Lokalizácia
Formulár sa odosiela
cicamica:
kto tu koho provokuje? :bow: prepac - dolu si to precitaj

Naposledy upravil marekp dňa 17.06.2010 - 00:43:46, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 17.06.2010 - 00:37:28
00
Tak ešte raz, lebo to tu niektorý moderátor vymazal - dobré ráno, stará mama...
Niektorí tu jazdili na dráhovkách a v zime aj na ceste s pevným prevodom už v časoch, keď si ešte ani do plienok nečúral.
A keď som ti doporučil, aby si použil hľadanie a dokonca aj zadal kľúčové slová, tak ich použi... Pozri si napríklad týchto 7 strán jednej témy:
maratony-xc/the-slovakia-experiment-t21630.html

:rofl:
Ano Slovakia Experiment - poznam - klidek

cicamica:
kto tu koho provokuje? :bow:
vobec nie.. ja sa neklasifikujem ako expert/borec. ale viem kde je moja dusa.. na biku je!
To praveze od vas sa mi dostava reakcii ako : heej dobre rano stara mama, teraz si sa zobudil? a pod.
pozri - fixu som uz jazdil pred 4mi rokmi pocas mojho rocneho pobytu v Dubline (potom len bike). Tiez som si zazil svoje. Ale nemal som nikdy potrebu sa nejak o tom delit. ono to prislo spotanne, reku: ako je to u nas? ved nic nevidim, nikde nikoho, tak preco to nevyprovokovat.
A to video, to je len prejav ako vidim veci ja. urcite by som si to nedovolil (dolamany som uz dost) ale takto sa jazdilo v Dubline.... a bola to pecka!! na to nikdy nezabudnem!!
Zobraziť komentár 17.06.2010 - 00:41:13
00
Niekto tu je extra naspeedovaný. hehe
Najradšej mám heslá typu: Vytiahnite staré cajgle z pivnice a hor sa na singlespeed a k tomu ešte punk. Spojme sa a vytlačme autá z mesta. hehe
Si v tom Dubline asi húlil každý deň. hehe
Je pekné, že Ťa singlespeed zaujal a berieš ho ako životný štýl ale tvojim písaným prejavom vzbudzuješ akurát tak úškrn. Skús prehodnotiť štýl komunikácie a možno sa dočkáš aj rozumnejších reakcií.
Zobraziť komentár 17.06.2010 - 08:42:22
00
Turbi:

Ste tu naozaj tak skosnately? Nerespektujete nic ine ako komunikaciu, na ktoru ste tu zvyknuty? Ja tu neriesim KTO SI, CO ROBIS popr. AKE MA KTO SKUSENOSTI
Trosku Vam tu unika pointa: :bow:
Ta je urbanisticka cyklistika, Dizajn, ano aj zivotny Styl, infrastruktura a par dalsich dovodov, ktore su podla mna velmi dolezite pre zivot cyklistu.

A prosimta (ak dovolis) uz ma nespajaj s hulicskou cinnostou (zachadzas trosku daleko, alebo aspon nie tu). Ja tiez nesudim ci si si nieco dal predtym nez si na tom bajku zacal verit, ze vies lietat :smoke: .

Chlapci - bavime sa o Fixed Gear / Jednokolecko .. NIE SME SUPERI, SME BIKERI

Davam jazdy kazde rano na fixe na stanicu /sice len 3km, ale stacia/

Naposledy upravil marekp dňa 17.06.2010 - 16:59:33, celkovo upravené 3 krát.

Zobraziť komentár 17.06.2010 - 09:12:12
00
ja len tak na odľahčenie témy...viem že to tu už bolo ale zopakovanie neuškodí 8)

http://www.youtube.com/watch?v=Vn29DvMITu4
Zobraziť komentár 17.06.2010 - 09:27:15
00

Koment:
try going on the red in St.Petersburg or Moscow and you'll be dead on the first crossing....

na Slovensku asi tiez tak :)
Zobraziť komentár 17.06.2010 - 09:36:22
01
ja len tak na odľahčenie témy...viem že to tu už bolo ale zopakovanie neuškodí 8)

http://www.youtube.com/watch?v=Vn29DvMITu4

totok je mrda :D poznam.. chalan to ma rád na recesiu..jeden to tam pekne dával na STOPKU!!
Zobraziť komentár 17.06.2010 - 10:17:01
00
Koment:
try going on the red in St.Petersburg or Moscow and you'll be dead on the first crossing....

na Slovensku asi tiez tak :)

JJ - suhlasim.. niekedy to dám aj v BA, ale nie preto že to je kúľ, ale praktické.. samozrejme som opatrný. Ale ked si raz v prostredi, kde je dost bikerov v meste celá premávka sa tomu prispôsobí. to sa mi natom brutálne páčilo !!
Zobraziť komentár 17.06.2010 - 10:21:00
00
pravda..

Prílohy:

onedayforweb.jpg
onedayforweb.jpg 90.47 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 17.06.2010 - 11:39:00
00
tento nezabije asi nikto.. netrapi nikoho ako vyzera, ale splna ucel a svojim sposobom je to uplna raketa. Na takomto sa moc nenarobis..

Prílohy:

IMGP7937.JPG
IMGP7937.JPG 31.27 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 17.06.2010 - 11:54:39
00
asi som mimo ... ale mne ta snaha o punk a inakost a nezavislost a nevjem co ... pride dost uniformna ;-] a este aj nepohodlna
Zobraziť komentár 17.06.2010 - 13:05:39
01
asi som mimo ... ale mne ta snaha o punk a inakost a nezavislost a nevjem co ... pride dost uniformna ;-] a este aj nepohodlna

uniforma? asi hej - spoznáš takého bikera okamžite. nepohodlná? hmm - tech, pravidlá pri stavbe biku sú tie isté ako pri akomkoľvek inom.
čekni tu

http://vimeo.com/12449209
Zobraziť komentár 17.06.2010 - 14:44:27
00
cicamica:
kto tu koho provokuje?

Ja neviem! :?: Myslíš, že tu niekto niekoho provokuje? :o A čím prosím ťa?

Aby si nepovedal, že ťa tu nikto nechápe, toto je môj Singlespeed / Fixedgear. 8)
Ale medzi nami, je to len obyčajná dráhovka z rokov 90tych! :lol:

A ako napísal Turbi, niekedy stačí zmeniť spôsob vyjadrovania sa! ;)

Prílohy:

P1050792(1).JPG
P1050792(1).JPG 205.18 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 17.06.2010 - 15:31:38
00
No vidis!! :bow:

si ma hodil do klidku..uplne paradny!!
medzi nami, ja mam len stare ramy.. neplanujem si dovazat nove. pokial na SK budu zdroje tak budem cerpat odtial.
Takze to mas fixinu.. vies brzdit zadnym?? lebo ja nie, preto brzda v predu.. ake mas na tom prevodové rácio? to mas 42jku predu
Zobraziť komentár 17.06.2010 - 16:52:59
00
... toto je môj Singlespeed / Fixedgear. 8)

Ten bajk s tym hlavovym uhlom vyzera, akoby na nom niekto narazil do steny. :) Vyrezal som z fotky to jedine, co na nej za nieco stoji - co tak novy avatar cica? :rofl:

Prílohy:

cicamica avatar.jpg
cicamica avatar.jpg 2.69 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 17.06.2010 - 17:14:24
00
keyboard_arrow_up