http://www.bike24.net - vydareny obchod, je sice o par centov drahsi ako bike-discount.de, ale ma lacnejsiu dopravu a udajne akcetpuje kreditky zo SR, slusny vyber
dnes som s nimi komunikoval, rychle reakcie a ochota
ja som si vsimol, ze to cislo tam mam vzdy (je v adrese)
akurat kurier nesmei byt lenivy a ked nema cislo vo svojich papieroch, tak sa musi pozriet do adresy (co nie vzdy urobi)
Ale ale fixska, treba to možno trochu fixlovat, dať ho tam v takom tvare aby to nebolo zrejmé na prvý pohľad ... Používam na to nepovinnu kolónku v adrese a dávam ho v tvare 918 123 456 ...
teraz som volal do remaxu, balik uz je na ceste do nemecka, bola vraj chybne zadana adresa od bike24 v systeme, telefon bol tiez chybne zadany, na trekovani mi ukazuje 1.8. v preprave a 2.8. navrat odosielatelovi, v remaxe mi pani povedala, ze namiesto ulica bolo Vladimir, atd., a balik bol v depe uz 29.7. tak podla nich chyba je u bike24
mne tam ten telefón dávajú tiež nejak random, raz je a raz nie... potom sa kurier sťažuje že nebolo číslo, ale keďže na moju adresu chodia často, tak to doručí aj tak... začal som ale tiež to číslo infiltrovať do adresy po týchto skúsenostiach... ja som myslel že to len niekto v bike24 zle zadal ked robil balík... ale evidentne je to ozaj nejaké GDPR... každopádne to ale musia mať nejak ošetrené inak, že si naskenuje napríklad kód ten kurier a číslo tam bude mať... len sú leniví sa učiť niečo nové a lepšie ***** zákazníka, čo je v tom absolútne nevinne
obcas mi chodia zasielky z adidas.de a tam cislo je a nemusim ho kamuflovat, da sa aj balik pekne odsledovat, myslim si ze to bude ako mi povedali v remaxe, ze bike24 nahodil chybnu adresu do systemu a remax si ho len vytlacil a neriesil dalej
Už mám za sebou asi 6 objednávok odtiaľto a hneď od začiatku som dal telefónne číslo do políčka doplňujúce info k adrese (alebo čosi také tam je) normálne v tvare +4219xxxxxxxxx a vždy bolo na balíku napísané a kuriér vždy volal. Teda zo začiatku volával ale už ma pozná, tak nevolá a rovno nechá na vrátnici v práci Ale keď to ide cez Remax tak vždy volali.
Po akom case od prijatia vratenej zasielky vam zvykne shop vracat peniaze? Balik som posielal nejakeho 20.7., o tri dni bol u nich. Peniaze zatial nevratili.
Po akom case od prijatia vratenej zasielky vam zvykne shop vracat peniaze? Balik som posielal nejakeho 20.7., o tri dni bol u nich. Peniaze zatial nevratili.
vacsinou to boli 2-3 tyzdne,kym prisli peniaze na ucet, od kedy im to doslo, platene kartou
Ja som zo zásielkami z Bike24 nemal problémy, až kým to neprebrala Packeta.Na poslednej objednávke samozrejme chýbalo tel, číslo, tak dementi v pakete to poslali naspäť. Žiaden pokus o doručenie, nič. Lebo vraj "kuriér by mi nemohol zavolať, že mi to doručí..." , ako mi povedala nejaká Barbora na infolinke, vždy mi to doniesli aj bez zavolania, ale čo už, asi nová doba. Písal som aj na bike24, nech mi to obratom pošlú naspäť, ale bez výsledku, považovali to za vrátenú zásielku a poslali naspäť platbu, ktorú dodnes nemám, takže nemám ani bundu, čo som objednal, ani prachy. Akurát nejaký Carlos mi odpísal, že si ju môžem objednať znovu. Lenže medzitým bunda zdražela na pôvodnú cenu, o 50 evry (kupoval som ju v zľave). Takže prdím na celý bike24, na paketu taky tak, to je smrtiaca kombinácia. Zlatá slov. pošta...
Mne akurát včera prišla zásielka a išla cez Packetu a úplne bez problémov. Teda zatiaľ ani raz som nemal problém s doručením a to mám už hádam aj 10 objednávok odtiaľ Aj bicykel prišiel odtiaľ úplne v poriadku a pekne zabalený.
mne vlani skôr ako poslali bike, tak mi poslali fotku že je tam na vidlici poškodenie laku a že či to aj tak chcem a ak áno, dali mi nejaký voucher ... tak som to zobral... na tej fotke to nevyzeralo zle a naživo by som si to ani nikdy nevšimol... teraz som tam ale reklamoval kľuky rotor, poslal som to tam tuším ešte niekedy v júli, pomaly 3 týždne trvalo než napísali, že im to prišlo a že začali ten reklamačný proces, ktorý má podľa ich odhadu trvať aj 8 týždňov, lebo to poslali do rotoru a také sú skúsenosti... doteraz sa nijako neozvali...
Nie nič som nekamufloval. Mam vyplnený profil, a tel číslo je zadané v príslušnej kolonke, nie v adrese.
Ale priznávam, že pred 2 rokmi? som ten telefon vkladal do názvu ulice pre istotu. Teraz nie.
Dnes na bike24.com naskladnili celkom slušný počet brzdových sád Trickstuff Piccola Carbon a Trickstuff Piccola Carbon HD, obe za rovnakú cenu. Tipujem, že do konca víkendu budú fuč.
V utorok som kupoval na bike24 viacej veci, urobil som objednavku a zaplatil som kartou, Zabudol som vsak na nieco a tak som im pisal mail ze ci je mozne doplnit do objednavky este jednu vec, aby som nemusel platit dalsie postovne. Ochotne mi aktualizovali objednavku. Lenze zaplatena bola len suma povodnej objednavky, Pisal som im mail, odpovedali ze si stiahnu sami z karty ten rozdiel. Lenze pri takychto platbach zasadne pouzivam "virtualne" cislo karty vygenerovane app Tatrabanky, ktore je jednorazove a plati cca 10 min.. Cize sami si stiahnut z karty nemohli. Ponukali mi platbu cez Pay Pal, ale ten uz nemam a nakoniec sme sa dohodli na klasickom prevode. Komunikacia rychla, ochota doriesit problem, klobuk dole. Rad u nich nakupujem, nechal som u nich uz zopar tisic eur
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
akurat kurier nesmei byt lenivy a ked nema cislo vo svojich papieroch, tak sa musi pozriet do adresy (co nie vzdy urobi)
vacsinou to boli 2-3 tyzdne,kym prisli peniaze na ucet, od kedy im to doslo, platene kartou
Ale priznávam, že pred 2 rokmi? som ten telefon vkladal do názvu ulice pre istotu. Teraz nie.