Geometricky vobec nevychadza, aby sa ti rozhodil posed a koleno ostalo v ose pedalu.
Teleskopicky predstavec neexistuje. Existuju sice nastavitelne, kde ale menis len sklon. No tych by som sa na MTB osobne bal. Navyse nastavitelne predstavce umoznuju zmenu len s pouzitim naradia nie za jazdy. Osobne mi pride zmena geometrie biku za jazdy ako blbost (s vynimkou teleskopickej sedlovky).
no ja si presne nepamatam ako to bolo predtym ,je mozne ze prave vtedy som mal nohy viac vpredu, teraz uz je sedlo nadoraz a vychadza to na ten stred.
bavime sa o cestnom bajku, nie MTB, ale viac menej si mi odpovedal na vsetko co som chcel : ) DIK
vysku si viem nastavit aj pomocou kruzkou na krku vidlice, cize jedina moznost je kupit kratsi predstavec aby som nemal take prepruzene ruky a dufat, ze to pomoze.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/sedlovka-fsa-k-force-carbon-mtc-ud-sb25/4096
pravda je taka, ze rozdiel necitim a mam len problem s tym trpnutim ruk, co ale moze byt len nahoda. koleno mi ide stale cez os pedalu, tak uz neviem
viem, ze si mozem kupit rozne dlzky a asi by to malo poriesit moj problem, ale idealne nieco co si viem nastavovat aj pocas jazdy pre vacsi konfort.
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/predstavec-fsa-k-force-ud-carbon/2860
FSA MTB KFX SB25 MTC Carbon sedlovka, Ø-31.6 mm, 400 mm
246 €
Teleskopicky predstavec neexistuje. Existuju sice nastavitelne, kde ale menis len sklon. No tych by som sa na MTB osobne bal. Navyse nastavitelne predstavce umoznuju zmenu len s pouzitim naradia nie za jazdy. Osobne mi pride zmena geometrie biku za jazdy ako blbost (s vynimkou teleskopickej sedlovky).
bavime sa o cestnom bajku, nie MTB, ale viac menej si mi odpovedal na vsetko co som chcel : ) DIK
vysku si viem nastavit aj pomocou kruzkou na krku vidlice, cize jedina moznost je kupit kratsi predstavec aby som nemal take prepruzene ruky a dufat, ze to pomoze.