Zdroj: Facebook Dukla Banská Bystrica

Obhajoba titulov čaká na Martina Haringa a Janku Keseg Števkovú a bude sa určite dať na čo pozerať.

Domáca cyklokrosová sezóna vyvrcholí v nedeľu 3. decembra majstrovstvami Slovenska. Tie sa uskutočnia v Bánovciach nad Bebravou a preteky budú zároveň aj záverečným 9. kolom Slovenského pohára. Jazdiť sa bude na asfalte (10% trate), spevnenej poľnej ceste (10%) a najmä na tráve (80%). Tituly spred roka z Krupiny obhajujú Martin Haring a Janka Keseg Števková. Haring je päťnásobný majster SP a Keseg Števková štvornásobná domáca šampiónka v cyklokrose.

"Ako prvé odštartujú o 10.00 h žiacke kategórie, postupne je o 10.45 h naplánovaný štart kadetov a masters kategórií, o 12.30 h príde na rad kategória juniorov, tesne nasledovaná štartom junioriek a žien. Šampionát vyvrcholí pretekmi elitných mužov a kategórie do 23 rokov od 13.30 h," informujú organizátori v tlačovej správe prostredníctvom SZC. Podmienky z posledných dní sa zrejme postarajú o náročnú trať a bude sa určite na čo pozerať, čo môžete brať ako tip na prípadný nedeľný program.

[Foto na úvode: Facebook Dukla Banská Bystrica]

report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: MTBIKER X-Point Cyclocross Race 2022 - zaži svetovú atmosféru cyklokrosu

Pozvánka: MTBIKER X-Point Cyclocross Race 2022 - zaži svetovú atmosféru cyklokrosu

Jeseň je obdobím, kedy nám Il Lombardia pomaly ale isto uzatvára cestnú sezónu. No na druhej strane to nielen nám, ale aj svetovej špičke, otvára nové možnosti jazdenia. Jednou z nich sú aj preteky X-Bionic Cyclocross Race.
Koniec sezóny mladej pretekárky - a čo teraz?

Koniec sezóny mladej pretekárky - a čo teraz?

Chcete vidieť, ako vyzerá posezónne obdobie cestnej pretekárky? Chcete spoznať nástrahy a prekážky jesenného a zimného tréningu? Takto to vyzerá u mňa.
Martin Haring – na výjazde so 14-násobným majstrom SR

Martin Haring – na výjazde so 14-násobným majstrom SR

Tento jazdec zrejme ako jediný u nás dokáže už dlhé roky kombinovať na vysokej úrovni cyklokros, cross country, maratóny, či cestnú cyklistiku. Srdcom je ale stále biker a hlavne "pohoďák" so zmyslom pre humor...

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up