eCare – základná starostlivosť o elektrobicykle od Weldtite

Ebiky sa tešia čoraz väčšej popularite, výsledkom čoho je aj sada na základnú údržbu od Weldtite, kde sa kladie dôraz na jednoduchosť a účelnosť.

Samotná značka má so starostlivosťou o bicykle bohaté skúsenosti – konkrétne viac ako 80 rokov. Tie sa rozhodla zúročiť aj v sade určenej špeciálne pre elektrobicykle s názvom eCare. Hlavnou myšlienkou je spraviť údržbu veľmi jednoduchú aj pre zaneprázdnených – tomu napomáha výber základných produktov a tiež ich prehľadné označenie, vďaka čomu ani začiatočníci nebudú mať žiadny problém zvoliť ten správny. Celkovo teda 7 základných kameňov, vďaka ktorým udržíte svoj ebike pripravený na každodenné výjazdy.


Čistič kontaktov 150 ml

Nehorľavý a nevodivý čistič kontaktov, ktorý chráni a čistí elektrické súčiastky a nezanecháva žiadne zvyšky. Navyše, silný sprej možno použiť zo všetkých uhlov bez straty jeho účinku.

Odmasťovač 150 ml

Základom každej údržby je v prvom rade spoľahlivé odmastnie a odstránenie zvyškov – najmä, čo sa pohonu týka. Tento čistí a odmasťuje reťaze, ozubené mechanizmy a reťazové kolesá spoľahlivo a rýchlo. Vysychá na vzduchu, nezanecháva žiadne zvyšky, neleptá plasty a gumu a čo je hlavné - je šetrný k elektrickým kontaktom. Viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.

Čistiaca aktívna pena 150 ml

Multifunkčný penový čistič je určený pre rýchle odstránenie všetkých nečistôt, zvyškov oleja alebo hmyzu. V podstate sa jedná o univezálny prostriedok použiteľný na väčšinu častí bicykla. Čistiaca zmes neobsahuje kyseliny a rozpúšťadlá. Ideálna pre použitie na rámy, riadítka a vidlice.

Olej na mazanie reťazí 150 ml

Mazací sprej je určený speciálne pre ebiky – najmä na vysokú záťaž a dlhú výdrž, takže nemusíte mazať tak často. Okrem toho samozrejme spoľahlivo chráni proti korózii. Vhodné pre použitie na reťaze, ozubené mechanizmy a reťazové kolesá.

Ochranný vosk 150 ml

Ak chcete, aby si váš rám zachoval čo najdlhšie svoj pôvodný vzhľad a tiež ho chcete ochrániť pred vplyvmi prostredia, využijete ochranný vosk. Vysokokvalitná zmes silikónov a voskov je špeciálne navrhnutá tak, aby zanechala na lakovaných plochách vysokolesklú povrchovú úpravu, ktorá chráni lak pred prachom a uľahčuje čistenie.

Každý ž týchto prostriedkov na údržbu je možné zohnať samostatne za cenu 4.99 €, no rovnako ako celú sadu. Tú využijete samozrejme nielen na elektrobicykle, ale tiež aj na každodennú údržbu klasického bicykla. Jednoduchosť a účelnosť sa hodí aj tu. Cena celej sady je 24.39 € a nájdete ju na tomto odkaze.


Čistiace utierky na rám – 5 ks

Antibakteriálne jednorázové utierky sú ideálne na rýchle a jednoduché čistenie rámu v podstate kdekoľvek bez toho, že sa voda dostane tam, kde nemá – teda najmä na elektrické časti. Sú ideálne napr. na cestovanie alebo do auta na prípadnú rýchlu očistu.


Sada na opravu defektov

Poslednou súčasťou kompletnej sady je sada na opravu defektov, ktorá obsahuje všetky nevyhnutné časti – 3 malé záplaty, 2 veľké a 1 oválnu, lepidlo, šmirgeľ, kriedu, ceruzku, dvojicu montážnych pák a 2 kusy čistiacich utierok na rám. Samozrejme, výrazne sa neodlišuje od „klasiky“, ale je to vhodné doplnenie celej sady pre základnú starostlivosť, kam oprava defektu určite patrí.


Ako celok je všetko zameraná na jednoduchosť použitia najmä pre užívateľov, ktorí chcú mať doma len to nevyhnutné na udržanie hladkého chodu elektrobicykla a samozrejme aj toho klasického (bez elektro pohonu). Sada nájde využitie v oboch prípadoch. Viac informácií sa dozviete na stránkach dovozcu made4bike.sk.
flash_on
Viac o elektrobicykloch, ich výbere a používaní nájdeš v sekcii Elektrobicykle v skratke.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Video: Kozmetika na ebiky - umývame doma, počas a po výjazde

Video: Kozmetika na ebiky - umývame doma, počas a po výjazde

Aké prípravky sa hodia na domáce detailné umývanie elektrického bicykla, čo sa hodí mať so sebou počas výjazdu a čo zobrať do auta, keď sa po ceste zastavíte na umývačke?
Ako efektívne zrýchliť svoj bicykel?

Ako efektívne zrýchliť svoj bicykel?

Nepotrebujete k tomu keramické ložiská a iné „vesmírne" vychytávky za stovky eur. Bude stačiť ochota zababrať si ruky a váš čas.
Ako pripraviť a udržať bike pojazdný - tipy na výbavu PR článok

Ako pripraviť a udržať bike pojazdný - tipy na výbavu

Správna starostlivosť o bicykel vie jeho životnosť zásadne predĺžiť. Okrem pravidelného servisu k tomu patrí aj čistenie.
keyboard_arrow_up