Zdravim vás rád by som vedel ake značky by ste chceli v novych predajnach v mestach Košice,Prešov, Zvolen, Banska Bystrica a Bratislava ? v dvoch alebo troch mestach planujem otvorit ***** predajne priebežne viem ake značky budu v obchodoch ale rad by som vedel vaše nazory ďakujem
Matt tak naco v tom podnikas ked to nejde? ale zas na druhej strane ked ma niekto take plany a tolko penazi na predajne tak sa nebude pytat tu na fore......
federer, skus si precitat moj prispevok este raz. kde som napisal ze to nejde? ja som len napisal ze keby mam taky velky obnos penazi co by otvorenie 2-3 spickovych predajni stalo, investoval by som ich do uplne ineho odvetvia a nie do cyklo biznisu. to su dve dost odlisne veci.
PS : aj ja som bol mlady a tiez som snival. ale ani teraz ked myslim ze uz mam dost skusenosti s cyklo biznisom by som do takehoto niecoho urcite nesiel...to ze preco sa mi rozpisovat nechce, to by bolo aj na samostatny clanok. ale samozrejme drzim kazdemu palce nech sa mu v biznise dari ( bez ironie )
Dobre pozrite ja som chcel len zistit ake znacky by ludia uvideli, a chcem nieco skusit a preco nie ? sak najst pracu je dost tazke... tak ak mi to prejde tak bude rad a aspon skusit napisal som ze spickove lebo mam urcitu predstavu a pokial by sa chytil obchod bol by som velmi rad ... takze tak a kazdy vas nazor ma niekde dposunie takze dakujem za vase nazory.. mimochodom aj v zime mam plany nejake ale uvidime co prinesu urcite situacie ci sa to bude dat uskutocnit alebo ak nie .. a tie mesta som napisla viacej ze z tychto sa rozhodujem bud to dve alebo tri predajne .. smaozrjem o kazdej bude treba popremyslat takze tak .... a priblizne zancky mam zatial ktore by som chcel su tam klasicke pre beznych ludi ale ja kvalitny vyrobcovia tkaze zatial takto ... pokial ma nieco napadne ze som chcel povedat tak napisem
marosko733... veviem si to síce absolútne predstaviť ale budem ti držať palce. A ako to už niekto písal, mať ten obnos ktorý by si potreboval na tvoje plány... tak tu nevypisujem
Ja som o nijakom obnose nehovoril ja to chcem riesit cez rizikovy kapital aby bolo vsetkym jasne .. takze tak .. vlastny kapital na take nieco nemam to je jasne ja nechcem neviem co .. iba som chcel vediet rady ohladom znaciek bicyklov alebo prislusentva v ktorych mestach by ake chcel alebo im chybaju a tak nci viac ..
niekto tu uz takto zacinal planovat vyrobu svojich karbonovych ramov tak pol roka nazad (uz si ani nepamatam kto to bol) mozno keby ste sa spojili vznikla by casom TOP Slovenska znacka
a kteme: myslim ze nase oblubene znacky bajkov by ti aj tak nepomohli kedze si myslim ze na samotnych bajkoch by si prd zarobil. ked uz tak na komponentoch a servise. matt ti uz naznacil ze v tomto odvetvi dieru do sveta nespravis.
Laco mozem vediet preco si dal otazku ci so sa oca pytal to som nepochopil ... pytam sa o znacky bicyklov a prislusentva nie ci to mam spravit alebo nie ... ak som zle sformuloval prvy prispevok pardo ...
áno áno, ale to podľa mňa neznamená, že to tak aj myslel
... takže výzva pre LaS: Napíš, LaS, či si myslel svoj zatiaľ jediný príspevok v tejto téme vážne, alebo to bola nadsádzka a myslel si to skôr ironicky, čím si chcel poukázať na to, že autor pôvodnej otázky na ňu relevantnú odpoveď v tejto téme aj tak nedostane.
Spominal som mu ja sa nehadam každy ma iny nazor na všetko laco ja sa momentlane rozhodujem nakolko buduci rok koncim školu takže preto momentlane zistujem veci co mi treba a mozno si to predstavujem jednoducho, lenže nikdy nevieš čo sa môže .... stať sa môže že mi to vinde a obchod bude podˇkla mojich predstav alebo môže byť že mi to neschvalia a nebude z toho nič takže šNACE SU IOTVORENE STALE
ak môžem byť tak smelý, akú školu? a potom, nikto ti nehovorí že nemáš skúsiť obchod, ale ty plánuješ okamžite vo veľkom, bez kapitálu bez skúseností, bez prehladu trhu, ...
nemyslel som to tak vsetk osi teraz zacinam davat dokopy informacie takže jasne že viem približne obchdoy a tieto blbosti ako hovoris prehlad a tieto veci ako ked neikotr skonci skolu ako ma zskat skusenosti ? a skolu ja som spokojny nechcem to tu rozoberat ked tak v inom clanku ale na pisem ti Vysoká škola bezpečnostného manažérstva v Košiciach .....
