Chcem sa spýtať tých, čo už objednávali z tohto shopu:
Mám čakať, kým bude tovar dostupný v "EU", alebo mám objednať z "HK", kde už je na sklade?
Cenovo to vychádza cca rovnako, len sa obávam, či mi zásielka z HongKongu príde ešte tento rok, respektíve či mi vôbec príde
Vďaka
LOL. Ja ze len na BB3 to tak funguje. A ono to je pravdepodobny bezny postup
samozrejme som si overoval co vsetko ma byt v tej partial zasielke a malo to tam byt
..Je uplne irelevantne ako to bolo nastavene a je mi u prdele jedno do kolkych papierov to zabalia, Aj tak ti pise ze v akej zasielke su ake itemy takze nemas pravdu lebo si mozes odkontrolovat.
Este raz..ma niekto skusenosti s riesenim reklamacie ohladom chybajucej polozky?
Minuly tyzden som to nastavenie pozeral a teraz som to v profile nevedel najst ani ja.
Nakoniec sa to nenastavuje v profile, ale priamo pri danej objednavke: http://cs.dx.com/FAQ/Detail/132
základná fotka je celého balíka ako prišiel a rozbalil si ho a nenašiel konkrétnu vec...takže odfotené všetky veci uložené pri sebe aj s krabicou...
Inak je to trochu odveci ze cakam 2 mesiace na balik, ktory dojde nekompletny..mohli by aspon davat zlavu ked to takto poseru
http://www.dx.com/event/2014Christmas/en/index.html?utm_source=dx&utm_medium=edm&utm_campaign=2014ChristmasEN
na ebay mam vyskusanych spolahlivych predajcov, sem tam skusim aj podozrivo nizku cenu, uz mi par x bez problemov vratili €
taktiez existuju aj solidne cinske obchody....
2x som objednaval foto batoh flipside 400aw cena 20€ aj s postovnym predajca mal okolo 1000 feedbackov zdal sa v pohode - batoh neprisiel predajca zrusil ucet peniaze mi hned vratili Skusil som znova vsetko to iste a cena 30€ a zas Nakoniec som nasiel predajcu s 20 000 feedback objednal od neho cena 30€ posta 15€ vsetko prislo a dal aj tracking number
Objednaval som nabijacku nitecore i4 a zase nic neprislo a zrusil ucet
Nechapem jak niekto moze len tak zrusit ucet aj ked ma 1000 feedbackov + ked napisu ze je to poslane a neodoslu to
Z ebayu uz objednavam len lacne veci tak do 5€ , pri vacsej hodnote hladam co najvacsi feedback , ale nasiel som svoj najoblubenejsi obchod a to fasttech