Predajňa Kelly's sa nachádza v obchodnom centre Polygon. Čo sa priestoru týka, je skoro takým zlatým stredom. Aj keď, viac miesta by určite nezaškodilo ;o) Personál je, aspoň ku mne, milý a ochotný, no zažil som aj taký prípad, keď bol jeden z predavačov dosť nepríjemný k jednému zákazníkovi.. Vecí tu nenájdete práve najviac, hlavne ak si nechcete kúpiť rovno celý bike. Ponuku totiž tvorí to, čo majú na troch, štyroch regáloch a pod dvoma zasklenými pultami. No ale, objednať sa dá všetko a z vlastných skúseností môžem povedať, že tovar prichádza načas. A okrem toho tu niektoré vecičky dostanete najlacnejšie v celej Nitre! Keď zoberieme do úvahy kompletnú ponuku bicyklov Kellys dá sa to zhodnotiť tak, že ide o príjemný obchodík, ktorý, ak všetky ostatné sklamú, skvele poslúži!
;o)
05.05.2003 - 16:46:55
00
Pridávam sa k názoru manga a dodávam, že bol som v tomto obchode asi 3x a dosť, nakoľko som mal zakaždým pocit, a to hlavne z majiteľa, že keď si nechcem kúpiť bike aspoň za 50 litrov, tak nech neotravujem. A tiež, že niet nad Keelys biky /aspoň podľa názoru majiteľa/. Ešte štastie, že v Nitre sú aspoň dva ďaľšie cyklo obchody s poriadnym prístupom k zákazníkovi!
21.05.2003 - 11:29:01
00
Teda,ak je to ten obchod co myslim tak musim povedat ze druhy krat tam nepojdem.Majitel mal bud zly den alebo nevie ako sa správat k zákaznikovi-to skor.Povedal som par parametrov o biku aky chcem naco sa na mna oboril ako na totalneho magora a pozadoval min 100 dalsich udajov.S takym pristupom toho vela nepreda!Odporucam nenavstivit cyklistickym analfabetom(panboh ich ochranuj) ale hlavne odporcom Kellys-ti mozu kludne dostat aj po papuli.Pre presnost-obchod sa nach. pri Tescu,bocna ulicka,Kellys,Trek,to aby som nahodou niekomu neublizil.
31.10.2003 - 21:35:25
00
Fuu, zatial nemozem nic zle povedat. Nebol som v tom obchode se az tolkokrat ale pristup tam bol dobry!! Neviem preco si mal taku zlu skusenost >> boreal << !!<br />
Ked som potreboval nejaku vec... ochotne objednavat a automaticky mi dal aj vyzitku.<br />
Teraz myslim ten ochod v ulicke na pesej zone!!!
21.04.2005 - 20:26:03
00
presne tak kellys shop nitra je shit, pristup tak ako bol opisany vyssie, majitel absolutne neochotny, s tymto pristupom by clovek nemal pracovat ako predavac, 99 zakaznikov zo 100 jeho pristupom odradi od myslienky minut tam co i len 1cent. Je to skratka buran a navyse ceny vyssie ako u ostatnych bikeshopoch v nr. Odporucam V+V tam je pristup k zakaznikovy diametralne odlisny, tam naopak miniete a kupite aj to co ste povodne kupovat nechceli, spravny predavac a da sa s nim dohodnut aj na cene co v kellyse nehrozi. A na margo velosprintu, tiez moze byt ale najskor odporucam registraciu na ich webstranke, ktora vam vygeneruje kod na zaklade neho pri kupe a predlozeni tohto cisla ziskavate 10 percentnu zlavu na zakupeny tovar. Inac pre PC znalych ludi a ludi co si dokazu sami povymienat komponenty odporucam nakup cez e-shop napr. cykloobchod.sk ceny su radovo nizsie ako v kamennych shopoch, ceny dokonca lespie ako zahranicne e-shopy. Napr. objednal som odtial Xtckovu retaz HG-93 za 11,9 eur pre porovnanie vo velosprinte za rovnaku retaz date 760sk a to je kapanek poriadny rozdiel. dokonca v kellyse este drahsia....
12.02.2009 - 13:28:27
00
To je krasa na tych verejnych forach. Treba pekne vsetkych poosocovat a vynadat im do buranov z bezpecia svojej klavesnice. Nuz cim neosobnejsia komunikacia tym vacsia oprsklost :roll:

Som troska zaujaty, ale poznam oboch predavacov v Nitre a rozhodne by som ani jedneho z nich nenazval buranom.

