nemyslím si že jazda na biku už len v okruhu pár sto metrov dokáže povedať o biku dosť .. záleží však aj od toho čo požaduješ od predajcu .. napr. nafúkanie a pripravenie biku pre daného človeka je myslím si normálne a samozrejme ... predsa ak chce obchodník daný bike predať, snaží sa vyhovieť zákazníkovi (samozrejm,e v rozumných hraniciach). Je prevda že bike lepšie spoznáš po pár dňoch najlepšie v teréne ale už určité veci ako akcelerácia a komfort dokážeš zo správania biku vyčítať už i na ceste prípadne obrubnikoch.
K testcentrám : určite si to nemôže hocikto dovoliť a keď už sa niečo podboné stavia hľadajú sa aj sponzori. A biky ktoré by niekto dva dni skúšal a potom sa rozhodol že ich nechce tak automaticky ich predajca nemôže predávať už ako nové. Áno bolo by to super také testcentrum ... len sa treba pozerať na veci aj z druhej strany a to konkrétne teraz zo strany predajcov. Preto si osobne myslím že toto testovanie bikov štýlu "kolečko okolo predajne" by malo byť najmä u drahších bikov samozrejmosťou (záleží na danom predajcovi), no zároveň je to zatiaľ pre väčšinu predajcov maximum čo môžu po tejto stránke pre zákazníka urobiť.
to seriozne veru nie je pretoze prave vybavovanie reklamacii bez zbytocnych prietahov je to co moze predajca s dovozcom ovplyvnit... Na druhej strane ale vybral si si bike renomovanej znacky (ak to tak mozem povedat) a je tam vidlica znacky o ktorej kazdy vie ze odkedy sa robia na Taiwane nie su cim byvali... K tomu vakel pedalov a mame to tu... pritom by stacila klasika M520 a mam stach ze by si ich vyvaklal... kto ovsem tie komponenty na bike vybera, ze by vyrobca ? Tak to je potom ozaj renome...
no a skúška biku na trenažéri (jednom; kom?/čom? > stroji) si myslím neprinesie bikerovi moc pravdivý pocit z jazdy, najmä o charaktere pruženia to nič nehovorí. A to je u mňa dosť podstatná info. A myslím si že každý predajca nemá problém požičiať bike už potencionálnemu kupcovi (nie každému kto si o to požiada) na skúšobnu jazdu v okolí predajne v dĺžke pár sto metrov za ideálnych poveternostných podmienok. Ale neviem ako to chodí inde
je pravda ze aj kolecko okolo predajne je lepsie ako nic
To urcite nie, ale bol v ASPIRE obchodnik, ktory predal tovar.
nie je to jedno!....odchádza k 19.11 tak nechápem načo to ešte riešiš....on ti ten bike nepozváral
"My Vám dovolíme každý bicykel ktorý si vyberiete vyskúšať."
2 trenažéri ... to su mi Slováci ... podľa vzoru stroj
no a skúška biku na trenažéri (jednom; kom?/čom? > stroji) si myslím neprinesie bikerovi moc pravdivý pocit z jazdy, najmä o charaktere pruženia to nič nehovorí. A to je u mňa dosť podstatná info. A myslím si že každý predajca nemá problém požičiať bike už potencionálnemu kupcovi (nie každému kto si o to požiada) na skúšobnu jazdu v okolí predajne v dĺžke pár sto metrov za ideálnych poveternostných podmienok. Ale neviem ako to chodí inde
to si kupoval priamo od Aspire???
my s nimi nemame ziadne problemy.
tesim sa, ze beru aj cannondale, konecne to dostane nejaku kulturu, nie ako doteraz.
ale čo hovoríte na ne vyjadrite sa sú to dobré bicykle dobrý pomer cena a kvalita?
Ja mam GT Force3. Vcelku spokojnost. Vymenena vidla Macocha XC600 ATA2 za FOX Talas RL a kolesa WTB SX 24 za Mavicky. Pedale CB Acid1 som reklamoval po mesiaci-rozsypane loziska, dali mi nove CB Smarty tie uz tiez maju volu, ale tam sa daju menit gulicky. Brzdy Tektro Auriga o ktore som sa najviac bal, brzdia dobre. Pomer kvalita/cena na "1",lebo moja nakupna cena bola dumpingova.
nestacim sa cudovat, dnes uz kazdy predava bars co, dnes rozky zajtra biky pozajtra stavia byty... od predajcu bikov by som rozhodne necakal takuto amatersku otazku...[/quote]
absolútne súhlasím s tvojím názorom....pekne a trefne
ale čo hovoríte na ne vyjadrite sa sú to dobré bicykle dobrý pomer cena a kvalita?
nestacim sa cudovat, dnes uz kazdy predava bars co, dnes rozky zajtra biky pozajtra stavia byty... od predajcu bikov by som rozhodne necakal takuto amatersku otazku...
toto je platená reklama alebo čo?
"My Vám dovolíme každý bicykel ktorý si vyberiete vyskúšať."
hneď idem na to