nechcel som tým svojim prispevkom o krajine pôvodu na nič a nikoho narážať (aj ked pomaly už bude celý svet vyrobený v Číne, okrem slovákov, lebo každý slovák, niekedy, pochádzal z Hlohovca = tam bola predsa SLOVAKOFARMA)
aj keď zatiaľ nevlastním žiaden "originál" fake, tak môžem povedat, že niektoré "originál" originál sú asi podstatne horšie ako "originál" fake (len predpokladám, že to môže byť niekedy s výrobou celkom podobné, ako u kubánskych cigár,
cez hlavný vchod do fabriky je cena 5 x vyššia ako z dvora)
Má niekto skúsenosti s www.cyklodresy.sk v porovnaní s www.bobshop.de ? Teda čo sa týka použitých materiálov, ceny sú cca rovnaké. Celkom by ma zaujímali aj druhy použitých materiálov a názov výrobcu (pri niektorom tovare je uvedená tabuľka rozmerov Nalini, pri iných žiadna).
Myslíte, že grafický návrh profiteam dresov podlieha ochrane, keby som si chcel dať vyrobiť rovnaký dres bez sponzorských nápisov?
Caute,
prosim Vas, ak ma niekto skusenost, mna by tiez zaujimalo, ako je to s kvalitou profiteams dresov a nohavic z obchodu cyklodresy.sk, nakolko by som rad nejaky kupil. Viete mi niekto zainteresovany povedat, ci je ich kvalita na urovni napr. znacky Nalini z rady PRO? Lebo ja mam co sa tyka cyklodresov skusenosti len s touto znackou a nerad by som doma rozbalil polyesterovy uplet na urovni napr. Nalini Basic, nakolko by som bol nuteny tovar okamzite vratit.
Este na margo kvality dresov z "lacnych" materialov, kto neskusil kvalitny dres, len tazko mi bude rozpravat, ako je to v pohode, pripadne, ze je to jedno.. Sam mam doma aj Nalini Basic - ulakomil som sa (nastastie len dres bez nohavic), ale odkedy som si kupil aj dres z rady Pro, nosim Basic vylucne len ako druhu, tretiu vrstvu cez zimu, uz nikdy nie na hole telo, nakolko ma hryzie, neodvadza pot a nakoniec ***** jak bolava pata.. Samozrejme jak jelenovi z papule bude *****t aj ten naj dres, ale to je uz ten najmensi problem..
Niekto tu spominal, ze kvoli jeho najazdeniu 2000km rocne, mu netreba kvalitny dres, tak ja som naopak nazoru, ze kvoli takejto vzdialenosti sa uz oplati kupit nieco kvalitnejsie!
osobne jazdim dresy mnohych znaciek, medzi inymi craft, castelli, nalini, agu, nyna..
pretekarov naspeedovanych na znackove oblecenie jazdiacich znacne objemy cca 2000 km rocne (vyskytujucich sa tu v hojnom pocte) mozem ubezpecit ze ak si nechate usit v nyna dresy z toho najlepsieho co maju tak sa im nevyrovna ziadna zo spominanych znaciek..
specialne si dovolim spomenut ich zimnu vystroj, gate a bundu...
...pretekarov ... jazdiacich znacne objemy cca 2000 km rocne (vyskytujucich sa tu v hojnom pocte)
Najazdím ročne 4-5 tis. km, tento rok ak sa nič nestane (zdravie, rodina, robota), tak to bude možno až 6 tis. A vôbec si nemyslím, že som pretekár, ani že jazdím značné objemy!
osobne jazdim dresy mnohych znaciek, medzi inymi craft, castelli, nalini, agu, nyna..
pretekarov naspeedovanych na znackove oblecenie jazdiacich znacne objemy cca 2000 km rocne (vyskytujucich sa tu v hojnom pocte) mozem ubezpecit ze ak si nechate usit v nyna dresy z toho najlepsieho co maju tak sa im nevyrovna ziadna zo spominanych znaciek.
Rozumiem tomu správne, že mi v nyna dresy ušijú taký dres, že sa mu ani dres od nyna nevyrovná?
Pre koho je cyklistika šport, nech rieši najazdené kilometre. Pre mňa je cyklistika koníček, a preto riešim "podružnosti" ako vzhľad dresu.
V určitej cenovej relácii sa dajú zohnať dresy od kvalitných značiek (slabý výber, tuctový až nudný vzhľad) alebo Pro Team dresy (neznáma kvalita). Ak by bola kvalita rovnaká, vyberiem si skôr z tých druhých. Preto sa pýtam, aký je rozdiel v kvalite.
Dať si ušiť dres podľa vlastného návrhu v kvalite vyššej strednej triedy vychádza rádovo na dvojnásobok.
Kilometre, nekilometre, je mi to jedno.. Pytam, ci niekto nevie, ci su dresy profiteams z obchodu cyklodersy.sk site z materialov a na urovni, ktore ma rada Nalini PRO. To je vsetko, viac ma nezaujima a ak niekto vie, nech napise. Mne to nevedel povedat sam predajca z cyklodresov, preto som ostal na vazkach a pytal sa niekoho dalej.. Zatial to vyzera tak, ze si kupim nieco z beznej kolekcie Nalini Pro..
