http://www.bike24.net - vydareny obchod, je sice o par centov drahsi ako bike-discount.de, ale ma lacnejsiu dopravu a udajne akcetpuje kreditky zo SR, slusny vyber
dnes som s nimi komunikoval, rychle reakcie a ochota
Caute. Otazka na Bike24, ktory platia cez PayPal a menili niekedy objednavku. 26.11 som spravil objednavku na helmu. Bike24 si cez PayPal rezervovalo 110,82 EUR, ktore mi aj stiahli z uctu. Pisal som im, ze chcem pridat satku na hlavu za 25 EUR. Oki odpisali neni problem. Dnes 06.12 mi strhli 130,02 EUR cez PayPal, aj z uctu. A tych 110,82 EUR mi bude kto vracat? Najskor mi zobrali 110,82 EUR a teraz 130,02 EUR. A na PayPale vidim len tych 130,02EUR a po tej stovke akoby ani neexistovala, ziadne info,historia,nic. Stretol sa s tymto niekto?
Stiahlo ich. Obidve transakcie ako debet. Ale možno to ešte není zúčtovane. Lebo nevidím tak detailny popis/výpis. Každopádne počkám par dni a uvidím. Dik
Tak včera už prišla zásielka cez Packetu. Ale keď som pozeral tracking tak cez SK to už išlo cez ReMax akurát mal kuriér na aute nálepku Packeta.
A už môžem aj ísť na poštu poslať naspäť čo mi nesedí 😀
skusenost s vratenim tovaru - objednaval som pred Black Friday, vracal jednu prilbu po BF, cele to trvalo od odoslania po vratenie penazi 2 tyzdne, takze aj v tom vsetkom co mali po BF to bolo celkom fajn a bez problemov
Po pár rokoch som opat otestoval tento DE shop. A opat pohoda, 6.decembra platené debetkou, 13. dec odoslané po trase DE-PHA-TT-ZA, dnes prijaté bez vád. Mám rád Mtbiker shop, ale na DE shopy, čo sa týka šírky sortimentu, sa ozaj nechytá.
Kupuj keď je akcia, napríklad ja som tam narazila na zimné Salomon topánky v 49% akcii, aktuálny model ale vravím si, počkám a dačo k tomu dobjednám a už sú za plnú cenu. To mali nejaký Salomon výpredaj cca týždeň, zaváhala som. Aj doplnky a oblečenie bolo v akcii, nie všetko ale dosť. Je to tam envyspytateľné, systém podľa mňa nemajú žiadny na tie akcie Objednávam odtiaľ fakt roky aešte som nezaznamenala náznak toho, že sa dá predvídať, čo a či a kedy bude v akcii.
Suhlas. Ak je treba brat.Asi upla topka bola pre mňa amplifi e.track 23 ruksak za 63e ( len chránič stojí 30e) alebo dakine anthem kolenacky za 40e obe 60% zlavy
Stalo sa mi po poslednej objednavke ze isla bunda zo dna na den kedy som objednal za 115 na 93. Pisal som im ze pozadujem vratit rozdiel a odpisali ze samozrejme mi poslu rozdiel na kartu ktorou som platil. Za dva dni som to mal na ucte. Takze ak sa to niekomu stane nebojte sa napisat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A už môžem aj ísť na poštu poslať naspäť čo mi nesedí 😀
A tiež nemávajú akcie na všetko