Tak zopár detailov. Poobede štart v Passau, popozeral som staré mesto a vydal sa južným brehom. Prespal som v kempe Kaiserhof. Druhý deň som začal na južnom brehu, na severný som prešiel cez priehradu Ottensheim a cez Linz do mestečka Grein, tam som prešiel kompou na pravý breh. Spal som v kempe rodinného gasthausu Krenn. Ďalší deň po pravom brehu až do kempu v Tullne. Pokračovanie po pravom brehu a na ľavý nad Viedňou cez priehradu Greifenstein. Viedňou cez Donauinsel, na konci na ľavý breh do Lobau. Obchádzkovou trasou až na most nad Hainburgom, tam pravým brehom až do Bratislavy. GPX si môžete vytiahnuť z tohto linku.
ak to má čosi cez 400 km tak by som šiel radšej na dva krát ... to máš v pohode tak 10-11 hodín aj s jedením fotením a kochaním každý deň ako s pučiť po celkom peknej trase a nič s nej nevidieť ... to potom môžeš ísť kamkoľvek inak .. napr do BB a naspäť alebo dade do žiliny a naspäť
ak to má čosi cez 400 km tak by som šiel radšej na dva krát ... to máš v pohode tak 10-11 hodín aj s jedením fotením a kochaním každý deň ako s pučiť po celkom peknej trase a nič s nej nevidieť ... to potom môžeš ísť kamkoľvek inak .. napr do BB a naspäť alebo dade do žiliny a naspäť
lapaloma Do BB/ZA a naspat to nie je to iste ako ist z Passau do BA. Cestou naspat by ho totiz cakal protivietor, kdezto pri ceste z Passau by mal vietor stale v chrbte .
Pozrite, pre mňa sú tuná 2 opšnz:
a) geocache kosačka, na HTčku, niekoľko dní, čo sa mi momentálne ani nedá, ani nechce
b) prefičanie naľahko na žiletke
to tzv kochanie sa mi nikdy nič nehovorilo, nehovorí a predpokladám, že ani nebude hovoriť
Pozrite, pre mňa sú tuná 2 opšnz:
a) geocache kosačka, na HTčku, niekoľko dní, čo sa mi momentálne ani nedá, ani nechce
to tzv kochanie sa mi nikdy nič nehovorilo, nehovorí a predpokladám, že ani nebude hovoriť
a mas nejaku idealnu najrychlejsiu trasu pre cestak? vlakom sa tam da rano luxusne rychlo dostat, tak len nech sa zbytocne clovek niekde nezamota...
To práve riešim, len samozrejme vždy ťa môže situácia na mieste prekvapkať (400 km štreka je poprdeli dosť dlhá na to, aby sa na pár kúskoch z nej konali nejaké neprístojnosti).
no pri tychto dlhych strekach zvyknem aj na znamych miestach zchaosit, ked sa nesustredim, nie to este tam, kde som nebol a vyzera to, ze kazdu chvilu treba niekde bocit tak keby su nieco mal, mohol by si prosim nieco podstrcit, najlepsie cim skor dakujem
Ja som mal max tusim 14h sedle pocas 16h celkoveho casu, tj. 2h rozhadzane na pauzy. To uz boli vsetko. Ale inak to Passau by slo aj za den, den a pol.
V roku 2017 som rano o 8.00 zacinal 60km pred Passau, hlbsie v Nemecku. O 10tej som bol v Passau, vypil dve piva, o 12tej som bol v okoli Schlogenu, o 15tej v Linzi, o 19tej vo Wallsee, o 21.00 som zakempil v Ybbse. Na druhy den som o 7mej rano vyrazil, o 10tej Melk, o 12tej Krems, 14.00 Vieden, 17.30 BA. Mal som cas aj fotit, aj vypit pivo a trochu sa aj kochat. Prvy den dakych 250km, druhy den 220 km.
Som ani nevedel že tu takáto téma je... 😂 Absolvoval som v septembri t. r. v partii 8 ľudí.
Len v stručnosti info. Cesta tam mikrobusom. Dĺžka tripu 440km za 5 dní. Ubytovanie v penzionoch a gasthausoch. Kto by mal zaujem viac info do ss...
Caute, vedel by mi niekto poradit ci sa da zohnat odvoz pre 9 ludi a 9 bicyklov na trase Bratislava-Grein. Rakusky kolega by chcel cestu do bratislavy na bicykli a naspat by sa radi nechali odviezt.
Vopred vdaka za rady.
Som ani nevedel že tu takáto téma je... 😂 Absolvoval som v septembri t. r. v partii 8 ľudí.
Len v stručnosti info. Cesta tam mikrobusom. Dĺžka tripu 440km za 5 dní. Ubytovanie v penzionoch a gasthausoch. Kto by mal zaujem viac info do ss...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Veľa som fotil, tu sú dva albumy. Prvá časť. Druhá časť.
Moja najobľúbenejšia fotka z cesty:
Vysvetli to tulenikovi
a mas nejaku idealnu najrychlejsiu trasu pre cestak? vlakom sa tam da rano luxusne rychlo dostat, tak len nech sa zbytocne clovek niekde nezamota...
V roku 2017 som rano o 8.00 zacinal 60km pred Passau, hlbsie v Nemecku. O 10tej som bol v Passau, vypil dve piva, o 12tej som bol v okoli Schlogenu, o 15tej v Linzi, o 19tej vo Wallsee, o 21.00 som zakempil v Ybbse. Na druhy den som o 7mej rano vyrazil, o 10tej Melk, o 12tej Krems, 14.00 Vieden, 17.30 BA. Mal som cas aj fotit, aj vypit pivo a trochu sa aj kochat. Prvy den dakych 250km, druhy den 220 km.
Pozri ten GPX súbor, čo som sem dával nedávno. Tú trasu som dal za jeden deň na cesťáku.
Vopred vdaka za rady.
Čau, koľko rátali v Gasthofoch za noc na izbu?