Kilometre, nekilometre, je mi to jedno.. Pytam, ci niekto nevie, ci su dresy profiteams z obchodu cyklodersy.sk site z materialov a na urovni, ktore ma rada Nalini PRO. To je vsetko, viac ma nezaujima a ak niekto vie, nech napise. Mne to nevedel povedat sam predajca z cyklodresov, preto som ostal na vazkach a pytal sa niekoho dalej.. Zatial to vyzera tak, ze si kupim nieco z beznej kolekcie Nalini Pro..
Ak ti to nevedel povedat uz predajca, potom by som bol na pochybach ci vie co predava.
Ak ti to nevedel povedat uz predajca, potom by som bol na pochybach ci vie co predava.
Vravel mi len, ze je to kvalitne, ze je to od Nalini z Talianska a ze je to neporovnatelne lepsie spracovane ako ma v ponuke hobby sety po 89€. Vraj to predava denne a este sa mu na to nikto nestazoval.. Slubil mi aj, ze to mozem vratit, ak sa mi nebude pacit, no nemam chut sa s nikym natahovat..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
je to presne tak ako píše JHJ
...radsej som sa mal zdrzat zase....
(aj ked pomaly už bude celý svet vyrobený v Číne, okrem slovákov, lebo každý slovák, niekedy, pochádzal z Hlohovca = tam bola predsa SLOVAKOFARMA)
aj keď zatiaľ nevlastním žiaden "originál" fake, tak môžem povedat, že niektoré "originál" originál sú asi podstatne horšie ako "originál" fake
(len predpokladám, že to môže byť niekedy s výrobou celkom podobné, ako u kubánskych cigár,
cez hlavný vchod do fabriky je cena 5 x vyššia ako z dvora)
"nevlastním" a "asi" sú tie dôležité slová
najlepšie by bolo keby si šogi kúpil aj origo a potom urobil dlhodobý test
ale dakujem, vystacim si zatial s tym co mam
Myslíte, že grafický návrh profiteam dresov podlieha ochrane, keby som si chcel dať vyrobiť rovnaký dres bez sponzorských nápisov?
prosim Vas, ak ma niekto skusenost, mna by tiez zaujimalo, ako je to s kvalitou profiteams dresov a nohavic z obchodu cyklodresy.sk, nakolko by som rad nejaky kupil. Viete mi niekto zainteresovany povedat, ci je ich kvalita na urovni napr. znacky Nalini z rady PRO? Lebo ja mam co sa tyka cyklodresov skusenosti len s touto znackou a nerad by som doma rozbalil polyesterovy uplet na urovni napr. Nalini Basic, nakolko by som bol nuteny tovar okamzite vratit.
Este na margo kvality dresov z "lacnych" materialov, kto neskusil kvalitny dres, len tazko mi bude rozpravat, ako je to v pohode, pripadne, ze je to jedno.. Sam mam doma aj Nalini Basic - ulakomil som sa (nastastie len dres bez nohavic), ale odkedy som si kupil aj dres z rady Pro, nosim Basic vylucne len ako druhu, tretiu vrstvu cez zimu, uz nikdy nie na hole telo, nakolko ma hryzie, neodvadza pot a nakoniec ***** jak bolava pata.. Samozrejme jak jelenovi z papule bude *****t aj ten naj dres, ale to je uz ten najmensi problem..
Niekto tu spominal, ze kvoli jeho najazdeniu 2000km rocne, mu netreba kvalitny dres, tak ja som naopak nazoru, ze kvoli takejto vzdialenosti sa uz oplati kupit nieco kvalitnejsie!
Dik moc
pretekarov naspeedovanych na znackove oblecenie jazdiacich znacne objemy cca 2000 km rocne (vyskytujucich sa tu v hojnom pocte) mozem ubezpecit ze ak si nechate usit v nyna dresy z toho najlepsieho co maju tak sa im nevyrovna ziadna zo spominanych znaciek..
specialne si dovolim spomenut ich zimnu vystroj, gate a bundu...
davam ti teda do pozornosti stranku:
http://sk.wikipedia.org/wiki/Ir%C3%B3nia
pretekarov naspeedovanych na znackove oblecenie jazdiacich znacne objemy cca 2000 km rocne (vyskytujucich sa tu v hojnom pocte) mozem ubezpecit ze ak si nechate usit v nyna dresy z toho najlepsieho co maju tak sa im nevyrovna ziadna zo spominanych znaciek.
Rozumiem tomu správne, že mi v nyna dresy ušijú taký dres, že sa mu ani dres od nyna nevyrovná?
Pre koho je cyklistika šport, nech rieši najazdené kilometre. Pre mňa je cyklistika koníček, a preto riešim "podružnosti" ako vzhľad dresu.
V určitej cenovej relácii sa dajú zohnať dresy od kvalitných značiek (slabý výber, tuctový až nudný vzhľad) alebo Pro Team dresy (neznáma kvalita). Ak by bola kvalita rovnaká, vyberiem si skôr z tých druhých. Preto sa pýtam, aký je rozdiel v kvalite.
Dať si ušiť dres podľa vlastného návrhu v kvalite vyššej strednej triedy vychádza rádovo na dvojnásobok.
Potom treba ist kuknut Ferkovi Mikloskovi, nech ti usije podsedlovu brasnicku s takymi tymi peknymi flitrami
Vravel mi len, ze je to kvalitne, ze je to od Nalini z Talianska a ze je to neporovnatelne lepsie spracovane ako ma v ponuke hobby sety po 89€. Vraj to predava denne a este sa mu na to nikto nestazoval.. Slubil mi aj, ze to mozem vratit, ak sa mi nebude pacit, no nemam chut sa s nikym natahovat..