Mne kúpa kúpa neponáhľa. Trocha cez rozpočet, ale páči sa mi Marin Gestalt 1, že vraj sa ešte dá kúpiť 2020 model, stojí nejak 1100€, alebo Marin Nicasio 2, model 2020 a za nejakých 1200€. Rozmýšľal som aj nad Canyon Grail. Ten Triban je asi dobrá voľba, aj RC500, aj RC120 by asi bola v pohode, ale nepáči sa mi veľmi dizajn.
Pevné osky, na nich trvám. Podľa mňa je to budúcnosť a mám 100km, predsa len pri kotúčoch dostáva pri brzdený väčší záhul rychloupinak ako pri klasických brzdách. Bike si plánujem nechať dlhodobo, nechystám sa to každý rok, či 2 meniť.
Na Koyoku som mal 50/34 vpredu a 11/32 vzadu a stačilo mi to na každý kopec v okolí BA, kde som bol. Najľahší prevod som použil len raz a to som si povedal, že rýchlejšie bude
bike vytlačiť hore asi už.
Hazard tam ide skôr o prístup predajne/servisu a ich práci neverím už. Som z BA a predajňa je v Šamoríne a za rok, čo mám bike som tam bol už 7x s blbosťami, čo mali byť vyriešené a neboli a prejazdil som tak cez 800km na aute len kvôli servisu. Ak ťa to viac zaujíma, môžem ti to poslať podrobnejšie do správy, nech tu s tým nespamujem zbytočne.