Vzdy a ku kazdemu sa snazili maximalne vyjst v ustrety a ak aj nemali tovar v predajni tak ho nebol problem objednat. Po odbornej stranke tiez kadekoho strcia do vrecka, ale rozhodne nie povysenecky.
12.02.2009 - 14:57:36
00
Dymino: nediv sa, našiel 4 roky starú tému tak si povedal že ju treba oživiť :wink:
12.02.2009 - 15:38:08
00
mozno stara tema, ale ide predsa o skusenosti (pravdepodobne aktualne, al. dlhodobe) tak preco sa s nimi nepodelit.
Co sa tyka obchodu (ak teda ide o ten co je v bocnej ulicke na pesej zone, nedaleko su tusim aj hudobniny...) aj mam podobne skusenosti... Predavac a asi aj majitel je prinajmensom odmerany a ak nekupujete to naj. tak sa tvari ze ho otravujes tie, ceny tam zvykli byt dost vysoke a zlavu by ma ani nenapadlo vypytat (to sa mohlo zmenit). S mechanikom mam 2 skusenost: 1. dobra s centrovanim kolies, 2. zla pri odvzdusnovani brzd...
Celkovo z toho obchodu nemam dobry pocit a pokial si konkretnu vec mozem kupit/dat urobit inde tak sa mu radsej vyhybam. Skoro som zabudol spomenut ze maju dobru skusobnu kabinku (priamo na hajzliku :lol: ).

PS: nechapem preco hned na niekoho utocis ked povie svoj nazor, ked mas dobre skusenosti tak som rad, ale napr. moje sa za dobre oznacit nedaju to vsak neznamena ze chcem niekomu zle. Toto vlakno by skor malo pomoct ci uz zakaznikovi ale aj predajcovi (na zaklade +/- ohlasov). Al. sa mylim?
12.02.2009 - 19:26:14
00
... a zlavu by ma ani nenapadlo vypytat ...

A v Tescu si si už koľkokrát vypýtal zľavu?
Skúsil si to aspoň raz? A ak áno, kopli ťa do zadku?
12.02.2009 - 21:35:50
00
myslim ze o zlavu tu vobec nejde, mal som na mysli pristup k zakaznikovi...
... tu zlavu som spomenul, pretoze napr. v nitre sa v niektorych obchodoch da dohodnut na cene, resp ako uz bolo spomenute co sa tyka velosprintu tam je to po tej registracii na nete...
12.02.2009 - 21:58:32
00
Prečo zahováraš? Však si jasne napísal a aj som ti to odcitoval "zľavu by ma ani nenapadlo vypýtať". Z toho mi jednoznačne vyplýva, že v obchodoch si bežne pýtaš zľavu...
Takže, ako je to s tým Tescom?
13.02.2009 - 00:09:02
00
hahaha, inak uz som sa tusim vyjadril a nezda sa mi ze by sa to nedalo pochopit :roll: . Ale aby si mal srdce na mieste tak este raz: Co sa tyka mna cenu zjednavam v bazary, na ebay a popripade aj v obchodoch v ktorych viem ze sa to da (preco nekupit lacnejsie ked je taka moznost?). Do Tesca moc nechodim tak raz za pol roka tam mozno zabludim, vyuzivam iny ob. retazec, ktory mam blizsie. A k tvojim otazkam: 1. cenu v Tescu nezjednavam (vyjadril som sa vyssie preco nie...), 2. vzhladom na odpoved na prvu otazku vyplyva odpoved na druhu.

