nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Som zvedavý, čo s tým urobí UCI a čo urobia s domimanciou Tadeja.
Keď niekedy pretekal Sagan na TDF o zelený dres, menili sa pravidlá, lebo stereotyp nerobí sledovanosť.
Som zvedavý, čo s tým urobí UCI a čo urobia s domimanciou Tadeja.
Keď niekedy pretekal Sagan na TDF o zelený dres, menili sa pravidlá, lebo stereotyp nerobí sledovanosť.
No asi zatiaľ nič. Budúci rok to má zase šité na mieru...
Inak je to smiešne, vyplakávať, že Tadej ničí cyklistiku svojimi výkonmi a bezkonkurenčnou dominanciou.
Jonass ide do minimálnej konfrontácie okrem TdF, na ktorú sa trasie ako ratlík, ostatní to zabalia hneď po štarte. Snáď jediný Remco aj s tou svojou hlavou nemá problém a dokonca aj chuť sa mu postaviť a snažiť sa až do cieľa bojovať. Aspoň na tých jednorazovkach, no a ešte MVDP na jarných klasikách.
Pre mňa je to také zadosťučinenie za Sagana, ktorý, kde sa zjavil tam tvoril preteky, ale veľakrát s ním v únikoch nespolupracovali. Tu majú teraz Tadeja, ktorý si ide svoje úniky a nikoho nepotrebuje. Nech sa tie ostatné tímy opäť naučia spolupráci aj v malých skupinkách. Inak im neostáva nič iné len robiť štatistov a tak im to prajem.
VAM 2164
Výkon 490W / 7.53w/kg
čas 5:46
priemerný sklon kopca 10.8%
Zatiaľ sklamanie. Ale aj smola na pády a choroby. Chalan je má dve medaily z MS U23, kde porážal rovesníkov, ktorí sa už aj presadzujú viac u elite. Človek by čakal, že sa viac presadí, ale je v tíme, kde je obrovská konkurencia. Skôr by mu sedel menší tím, kde mal voľnosť do únikov a pod. Tu robí "iba" domestika. A s takým talentom to je škoda...
https://www.roadcycling.cz/clanek/sylvan-adams-odstoupil-z-vedeni-tymu-israel-premier-tech-a-sestava-prijde-o-svou-izraelskou-identitu