nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Toto je fórum. Rýp doma do starej, tu už nikto na tvoje provokácie nereaguje
Sam si pred tym chcem zakryvat oci, ale najrychlejsia tour, prekonovanie Lanceovych rekordov, neznicitelni sprinteri a pod. nevestia nic dobre.
Takze len kvoli tomu ze sa o tej latke teraz nevie tak im nemozu spatne odobrat podvodom ziskane tituly? Ako to ze Lance prisiel o 7 TDF titulov?? Tiez sa vtedy o transfuziach nevedelo, takze ak neboli zakazane nerobili nic zle.
Samozrejme bavime sa v teoretickej rovine, plati prezumcia neviny, takze Jumbo je zatial ciste ako lalia, aj ked ludia maju oci
Intermarché-Wanty-Gobert ma s nimi sponzorsku zmluvu, takze ich vozia v ramci sponzorstva...
Samozrejme bavime sa v teoretickej rovine, plati prezumcia neviny, takze Jumbo je zatial ciste ako lalia, aj ked ludia maju oci
O transfuziach sa vedelo ,mali to velmi dobre premyslene,necital si Hamiltona?
Tu treba byť presný. ......náhle pojal jakési podezření.....
Francúzsky cyklista Julian Alaphilippe mal pozitívny test na koronavírus a opäť musel prerušiť svoju sezónu. Úradujúci majster sveta nesúťažil na medzinárodných podujatiach od pádu na pretekoch Liège-Bastogne-Liège na konci apríla. Pri páde si zlomil lopatku, dve rebra a poškodil si pľúca.
Tu ste sa zišli skupinka pár ľudí čo neustále melie dookola to isté. Klasický slováci odborníci na všetko, každého hneď podozievať bez najmenších dôkazov to vám ide. A moju rodinu si viac neber do huby.
A napr. či sa ja tu budem vypisovať, že všetci v Jumbo alebo inde fetujú, tak sa s tým môžu moji spoludiskutujuci akurát tak zmieriť...
Kto by to len cakal
Sa smejem. Sagan mi pripomina kimiho z F1ky.
to ako nemyslis vazne ze chces vobec rozoberat Marianu Vos ktora vyhrala asi uplne vsetko co sa da a je najlepsiou cyklistkou vsetkych cias