Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Jojo, nech ti jazdi k spokojnosti Tvojej :)
Zobraziť komentár 06.07.2013 - 11:53:09
00
Baranie rohy? :D Inac to tam chces nahadzat vsetky tieto prkotinky? Ved tym cely bike len pokazis :)
Inac vela stastnych kilometrov :)
Zobraziť komentár 06.07.2013 - 14:45:30
00
Dlho som sa netesil. Uz mam prve problemy. Pri brzdeni mi dost skace...no respektive vydava divne zvuky predna brzda. Je to sposobene predou vidlou, pretoze ked tam je kotuc kt. je oproti V-ckam dost nizsie tak tam podla mna je velka paka a vznika velky napor na vidlu a ta to nezvlada. Samozrejme som s tym siel ku predajcovi a ten mi povedal, ze to je normalne, ze keby som tam mal aj drahsiu vidlu tak je to to iste. Neviem no, moc sa mi tomu nechce verit. A zadna brzda mam pocit, ze sa pri brzdeni jemne vychyluje a tym trochu ohyba kotuc a to vydava take...ako to povedat take praskave zvuky. Predajca na to ze to je tiez ok takze neviem. Teraz uz trosku lutujem, nie to ze som kupil ghosta, ale ze som mal asi kupit bajk s V-ckovymi brzdami. Inac celkovo bajk okej, vsetko ok aj to dobre brzdi no za na tie zvuky. Aky je na to podla Vas nazor? Je to normalne?
Zobraziť komentár 08.07.2013 - 21:00:03
00
Dlho som sa netesil. Uz mam prve problemy. Pri brzdeni mi dost skace...no respektive vydava divne zvuky predna brzda. Je to sposobene predou vidlou, pretoze ked tam je kotuc kt. je oproti V-ckam dost nizsie tak tam podla mna je velka paka a vznika velky napor na vidlu a ta to nezvlada. Samozrejme som s tym siel ku predajcovi a ten mi povedal, ze to je normalne, ze keby som tam mal aj drahsiu vidlu tak je to to iste. Neviem no, moc sa mi tomu nechce verit. A zadna brzda mam pocit, ze sa pri brzdeni jemne vychyluje a tym trochu ohyba kotuc a to vydava take...ako to povedat take praskave zvuky. Predajca na to ze to je tiez ok takze neviem. Teraz uz trosku lutujem, nie to ze som kupil ghosta, ale ze som mal asi kupit bajk s V-ckovymi brzdami. Inac celkovo bajk okej, vsetko ok aj to dobre brzdi no za na tie zvuky. Aky je na to podla Vas nazor? Je to normalne?

Pri prednej vidlici na tej urovni to je viac-menej normalne, no s tym zadkom pravdepodobne asi nie (kruti sa)
Zobraziť komentár 08.07.2013 - 21:07:30
00
No a myslis, ze keby som kupil to CTMko, Meridu, ze ten predok by robil to iste? Kruti sa? To ako myslis?
Zobraziť komentár 08.07.2013 - 21:47:48
00
Ono ked aj stojim na mieste stlacim obe brzdy a pozeram na zadnu brzdu tak prostwe vidno, ze tam je pohyb.
Zobraziť komentár 08.07.2013 - 21:49:06
00
Co s tym podla teba robit? Vratit to? Predjca vravel, ze to je ok, ze sa nemusim oto starat, ze nech normalne jazdim.
Zobraziť komentár 08.07.2013 - 21:49:51
00
1. Pravdepodobne aj na ostatnych trekingovych bajkoch ;) , ze ram nieje dostatocne tuhy :) 3. Ono nic lepsie s tym nespravis... Skratka tato kategoria bajkov je dost zanedbavana oproti ostatnym.
Zobraziť komentár 08.07.2013 - 22:04:47
00
Ono nemam pocit, ze sa pohybuje ta cast v kt. je ukotvena brzda ten ram, ale ze sa hýbe samotná brzda. Tá čelust v sroboch alebo ja neviem. Tak jemne sa prehýba. Uvidim no...som, ale z toho trocha sklamany.
Zobraziť komentár 08.07.2013 - 22:09:53
00
Ono nemam pocit, ze sa pohybuje ta cast v kt. je ukotvena brzda ten ram, ale ze sa hýbe samotná brzda. Tá čelust v sroboch alebo ja neviem. Tak jemne sa prehýba. Uvidim no...som, ale z toho trocha sklamany.

Co su tam za brzdy? Moze to byt nimi samotnymi alebo su zle uchytene...
Zobraziť komentár 08.07.2013 - 22:18:55
00
Tektro drako...
Zobraziť komentár 08.07.2013 - 22:21:01
00
Tektro drako...

Tak to vazne neviem... Tie brzdy niesu ziadna hitparada ale zase niesu ani prepadak, skus na to prist :)
Zobraziť komentár 08.07.2013 - 22:25:39
00
Ono brzdit to brzdi fajn, ale proste kazi to cely efekt z brzdenia a tak no...nie som s tym 100% spokojny.
Zobraziť komentár 08.07.2013 - 23:03:00
00
Kua neviem ci tie zvuky nevydava opletenie, špajchle, špice...v predu aj v zadu...skusal som ich a vyzeraju byt dotiahnute.
Zobraziť komentár 09.07.2013 - 18:18:20
00
Nie, spice to asi niesu. Ono dnes mi zacal vpredu uplne piskat kotuc miestami ked som brzdil...co to prosim ta moze byt?
Zobraziť komentár 11.07.2013 - 21:57:24
00
keyboard_arrow_up