laco: povedal mi to co som cakal nakolko otec podnika vyse 20 rokov takze tak .. ale nemam co stratit lebo je to 50 na 50
... ja tiež podnikám vyše 20 rokov. (... aj keď to slovo "podnikám" nemám celkom rád)
Pozri, kľudne do toho choď. Tú žiadosť môžeš podať, aspoň sa v tom potrénuješ. Ale maj na mysli aj to, že aj keď niečo alebo niekto má v názve že "rizikový kapitál", tak to nie je žiaden blbec a tiež si poriadne rozmyslí do čoho investuje. Čím väčšie riziko, tým väčšia požiadavka na kapitálovú spoluúčasť.
Ale ako tréning je to dobré. Akurát jedna rada odo mňa. Nevrážaj do toho žiadne vlastné prachy.
ale prečo ťa to zaujima laco ? pekne tak nech sa dari lebo je to tazke ... a vies co povedal ze v dnesnej dobe podnikat je tazke . toto mi povedal ... a čo by si povedal ty laco synoiy ak by ti prisiel povedat ze chce nieco take zacat ? ale ppozor ja chcem vyuzit rizikovy kapital nie vlastny kapital ... cize nemusi mi to presjt
... a vies co povedal ze v dnesnej dobe podnikat je tazke . toto mi povedal
Takže ti vlastne na to nepovedal prakticky nič.
... a čo by si povedal ty laco synoiy ak by ti prisiel povedat ze chce nieco take zacat ? ...
By som mu povedal asi to, čo som napísal vyššie. Že mu to síce žiadny investor, ani tzv. "rizikokapitálový", neschváli, ale pokúsiť sa môže. Pokiaľ do toho nedá vlastné peniaze, tak bude mať skúsenosť zadarmo. Pokiaľ by do toho chcel dať vlastné prachy (tie však v relevantnom množstve nemá), všemožne by som sa mu v tom snažil zabrániť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
federer, skus si precitat moj prispevok este raz. kde som napisal ze to nejde? ja som len napisal ze keby mam taky velky obnos penazi co by otvorenie 2-3 spickovych predajni stalo, investoval by som ich do uplne ineho odvetvia a nie do cyklo biznisu. to su dve dost odlisne veci.
mimochodom... post745058.html#p745058
takze koncim v tejto, ako napisal katko, funny teme.
PS : aj ja som bol mlady a tiez som snival. ale ani teraz ked myslim ze uz mam dost skusenosti s cyklo biznisom by som do takehoto niecoho urcite nesiel...to ze preco sa mi rozpisovat nechce, to by bolo aj na samostatny clanok. ale samozrejme drzim kazdemu palce nech sa mu v biznise dari ( bez ironie )
Až tak zlé to asi nebude. Chce to trochu času a ono to prejde samo.
... predpokladám, že sa bavíme o príspevku LaS.
a kteme: myslim ze nase oblubene znacky bajkov by ti aj tak nepomohli kedze si myslim ze na samotnych bajkoch by si prd zarobil. ked uz tak na komponentoch a servise. matt ti uz naznacil ze v tomto odvetvi dieru do sveta nespravis.
... takže výzva pre LaS: Napíš, LaS, či si myslel svoj zatiaľ jediný príspevok v tejto téme vážne, alebo to bola nadsádzka a myslel si to skôr ironicky, čím si chcel poukázať na to, že autor pôvodnej otázky na ňu relevantnú odpoveď v tejto téme aj tak nedostane.
... no a čo ti povedal?
laco: povedal mi to co som cakal nakolko otec podnika vyse 20 rokov takze tak .. ale nemam co stratit lebo je to 50 na 50
... ja tiež podnikám vyše 20 rokov. (... aj keď to slovo "podnikám" nemám celkom rád)
Pozri, kľudne do toho choď. Tú žiadosť môžeš podať, aspoň sa v tom potrénuješ. Ale maj na mysli aj to, že aj keď niečo alebo niekto má v názve že "rizikový kapitál", tak to nie je žiaden blbec a tiež si poriadne rozmyslí do čoho investuje. Čím väčšie riziko, tým väčšia požiadavka na kapitálovú spoluúčasť.
Ale ako tréning je to dobré. Akurát jedna rada odo mňa. Nevrážaj do toho žiadne vlastné prachy.
Takže ti vlastne na to nepovedal prakticky nič.
By som mu povedal asi to, čo som napísal vyššie. Že mu to síce žiadny investor, ani tzv. "rizikokapitálový", neschváli, ale pokúsiť sa môže. Pokiaľ do toho nedá vlastné peniaze, tak bude mať skúsenosť zadarmo. Pokiaľ by do toho chcel dať vlastné prachy (tie však v relevantnom množstve nemá), všemožne by som sa mu v tom snažil zabrániť.