Hľadá sa majiteľ horského biku značky DONNAY

Obvodné oddelenie Policajného zboru Bratislava Petržalka Juh vykonáva preverovanie za účelom zistenia majiteľa nájdenej veci: Horský bicykel zn. DONNAY, striebornej farby, v. č.: 26QX810162, ktorý bol nájdený dňa 12.04.2015 v čase o 08.00 h na Holíčskej 13, na 11. poschodí v spoločnej chodbe.

Pokiaľ ste si spoznali bike, pre bližšie informácie ako postupovať, nám môžete napísať na redakcia@mtbiker.sk alebo priamo kontaktovať uvedené policajné oddelenie.
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Black Friday v predajniach VeloCity a eBiker – na všetok tovar! PR článok

Black Friday v predajniach VeloCity a eBiker – na všetok tovar!

Ak zháňate kvalitný bicykel, oblečenie alebo komponenty, využijte akciovú ponuku v predajniach VeloCity a eBiker už tento piatok a sobotu.
Výpredaj testovacích bicyklov a vozíkov pre deti vo VeloCity PR článok

Výpredaj testovacích bicyklov a vozíkov pre deti vo VeloCity

Hľadáte pre seba zaujímavý model, ale radi by ste čo najvýhodnejšiu cenu? Jednou z možností sú testovacie bicykle a v tejto ponuke nechýba fatbike, tandemový špeciál alebo vozíky pre najmenších.
Prejazd cyklotrasy Eurovelo6 z Ostrihomu do Bratislavy na cargo bicykli

Prejazd cyklotrasy Eurovelo6 z Ostrihomu do Bratislavy na cargo bicykli

Predĺžený víkend na začiatku júla som strávil v dedinke kúsok severne od Budapešti, na pravom brehu Dunaja. Keďže môj bicykel Yuba Mundo bol práve v servise, požičal som si na otestovanie nákladnú trojkolku Fanotec FT-9005. Cestou tam sa odviezla v kufri 9-miestneho auta (keďže je to skladačka), no cestou späť táto možnosť nebola. Preto som sa rozhodol, že odskúšam "cargo bike touring" a do Bratislavy dôjdem po vlastnej osi po medzinárodnej cyklotrase Eurovelo 6.
keyboard_arrow_up