Zdravím Vás cyklisti
Rád by som Vás na tomto fóre poprosil o pomoc. Vie mi niekto poradiť s naplánovaním trasy pre cestný bycikel zo SK do Santiaga de Compostela v Španielsku? Alebo ak niekto absolvoval túto trasu privítam nejaké odporúčania.
Existuje nejaká stránka kde zadám prejazdné miesta ktorá by zobrazila aj profil trate?
Ďakujem
03.03.2016 - 21:54:25
01
Na vytycovanie tras pouzivam http://www.bikemap.net. Vyhodi Ti to aj vyskovy profil a spocita nastupane metre. Je dokonca aj v slovencine. Plus mas na vyber viac typov map, takze okrem asfaltiek si vies naklikat aj nespevnene cesty.

Jazdu zo Slovenska az do Compostely Ti v dobrom zavidim. Ak sa Ti to podari zrealizovat, urcite tu napis nejaky report a samozrejme ani mapka absolvovanej trasy nebude na zahodenie. Mozno sa tu nejednemu raz hodi.
06.03.2016 - 00:39:55
00
Na cesty po zapadnej europe bola super online verzia tourenplanera, teraz tu uz je iba akasi na stiahnutie a tu som neskusal. Mozno ti pomoze. Naklikas si useky ktore jazdia cestni cyklisti (1 klik, jeden usek medzi dvoma krizovatkami.. netreba klikat jednotlive body useku) a spoji ti to do jedneho gpx suboru a profil trate do pdf. Je uz iba na tebe ci si tam das najjednoduchsiu cestu alebo nejake sedielka, nech uz ta put stoji za to.
EDIT: nainstaloval som si to a bezi to dobre. Výhodou je, ze tam mas trasy ktorými zvyknu cestni cyklisti jazdit a po nich ti vytvori navrh trasy. Len klikas na body cez ktore chces prejst. (naj[prv treba nacitat trasy z regionov)


Naposledy upravil Minikin dňa 10.03.2016 - 13:21:57, celkovo upravené 3 krát.

10.03.2016 - 12:02:14
00
Je tu niekde este jedna tema ku Compostele (dokonca mam pocit, ze s tym isym autorom) ale pre istotu zopakujem dva tituly (pamiatka na casy ked som o tom snival ale nevyslo)
- Cordula Rabe: Svatojakubska cesta z Pyreneji do Santiaga de Compostela - podrobny pesi sprievodca 41 etap (bikom by sa asi dalo ich robit po dvoch)
- Frantisek Sestak: Z Cech az na konec sveta - Svatojakubskou cestou na mys Finisterre - cyklodennik dvoch sestdesiatnikov - tiez dost podrobny
10.03.2016 - 12:08:40
00
keyboard_arrow_up