Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Cyklomaratón Bratislava - Jasná

18. 6. 2016
Preteky jednotlivcov
Bratislava - Jasná (Slovensko)

Detailné informácie o podujatí
Tak v tom prípade vyzva pre teba bude tento rok celych 315km tahat špicu :)

asi si moj prispevok nepochopil :(
Zobraziť komentár 04.06.2015 - 13:08:58
00
ja som tiez tazkotonaznik, v kopcoch trpim, ale mam ich rad :-) batozinu si kazdy musi riesit sam, napr. cez znamych, teda treba minimalizovat, viac menej ti staci sacko na spolocensky vecer :-P

Vychadza mi to tak ze minum co so sebou musim tahat su jedny kratase a tricko a slapky, v tretrach by sa dost blbo chodilo po hoteli ;-)
No rozmyslim si to asi na mieste.
Zobraziť komentár 04.06.2015 - 18:20:41
00
Caute, a nechysta sa niekto spat na dalsi den na bike do BA? Recovery mode?
Zobraziť komentár 04.06.2015 - 20:45:01
00
Dzuch-Ban o stranku dozadu sa chystá.
Zobraziť komentár 04.06.2015 - 20:52:03
00
ked mas co to odjazdene, nemas sa coho obavat ;-)

tak sa nam to uz pomaly blizi a aj tento rok sa chystame na spiatocnu cestu z Jasnej... a kedze sa maju hranice posuvat, tak mame predbezne nastrelenu tuto trasu...
samozrejme vsetko zalezi od pocasia, stavu rozbitia v sobotu na bic abo pripadne na pive :-P trasa sa moze a iste aj bude modifikovat priamo na mieste podla pocitov, tak keby ste sa niekto chceli pridat, dajte vediet, definitvne sa to vacsinou dohaduje priamo v jasnej vecer... predbezne je nas zatial 5 kusov

Ja by som sa pridal ked nepojdete velmi rychlo...
Zobraziť komentár 04.06.2015 - 21:10:37
00
to je ako nie velmi rychlo? musime st tak, aby sme v nejakom rozmunom case dosli do BA...
Zobraziť komentár 04.06.2015 - 21:53:54
00
Vychadza mi to tak ze minum co so sebou musim tahat su jedny kratase a tricko a slapky, v tretrach by sa dost blbo chodilo po hoteli ;-)

Jasná je dosť vysoko, večer môže byť už hodne chladno - tričko nemusí stačiť. A šľapky nemusíš so sebou ťahať, tých sa tam nájde dosť!

Inak - civilné oblečenie a ďalšie zbytočnosti (v taške, batohu) sa nedajú odviezť v zberáku?
Zobraziť komentár 04.06.2015 - 22:15:39
00
Dzuch-Ban: Neviem odhadnut, ale asi priemer 29/30...
JoKo: Ja tiez tak chapem ze mozes dat veci odviezt...
Zobraziť komentár 05.06.2015 - 05:51:21
00
Dzuch-Ban: Neviem odhadnut, ale asi priemer 29/30...
JoKo: Ja tiez tak chapem ze mozes dat veci odviezt...

Taky priemer ja napriklad dam horkotazko na rovine ;-)
Jasne veci sa daju odviezt do Jasnej, len naspat to bude asi problem.
Zobraziť komentár 05.06.2015 - 06:30:52
00
airbilly: ale tak pojdes aj dole kopcom, roviny, v skupine. Ked pomalsie tak vychovuje aj mne po sobote. A ides spat na bike-u?
Zobraziť komentár 05.06.2015 - 07:11:10
00
airbilly: ale tak pojdes aj dole kopcom, roviny, v skupine. Ked pomalsie tak vychovuje aj mne po sobote. A ides spat na bike-u?

Nebudem predbiehať udalosti. Uvidím ako na tom budem po príchode do jasnej. Idem však len to Nitry a priemerku vidím tak na 25.tak jazdím dlhé trasy https://connect.garmin.com/modern/activity/765963881
Zobraziť komentár 05.06.2015 - 07:14:14
00
minuly rok sme vystartovali nieco po 8, teda po vydatnych ranajkach, ktore by sme radi aj tento rok absolvovali, takze skorej ako okolo 7 asi nevyrazime, uvidime, ako sa nam podari ranajky vybavit, minuly rok tomu neboli velmi nakloneni, ale oplatilo sa pockat, da sa povedat, ze z nich sme cerpali energiu cely den :-) priemerka bola minuly rok medzi 31-32 a prisli sme tusim nieco medzi 8-9 do BA, resp. stupavy, isli sme trasu cez LM, RK, MT, PD, PE, TO, HC, TT, teda relativne najrychlejsia a najjednoduchsia trasa... tym, ze tento rok chceme skusit zakomponovat aj kopce troska, moze to byt casovo ale aj silovo narocnejsie, ale ako som pisal, blizsie by sme sa dohodli priamo na mieste (cez SS mozme vymenit TC)... treba fakt odhadnut svoje sily, ale aj na vlak sa da naskocit cestou...
tricko a sortky stacia, na hoteli nie je zima :-) jedine, ak si chcete vybehnut na chopok, tak treba aj nejake polovibramky, v tretrach to ide tazko, ale v cykloobleceni relativne v pohode :-)
zberak bere cestou tam veci, na zastavkach sa aj k veciam dostanete, smerom naspat jedine, ze by ste sa s niekym dohodli, ze Vam zobere tie veci a pridete si po ne bud vecer, abo pondelok...
Zobraziť komentár 05.06.2015 - 07:21:21
01
na zajtra to vyzera na celkom svieze pocasie.......
Zobraziť komentár 19.06.2015 - 08:50:11
00
na zajtra to vyzera na celkom svieze pocasie.......

Veru hej. Normálne rozmýšľam nad dlhými nohavicami
Zobraziť komentár 19.06.2015 - 08:51:47
00
Ja beriem kratke, ale aj navleky na nohy a ruky urcite , vestu a kedze chladne rano...vezmem aj nakrcnik a dlhe rukavicky - a mozno aj capicku..Myslim ze tych prvych 60km vtom prezijem komfortne..A BTW prijazd na Jasnu tiez bude cca 9-10 stupnov, zjazd z donovalov po obediku tiez nebude asi aj najteplejsi.....
Zobraziť komentár 19.06.2015 - 09:04:54
00
keyboard_arrow_up