Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ahojte. Chcel by som si kupit svoj prvy bicykel, Posledny som mal tak 15 rokov dozadu co som este nemal ani 18.
Chcel by som to na vylety s rodinou a aj do prace co mam 15km kde je 50%nespevnena cesta. Moj limit je 1000 eur, pozeral som decathlon ten TRIBAN GLVR 120 co sa mi celkom pozdava a zostane mi este 200 eur na dokupenie prilby a rozneho prislusenstva. A neviem ci mam pozerat aj ine znacky a ci je vobec nieketo schopny konkurovat decathlonu v pomere cena/vykon? Ak ano poradte aku znacku si este pozret. A este prosim aj daku vysiu radu ktora sa ako jazdena da kupit do tej 1000 (ale toho sa obavam ze sam nemam skusenosti preverit jazdeny bicykel). Dakujem
Zobraziť komentár 22.10.2024 - 09:35:49
00
Ten Triban tu uz bol rozoberany viackrat, nebud lenivy pohladaj si to. Osobne by som si dal namahu a pohladal vo vypredajoch podla velkosti nieco co ma grx vybavu a hydraulicke brzdy. Aj na bazari sa objavuju okolo 1000 napr: kellys soot 70 (aj umna to bol moj prvy gravel). Ale ked si doteraz nejazdil nemas s cim porovnavat, zrejme ani nevies co asi chces na tom biku mat, nevies ci budes jazdit a kolko, ci je cena prvorade kriterium, potom tazko radit..

p.s. recenzie by som pozrel nezavisle, na stranke decathlonu ma ja cestak za 300 5 hviezd
Zobraziť komentár 22.10.2024 - 11:04:45
00
Som sa rozhodol ze radsej kupim uz rovno nieco lepsie, ako koyuk 2.0, tak snad to bude dobra volba
Zobraziť komentár 10.11.2024 - 13:14:35
00
keyboard_arrow_up