Môže byť problém v trackingu. Ja som nedávno otvoril dispute, pretože vypršal čas na dodanie a podľa trackingu sa tovar ani nepohod od dodavateľa.
Na druhý deň som mal balík doma.
jo to som videl, ale kúpiť sa to nedalo ani predtým, a dodacia doba ako z číny a cena vyššia
£22.00
No sellers are currently delivering this item to Slovakia.
tak je tam stm32f105, tak nie je problem pripojit kartu cez spi (povaluje sa mi ich doma kopec, aj zopar stm32f4 by sa naslo), len treba vhodny sofver (vymyslat sa mi to teda nechce). napr take https://github.com/keirf/FlashFloppy to podporuje, skoda, ze aj https://hxc2001.com/store/ nie.. snad raz... Vsetky blbosti na upravy mam doma na sklade, takze nie je problem sa hocikedy vecer pohrat
Takáto odpoveď mi prišla od viacero predajcov. Netreba sa ničoho báť, len sa odoslanie naťahuje. Jeden z asi 12stich predajcov mi poslal veci tento týždeň. Inak všetko stojí.
hi friend, so sorry to make you confuse, because we are not allowed to begin to work before February 23 according to the ban from our government because now we have not controlled the coronavirus completely, if the ban is lifted by our government easily, of course, we will send your order out the first time if we could, hope you understand, and we know you are anxious, if you could not wait, please apply for cancellation demand, we will agree with you soon,it is new ban these two days according to the real coronavirus,so the aliexpress help both of our sellers extend the processing time, so sorry to make you trouble and inconvenient!we will send your order out in priority the first time after the ban is lifted by our government! now we really have no choice, and our shipping agent is also not allowed to begin to work by our government, so could you wait?
A mne je to fuk - objednam (povacsine pred spanim, ked nemozem zaspat) a zabudnem. A potom mam vzdy vianoce, ked mi nieco pride co som ani necakal ) Pri tom mojom biednom pocte objednavok (okolo 400 od decembra 2014, diamond member) ich mam stale
vcera mi tukol prvy z piatich ze uz vstupil na slovensko presne po 21 dnoch ostatne ratam ze pridu az na prelome mesiacov aj ked uz maju 20. den su iba podane na poste bude to trvat dlho.
Nas Novy rok trva jeden den. Pre tych viac opitych aj dva. Cinsky Novy rok trva cely mesiac a nezacina 1.1.
Netreba robit paniku. My, platinovi klienti vieme, ze treba trpezlivo vyckat a vsetko pride. A ak nie, pridu spat peniaze.
Alebo zabudnes ako ja. Ma seller poziadal o long term review veci, co som objednal v auguste, zabudol na nu a nikdy nedorazila. Despute uz nemozny nastastie len 20€.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na druhý deň som mal balík doma.
https://www.aliexpress.com/item/32287025620.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.6a0e4c4dw3mWpO
https://www.amazon.co.uk/Version-SFR1M44-U100K-EMULATOR-Electronic-keyboard/dp/B01AFKEY10
Ešte nedávno by to bolo v EU
£22.00
No sellers are currently delivering this item to Slovakia.
ja to potrebujem na emuláciu FDD 720kb
hi friend, so sorry to make you confuse, because we are not allowed to begin to work before February 23 according to the ban from our government because now we have not controlled the coronavirus completely, if the ban is lifted by our government easily, of course, we will send your order out the first time if we could, hope you understand, and we know you are anxious, if you could not wait, please apply for cancellation demand, we will agree with you soon,it is new ban these two days according to the real coronavirus,so the aliexpress help both of our sellers extend the processing time, so sorry to make you trouble and inconvenient!we will send your order out in priority the first time after the ban is lifted by our government! now we really have no choice, and our shipping agent is also not allowed to begin to work by our government, so could you wait?
Som zvedavý ci a ako mi chcú vrátiť prachy.
Potom dajte info, že kedy začnú posielať normál tovar, dik
Netreba robit paniku. My, platinovi klienti vieme, ze treba trpezlivo vyckat a vsetko pride. A ak nie, pridu spat peniaze.