Aj na Slovensku som našla taký obchod do akých chodím v Anglicku kde teraz zväčša žijem,či Švajčiarsku kde som študovala.Robím fitnes trénerku,tak mám čas a dlhšie chodím a vyberám kým sa rozhodnem.Obrovský výber bicyklov aký tam majú ma ale prekvapil.Aj ostatných doplnkov ako fľašky,batohy,dresy...Kúpila som si tam bicykel aj preto že ho mali za najlepšiu cenu.Ale hlavne mi dobre poradili ktorý.To bolo pre mňa najdôležitejšie.Lebo každý mi radil niečo iné.Ale tu sa ma dlhšie pýtali a potom mi dali vybrať z viacerých bicyklov.Jazdí sa na ňom výborne .Výborný personál v tomto obchode je asi za úspechom aký majú.Preto ak neviete či už aj viete aký si chcete kúpiť,odporúčam bycigle.com v P.Bystrici.Koho zaujíma čo mi poradili a je také dobré a rýchle-tu to je.A tomuto obchodu prajem veľa,veľa spokojných zákazníkov.
Ano silva,ten hore vyfotený.Zvážila som sa s ním a bez,no a rozdiel mi ukazuje 12,7kg.Pri kúpe mi tí chlapci z bycigle.com hovorili že váži 12,8 a že sú aj ľahšie na trhu,ale že tuhosť,pevnosť ...teda aj životnosť je vyššia u Treku.Na ničom lepšiom som nikdy nejazdila.Asi že to Gary Fisher navrhuje.
Myslím že na 29 full v tej cenovej relácii to nie je až také zle, ešte sa tam dá čo to vyladiť časom keď sa ojazdia niektoré súčiastky. Tak nech slúži k spokojnosti. Akú si brala veľkosť?
ouuu 21,5 by bolo hrozne vela podla mna pre Teba, ja jazdim tiez 19 palcovy mam 178 cm ( horna ramova je horizontalne 617mm) predstavec som dala 80mm
Tak vela statnych km, nech rychlo pribudaju
Tú 21,5 som len tak skúsila,že mám dlhšie nohy Myslela som si že 19,5 bude gut a bola.Ja mám 183 cm.Ďakuje pekne.Zamávam ti ak ťa spoznám a budem ťa niekde obiehať keď máš len 26ku.
Ďakujem aj edite za upozornenie
Aj na Slovensku som našla taký obchod do akých chodím v Anglicku kde teraz zväčša žijem,či Švajčiarsku kde som študovala.Robím fitnes trénerku,tak mám čas a dlhšie chodím a vyberám kým sa rozhodnem.Obrovský výber bicyklov aký tam majú ma ale prekvapil.Aj ostatných doplnkov ako fľašky,batohy,dresy...Kúpila som si tam bicykel aj preto že ho mali za najlepšiu cenu.Ale hlavne mi dobre poradili ktorý.To bolo pre mňa najdôležitejšie.Lebo každý mi radil niečo iné.Ale tu sa ma dlhšie pýtali a potom mi dali vybrať z viacerých bicyklov.Jazdí sa na ňom výborne .Výborný personál v tomto obchode je asi za úspechom aký majú.Preto ak neviete či už aj viete aký si chcete kúpiť,odporúčam bycigle.com v P.Bystrici.Koho zaujíma čo mi poradili a je také dobré a rýchle-tu to je.A tomuto obchodu prajem veľa,veľa spokojných zákazníkov.
Mozem len potvrdit, kupoval som tam bike a som velmi spokojny. Vedia hlavne dobre poradit...ale to bude asi tym, ze sami su bikeri, takze im nejde len o to, aby predali (ako v jednej nemenovanej predajni v TN, kde by ti predali aj staru kozu, len aby sa toho zbavili), ale hlavne, aby bol zakaznik spokojny (aspon ja som mal z toho taky pocit)...a zaujal ma aj velky vyber bezeckej obuvy a veci od znacky salomon....takze vela spokojnych zakaznikov prajem...
Dnes som si bola dať vymeniť reťaz .Vydržala 2105km.S bicyklom som veľmi spokojná.Chcem ich vedúceho aj kolektív pochváliť.Aj srandisti aj odborníci.Perfektný obchod.A ten výber obuvy od Salomonu,paráda.
2100 km? to sa mi este nepodarilo na jednej retazi dat ( shimano hg53,73 )
Ani mne Silva,ale ťahám teraz na tej 29" ľahké prevody a čistenie po každej jazde...XT.Koľko máš najazdené ak sa ťa môžem opýtať,na horáku v tejto sezone?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
e
Tak vela statnych km, nech rychlo pribudaju
edit: a zmen si pohlavie v profile
Ďakujem aj edite za upozornenie
Mozem len potvrdit, kupoval som tam bike a som velmi spokojny. Vedia hlavne dobre poradit...ale to bude asi tym, ze sami su bikeri, takze im nejde len o to, aby predali (ako v jednej nemenovanej predajni v TN, kde by ti predali aj staru kozu, len aby sa toho zbavili), ale hlavne, aby bol zakaznik spokojny (aspon ja som mal z toho taky pocit)...a zaujal ma aj velky vyber bezeckej obuvy a veci od znacky salomon....takze vela spokojnych zakaznikov prajem...
Ani mne Silva,ale ťahám teraz na tej 29" ľahké prevody a čistenie po každej jazde...XT.Koľko máš najazdené ak sa ťa môžem opýtať,na horáku v tejto sezone?
6435 km
6435 km
Tak to si dobrá! Možno si tých reťazí vymenila ozaj toľko ako federer ponožiek