Objednavali ste uz niekedy z tohto internet. obchodu? Chcel by som vediet ake su dodacie lehoty, cena, spolahlivost dodavky apod. Nietkore veci tam maju dost vyhodne...
Tak pani mam update na FedEx trackingu mi vyhodilo tuto hlasku: ''ARRIVED IN COUNTRY / NON EU PRESENTED TO CUSTOMS .''
Prislo to do ceska k partnerovy Zasilkovna.cz. Na ich webe vidim tento update: ''Příjem zásilky na podacím místě DEPO, Praha 6, Ruzyně, U Silnice.''
Ahojte. Pred mesiacom som si objednal bundu. Prisiel email z dhl o colnom konani. Vyplnil som vsetky formulare, udaje atd aby ma zastupovali v colnom konani. Do par dni kurier pri dverach so zasielkou. V jednom emaily bolo uvedene "Vážený zákazník,
v prílohe tohto e-mailu Vám zasielame elektronické colné vyhlásenie k Vášmu dovozu.
!!! NEVYKONÁVAJTE PROSÍM ŽIADNU PLATBU PODĽA ÚDAJOV V PRÍLOHE !!!
Platbu colného dlhu je potrebné realizovať spôsobom, ktorý Vám bol oznámený v Avíze o colnom konaní (jedným z troch nižšie uvedených spôsobov).
1. Colný dlh a ďalšie poplatky sa uhradia priamo nášmu kuriérovi pri doručení zásielky.
2. Pokiaľ ste v Avíze obdržali informáciu, že colný dlh bude preúčtovaný odosielateľovi zásielky, nebudete nášmu kuriérovi platiť nič.
3. V prípade, že máte s našou spoločnosťou dohodnutú službu e-billing, colný dlh a ďalšie poplatky je potrebné uhradiť na základe zaslanej elektronickej faktúry."
Kedze som nic nedplacal povazoval som vec za uzavretu s tym, ze vestky poplatky, cla atd uhradil crc tak ako to maju na stranke.
Po mesiaci doporuceny list z colneho uradu, ze mam predlozit doklad potvrdzujuci uhradu dovoznej platby. Ak uhrada nebola uskotocnena mam 10dni na doplatenie dlhu.Ziaden doklad nemam.
Stretol sa s tym niekto pri objednavani z crc? Neviete co s tym? Do dhl som uz pisal nech zaslu nejake potvrdenie. Zatial bez odpovede.
Mal som to presne tak isto, len nie z CRC, ale z Wiggle. Tiez som netusil, co robit po tom poslednom maili, tak som nic nerobil. Uz je to par tyzdnov a zatial je ticho. CRC aj Wiggle na strankach deklaruju, ze cena je konecna, vratane dane aj cla.
Snad dhl posle nejaky doklad. Mam nato 10 dni, inak sa colny urad vyhrza exekuciu ak nezaplatim nedoplatok... No vyzera to, ze z UK to je asi na dlhsiu dobu moja posledna objednavka. Prilis vela veci okolo co treba riešiť.
Mal som to presne tak isto, len nie z CRC, ale z Wiggle. Tiez som netusil, co robit po tom poslednom maili, tak som nic nerobil. Uz je to par tyzdnov a zatial je ticho. CRC aj Wiggle na strankach deklaruju, ze cena je konecna, vratane dane aj cla.
Ja som objednával koncom augusta, zásielka prišla o 11 dní. Žiadne clo som neplatil, tak ako mali napísané na stránke, cena obsahovala všetky prípadné poplatky. Tak teď babo raď
Ja som objednaval este v July z Wiggle, od DHL mi prislo colne konanie, kde som vyplnil vsetko potrebne, vyrubili clo nejakych 48eur, ktore som ale ja neplatil, dali to na ucet predavajucemu, tak ako to pisu na stranke. Odvtedy ma uz nikto nekontaktoval a ani nic nepozadoval.
Nenechajte sa zlákať rýchlejším doručením zasielky (Wiggle) s príplatkom 4,99 eur za štyri dni, od 30.9.2021 je to stále na colnici... sledovanie zásielky ju ukazuje že je v Maďarsku...príde to asi tak isto za 10 a viac dní
Ja som si dal next day delivery cez DHL, na druhy den to bolo na colnici, online som vsetko vyplnil a na dalsi den som to mal doma. Spokojnost, aj ked kvoli stupidnemu brexitu to nebolo next day delivery.
Objednana odpruzena vidlica FOX 34,od objednania po dorucenie 14 dni.Islo to cez GLS,kontaktovali ma telefonicky a emailom,potrebovali splnomocnenie na zastupovanie v colnom konani v mojom mene,nejake sprievodne doklady (fakturu,popis produktu,potvrdenie o zaplateni z internet bankingu,foto tovaru,ucel pouzitia a pod.). Neplatil som uz nic navyse,vsetky poplatky s tym spojene uhradilo CRC ako mali uvedene na webe.Spokojnost,hold doba dodania a byrokracia s tym spojena je ista strata casu a treba s tym ratat.
Co myslis rychlym dorucenim? Vo wiggle som si priplatil za next day delivery (stalo to nejakych 11 EUR, co mi neprislo vela, kedze v nemeckych shopov je standardne postovne 10 EUR) a o 2 dni som to mal doma. Na colnici sa to zdrzalo jeden den.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prislo to do ceska k partnerovy Zasilkovna.cz. Na ich webe vidim tento update: ''Příjem zásilky na podacím místě DEPO, Praha 6, Ruzyně, U Silnice.''
Uvidime teda co sa bude diat
Tiez si myslim ze to prebehne takto jednoducho no chalani ma trocha znervozneli tym clom
v prílohe tohto e-mailu Vám zasielame elektronické colné vyhlásenie k Vášmu dovozu.
!!! NEVYKONÁVAJTE PROSÍM ŽIADNU PLATBU PODĽA ÚDAJOV V PRÍLOHE !!!
Platbu colného dlhu je potrebné realizovať spôsobom, ktorý Vám bol oznámený v Avíze o colnom konaní (jedným z troch nižšie uvedených spôsobov).
1. Colný dlh a ďalšie poplatky sa uhradia priamo nášmu kuriérovi pri doručení zásielky.
2. Pokiaľ ste v Avíze obdržali informáciu, že colný dlh bude preúčtovaný odosielateľovi zásielky, nebudete nášmu kuriérovi platiť nič.
3. V prípade, že máte s našou spoločnosťou dohodnutú službu e-billing, colný dlh a ďalšie poplatky je potrebné uhradiť na základe zaslanej elektronickej faktúry."
Kedze som nic nedplacal povazoval som vec za uzavretu s tym, ze vestky poplatky, cla atd uhradil crc tak ako to maju na stranke.
Po mesiaci doporuceny list z colneho uradu, ze mam predlozit doklad potvrdzujuci uhradu dovoznej platby. Ak uhrada nebola uskotocnena mam 10dni na doplatenie dlhu.Ziaden doklad nemam.
Stretol sa s tym niekto pri objednavani z crc? Neviete co s tym? Do dhl som uz pisal nech zaslu nejake potvrdenie. Zatial bez odpovede.
Wiggle vlastni CRC preto je ten isty problem