Do piatku 13.2.2015 (22:00 hod.) dražíme FatBike od Rock Machine - Avalanche 70

Do piatku 13.2.2015 (22:00 hod.) dražíme FatBike od Rock Machine - Avalanche 70

Na stránkach MTBIKER ste mohli vidieť niekoľko častí nepravidelného seriálu Bicyklom po Slovensku. Videá a neskôr aj fotografie, ktorými sa snažíme ukázať pekné kúty Slovenska oslovili značnú kôpku fanúšikov. S podporou firmy Sloger zabezpečujúcou import bikov Rock Machine pre Slovensko sme rástli od samého začiatku, až sa dnes, po takmer dvoch rokoch fungovania stránok Bicyklom po Slovensku oficiálne spájame s firmou Sloger.

Volám sa Majo Illéš (MTBIKER nick: beal) a pri čítaní vašich článkov a komentárov musím povedať, že oproti množstvu z vás bicyklujem naozaj veľmi málo. Hobby. A ako teraz zisťujem, my hobíci máme oproti ostatným makačom náramnú devízu. Čas. Nemusíme sa voziť so stopkami, ani naháňať kilometre, prevýšenia alebo gramy. Nám je to všetko vlastne tak trochu jedno. Do batohu si môžeme nabaliť foťák, sklá a miesto túb energetických gélov zdobia sieťky batohu odstávajúce rožky k slaninke, ktorá sa vezie dnu. Dostaneme sa všade kam chcem, ak nie, skúsime to znovu a popri tej ceste dokážeme vnímať okolie. Je to na neuverenie, ale kedykoľvek môžeme dokonca zastať.

Všetko toto tvorilo môj základný kameň pri zakladaní FB stránok Bicyklom po Slovensku. Problém bol, že nebol bicykel. Oslovil som pár firiem a čuduj sa svete u slogerákov sa našla podobne „postihnutá“ partia. Doslova behom pár dní sme mali doma dva karbónové stroje a mohli sme točiť, fotiť, písať.

Bicyklom po Slovensku...

Na biku
Dnes som rád, že som ich dôveru nesklamal a hoci sme naozaj veľmi úzko spolupracovali od samého začiatku, ponuka ešte väčšej podpory je ako diplom za veľmi dobrý prospech, ktorý som nikdy nezískal .

Dražíme FatBike od Rock Machine - Avalanche 70

FatBike Rock Machine - Avalanche 70
Draží sa úplne nový fatbike. Presná špecifikácia na http://www.rockmachine.us/sk/kolekce/fat-bikes/avalanche-70.html

Pri príležitosti spojenia síl sme spoločne pripravili dražbu FatBiku Rock Machine Avalanche 70. V prípade záujmu sa do nej môžete zapojiť do piatku 22:00. My sme mali možnosť jazdiť na týchto stojoch už vlani a bol to zážitok, ktorý by som si kedykoľvek rád zopakoval.

Zapoj sa do dražby!

Do dražby sa môžete zapojť na tomto odkaze: https://www.facebook.com/BicyklomPoSlovensku/photos/a.575761379141397.1073741829.564719880245547/891582894225909/?type=1&theater

Ako sme jazdili na FatBikoch od Rock Machine


report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Video: Ebiky Rock Machine 2022 - enduro, gravel, fatbike

Video: Ebiky Rock Machine 2022 - enduro, gravel, fatbike

Stručne a vecne porovnané rôzne modely elektrických bicyklov značky Rock Machine. Komu sa hodí fatbike, prečo je fajn gravel a čo sú silné stránky ich fullov?
Video: Slušné gravel bicykle - Rock Machine, Ghost a Marin

Video: Slušné gravel bicykle - Rock Machine, Ghost a Marin

Na pohľad podobné gravel bicykle so slušnou výbavou, ktoré sa odlišujú v detailoch. Ktorý z nich by si si vybral?
Rock Machine 2023 - dôležitá je zábava PR článok

Rock Machine 2023 - dôležitá je zábava

Ponuka MTB bicyklov sa síce na tento rok nemení, neznamená to však, že nemá čo ponúknuť. Či hľadáte bicykel na dochádzanie, výlety, alebo seriózny enduro bicykel, ponuka Rock Machine je naozaj široká.
keyboard_arrow_up