ak si sa nezasekol tak by to mohlo stacit :twisted:
13.02.2009 - 06:41:20
00
Dymino a tadeas- predpokladám, nakoľko nie ste z Nitry a pravdepodobne na nákupy sem nechodíte že vaše reakcie niesu založené na osobnej skúsenosti. Moje áno a ďalších pár ľudí z Nitry a okolia tiež, ich názory beriem, zatiaľ čo vaša polemika nevedie k ničomu. Ako bolo povedané toto fórum bolo založené za účelom podelenia sa o vlastné skúsenosti s tými- ktorými obchodmi. Keď som sa vyjadril, že majiteľ- predávač v Kellyse sa k mnohým zákazníkom správa buransky, tak si za tým stojím a neskrývam sa za nič a za žiaden anonym, ľudia v NR ma z videnia predpokladám poznajú. Odporúčam zájdi do spomínaného obchodu a zistiš ako sa veci majú a že tieto reakcie sú oprávnené. Na margo príspevku o zjednávaní cien, súhlasím s názorom že tam kde sa s cenami dá hýbať tak prečo sa o to nepokúsiť a prirovnávať malé obchody k veľkým obchodným reťazcom je scestné. Ja takisto ceny zjednávam, respektíve sa snažím o nejaký rabat tam kde sa to dá ako vraví reklama- každý cent sa počíta... :lol: , opakujem kde sa to dá tak prečo nie, čo človek dokáže posúdiť v tom- ktorom obchode či je to možné. Beriem že nie každý má na to povahu, ten kto to nevie nech to nerobí a basta a nech neosočuje nás ostatných...
Pre mňa sú rozhodujúce dva faktory pri výbere. Ad1. cena, Ad2. prístup, ak som nespokojný s jedným alebo druhým, nájdem si iný obchod.
Správnemu predajcovi by nemalo ísť len o biznis ale aj o spokojnosť zákazníka s ponúkanými službami, čo je základný predpoklad k tomu, že takí zákazníci tam budú radi nakupovať aj do budúcna plus odporúčia známym- tzv. nemediálna reklama.
U mňa čo sa týka prístupu k zákaznikovi v NITRE jednoznačne vedie V+V, ďalej Velosprint tiež môže byť, ale Kellys- absolútny prepadák :!:
13.02.2009 - 11:19:01
00
Mam za sebou 10 stranovy elaborat o Stalinovi a nechce sa mi moc rozpisovat :wink:
Zobral si temu predajne v Nitre strasne zosiroka.

Pozri kkk5 napisal konkretne co sa mu pacilo a co nie. S niekym si sadnes viac, s niekym menej. Tema zlava a kolko je normalna vec, pri vacsom nakupe priam automaticka. Utocit nebol moj zamer. Ale nadavat niekomu do buranov tak to si trochu prepiskol :? .

Poznam ich si myslim dobre (sme kolegovia) a som tam ovela castejsie ako Pistanskych obchodoch. Mam odtial rukavice, prilbu a nejake to spodne pradlo. Preto ta zaujatost. Videl som ako sa spravaju k zakaznikom x-krat a vzdy to bol ustretovy pristup. Netahajte do toho pretvarovanie sa, ked mohli tak vysli v ustrety. Obchodnik ani inu moznost nema ak chce prezit.

Ja totizto poznam ten Tvoj pribeh aj z druhej strany a viem si urobit predstavu ako to asi prebiehalo.
:roll:
13.02.2009 - 13:19:04
00
Dymino moje skusenosti s menovanym obchodom boli take ake boli, hlavne hruba neochota obsluhy konkretne menovanej jednej osoby. Tvoj nazor ja taky aky je mozno koli tomu ze sa poznate, chcel by som pocut negativny nazor na predajcu vo V+V, ale nemyslim si ze sa niekto najde kto by nadaval, tam hoci prides kupovat napriklad gumicky do brzd- tak aj o tych sam od seba ti zacne rozpravat ich + a -, nech si ten pan z Kellysu vezme z neho priklad a mozno potom sa moj a nazor inych co mame zlu skusenost zmeni, mozno ten majitel Kellysu je problematiky znaly to beriem ale co z toho ked z neho akakolvek informacia lezie ako z chlpatej deky, boh chran za nim prist sa len tak opytat na nejaku vec- len tak informativne...
A tie ceny.... radovo vyssie ako u ostatnych dvoch predajcoch dokonca ked som chcel pred rokom u nich menit retaz jednak nemali tu co som chcel teda XTckou-budis to sa da objednat, cena tej co tam mali teta nizsej LXkovej rady bola vsak taka ako vo velosprinte XTckovej a dokonca za vymenu este chceli dalsie bubaciky co v dalsich spominanych shopoch je samozrejme gratis pri kupe chainu..- tiez jedna z konkretnych veci ktora mi na nich vadi. Dalsi priklad- svetlo Sigma mirage evo + mirage evoX ktore mam, pri porovnavani trhu mi cenovo vyslo o dost drahsie ako u velakoch ci v+vcku. Dokonca opat nebolo u nich skladom, velaci ho mali a aj v+v.
Na zaver zhrnutie este raz- vsetko je v ludoch, o ludoch atd- ak poznas toho pana osobne tak moze si z napr. aj z tohto fora zobrat urcitu informaciu o spokojnosti jeho zakaznikov a prehodnotit + a - svojho podnikania, snad to pomoze jemu a nasledne nam vsetkym k spokojnosti.
Hawk, dohovoril som
13.02.2009 - 14:25:29
00
keyboard_arrow_up