Unboxing: Garmin Edge 1030 - tu vám zrejme funkcie chýbať nebudú

Vlajková loď od Garminu uspokojí každého náročného cyklistu, ktorý pozerá po najnovších technológiách a trendoch. Poďme sa bližšie pozrieť na to, čo sa skrýva v jeho balení...

Garmin Edge 1030 sa stane obľúbeným najmä pre svoj veľký 3.5” displej, v balení sú senzory kadencie, rýchlosti, a samozrejmosťou je aj hrudný pás HR Premium.
Čo sa týka uchytenia, tak je tu naozaj bohatý výber z možností, napríklad na samotný predstavec, alebo pomocou vysunutého úchytu.




Konektivita je silná stránka a nájdete tu v podstate všetko, čo si môžete priať. GPS a GLONASS, ANT + cez ktorý sa dá ovládať, napríklad aj akčná kamera od Garminu, taktiež nesmie chýbať WiFi a Bluetooth - či už na prenos dát na server, alebo spojenie s telefónom.


Aj pri toľkých funkciách sa nezabudlo na to podstatné - výdrž batérie, ktorá je cca 20 hod. Komu by to nestačilo, tak môže siahnuť po battery packu od Garminu, ktorý nájdete ako voliteľné príslušenstvo. Súčasťou sú aj predinštalované mapy celej EU.








Celý balíček môžete nájsť na našom MTBIKER shope za 679.90 €. Taktiež si ho môžete obzrieť priamo v MTBIKER Centre v Hrádku.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Test: Garmin Instinct 2X Solar – väčšie, lepšie

Test: Garmin Instinct 2X Solar – väčšie, lepšie

V modelovom rade Instinct sa Garmin vyhral s dizajnom, dôraz je kladený na odolnosť a prívlastok X neznamená len väčší rozmer oproti štandardnej dvojke, ale pribudli aj nové prémiové funkcie.
Test: Garmin Edge 840 Solar – „nadupaný dotykáč“

Test: Garmin Edge 840 Solar – „nadupaný dotykáč“

Garmin si na tento rok pripravil naozaj mnoho noviniek a jednou z nich je aj dlhoočakávané uvedenie modelov Edge 540 a 840.
Test: Vesta, dres a nátelník Isadore - jar a jeseň v pohode

Test: Vesta, dres a nátelník Isadore - jar a jeseň v pohode

Čo na seba, keď je teplo, zima, sucho aj mokro? Dlhý dres Isadore Signature v kombinácii so spodnou vrstvou a vestou.
keyboard_arrow_up