a umožňuje zdieľanie v reálnom čase.

Hammerhead vám ponúka možnosť stretnúť sa s kamarátmi na cestách a pripojiť sa k skupinám bez nutnosti koordinovať časy stretnutí a umiestnenia.


Off road

Táto navigácia nenachádza svoje uplatnenie iba na cestách a v meste ale tiež na vašich obľúbených trailoch. Je vybavená vnútorným kompasom a vďaka jedinečnej červenej bodke dokáže navigovať kdekoľvek, od chodníka až po otvorenú púšť. To všetko rovnako jednoducho a bezpečne.


Dlhá životnosť batérie

Aplikácia je veľmi efektívna a displej smartfónu ostáva vypnutý – vďaka tomu pobeží s pripojenou navigáciou viac ako 5 hodín. Samotná jednotka Hammerhead je vybavená poslednou generáciou batérie s technológiou LiPo a tak vydrží dlhšie ako 20 hodín. Nabíjanie je realizované pomocou Micro USB


Najvyššia presnosť navigácie

Vzhľadom k tomu, že Hammerhead používa GPS systém pripojeného mobilného zariadenia získate presnejšiu navigáciu než u väčšiny samostatných GPS jednotiek.

Hammerhead má nepochybne čo ukázať vďaka svojej jednoduchosti, bezpečnosti ale tiež efektivite. Viac info nájdete na webe http://www.hammerhead.io alebo FB profile
Táto výnimočná LED navigácia je nepochybne zaujímavým počinom do blízkej budúcnosti, uvidíme akým spôsobom sa bude uberať jej ďalší vývoj a presadenie na trhu.

report_problem Našiel si v texte chybu?
mathosh 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Predstavenie: Nové sady SRAM Eagle X0, XX a XX SL AXS - návrat do budúcnosti

Predstavenie: Nové sady SRAM Eagle X0, XX a XX SL AXS - návrat do budúcnosti

Prototypy novej MTB AXS sady s logom BlackBox už pár mesiacov sledujeme v rámci jednotlivých kôl svetového pohára. Dnes je ten deň, kedy sa oficiálne odhalia všetky podrobnosti.
EUROBIKE 2019: Zaujímavosti, inovácie aj šialenosti – 4. časť

EUROBIKE 2019: Zaujímavosti, inovácie aj šialenosti – 4. časť

V predchádzajúcich článkoch sme sa venovali najmä technologickým novinkám, no Eurobike je obrovské panoptikum, kde sa dajú vidieť naozaj netradičné veci. Napokon veď posúďte sami.
EUROBIKE 2019: Novinky a trendy na rok 2020 - 2. časť

EUROBIKE 2019: Novinky a trendy na rok 2020 - 2. časť

Extrémne geometrie, bezdrôtové riešenia, originálne konštrukcie...aj to sú ďalšie trendy a zaujímavosti z výstavy Eurobike.
keyboard_arrow_up