Naši mladí DH jazdci sa sústredili v Chorvátsku

Naši mladí, nádejní zjazdári sa zúčastnili na sústredení, ktoré sa konalo v Chorvátsku. Zostava sústredka bola nasledovná: Dodo Javorník, Miro Bezek, Peter Nováčik, Kelso Vaško, Marek Peško, Vašo Kosmák, Elvis Vengloš a ja.

Išlo o prvé sústredenie, ktoré sme spolu absolvovali a myslím, že nám to išlo skvele. No, až na pár nedovolených pivečiek cez obedný oddych ktoré si chalani odmakali tridsiatimi kilákmi navyše. Počko sa nám hneď prvý deň super upravilo a chaloši i vďaka slnku najazdili na ich „hyenách“ oveľa viac kilákov ako sa im kedy snívalo, že najazdia. Využili sme i prítomnosť cyklistov nežného pokolenia a spoločným tréningom sa vyprovokovali k výkonu na aký môžu byť hrdí.....120km jedným vrzom!!! Kto by to bol na tých zjazdárov povedal, že? A to keby mali také bajky ako ich konkurenti tak by možno prešli aj tých 185km, čo som dal ja. Väčšina z nich sedela prvý krát v živote na silničke a dokázali, že nie sú žiadne padavky. Za osem dní najazdili 800km a to sme pomedzi jazdenie zahrnuli i makačky na vrchné časti tela. Dali si k tomu ešte i plaváreň, ale to už bolo viac o provokovaní domácich plavčíkov ako o poctivom tréningu. A tak uvidíme ako sa nám naši borci predvedú tento rok, nie len na domácich pohároch, ale i na majstrovstvách Európy, ktoré sa budú konať v júli v Talianskom Val di Sole pre zjazd a v nemeckom Stollenberg pre four-cross.
Prajem všetkým vydarenú sezónu. Filip.

Fotogaléria
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Reportáž: Finálové kolo SPDH na Košútke - konečne na suchu

Reportáž: Finálové kolo SPDH na Košútke - konečne na suchu

Posledné kolo SPDH 2020 sa konalo na Košútke pri Hriňovej. Boli to jediné preteky, na ktorých počas troch dní nepadla ani jedna kvapka dažďa.
Reportáž: 3. kolo SPDH vo Vrátnej – v peknom tempe pokračujeme v sezóne ďalej

Reportáž: 3. kolo SPDH vo Vrátnej – v peknom tempe pokračujeme v sezóne ďalej

Tento víkend sa konalo už 3. kolo Slovenského pohára v zjazde, na ktoré som sa veľmi tešil, pretože som tu ešte nebol a bol som zvedavý, aká trať na nás čaká.
Reportáž: Slovenský pohár v zjazde - začiatok súťažného pretekania vo Veľkej Rači

Reportáž: Slovenský pohár v zjazde - začiatok súťažného pretekania vo Veľkej Rači

Keď som si pozeral počasie na prvé kolo SPDH vo Veľkej Rači, ani vo sne by ma nenapadlo, že si po teplej a slnečnej sobote v nedeľnej finálovej jazde ešte zablatím bicykel.
keyboard_arrow_up