Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ahojte,
malo zmienok som videl na tomto fore o Cannondale gravel bajkoch. Mate niekto, skusenosti?
Zacinam s bicyklovanim nebudem jazdit cisto cestu, ale ani uplny teren, tak som sa rozhodol pre Gravel a hladam nieco okolo +-1500 EUR a tento Cannondale ma celkom zaujal ..
Vdaka za pomoc ;)
Zobraziť komentár 28.03.2021 - 01:47:31
00
Ahoj, tiež by som rád vedel nejaké skúsenosti s Topstone. Pre mňa je Cannondale zaujímavý vyššími nosnosťami ako je priemer. Aj keď tento gravel za tie ceny z môjho pohľadu slabá výbava.
Zobraziť komentár 29.03.2021 - 09:38:19
00
Ahojte. Mám topstone 2,jazdím ho od decembra. Bral som ho hlavne na jazdenie do roboty a na nejaké výjazdy keď je v lese moc blata. Pre mňa to bol taky wow efekt (mimo terénu) keď som naň presedlal z celoodpruženého biku. Nemám ho moc s čím porovnávať lebo je to môj prvý gravel (cesťák). Príde mi celkom pohodlný na šotoline a na najakých lesných cestičkách(nie moc rozbitých),samozrejme na bezdušakoch. Bál som sa že budem moc vytrasený mimo cesty ale je to podľa mňa ok. Čo konkrétne by ste chceli vedieť?
Zobraziť komentár 30.03.2021 - 20:04:29
00
Ahoj, mňa by zaujímalo či stačia prevody na lesné stúpania a či je možné obuť širšie plášte. Vďaka
Zobraziť komentár 05.04.2021 - 18:57:26
00
Čo sa týka šírky plášťov tak píšu do 42mm. A prevody?! Zatiaľ mi stačili aj do strmších (kratších) stúpaní. Pocitovo mi to príde rovnako ako mám na horáku s prevodom 32-46.
Zobraziť komentár 07.04.2021 - 11:16:20
01
keyboard_arrow_up