Ako ti mam na to odpovedat, ked som tovar z buducna este v ruke nemal. Tielko vyzera velmi podobne. Nebude lepsie zajst v spravny den na predajnu a ked sa ti bude pozdavat, kupis? To, ze sadlo mne, nemusi inemu.
ved ja tam pojdem, otazka bola v tom zmyzle, ci to podla letaku vypada na to iste alebo podobne..nechcel som zarucenu odpoved ..ale myslim zeby to malo byt v pohode, len treba ist skoro rano
Máte niekto taký montážny stojan ako bude 25.8. v Lidli? tuším už ho raz predávali no nestihol som to, ak ho niekto má mohol by sa podeliť o skúsenosti diky.
stojan je celkom pevny, masivny, podla papierov je to na max. 30kg zataz, cize priemerny bike bez problemov mne sa ho podarilo nahodne objavit v lidl cez tyzden za 24,99eur..na domaci servis podla mna postacuje uplne
stabilný je v pohode, akurát neudrží bike tak ako na obrázku.. ak ho upnete inde ako v ťažisku tak sa preklopí.. bola by možnosť zdrsniť plochy v tých zverákoch alebo tam dať gumu alebo niečo podobné, takto sa to otáča.. inak žiadne výhrady, len že je celkom ťažký..
len podotknem k stojanom, ze pri niektorych ramoch odporucaju uchytavat za sedlovku, nie priamo za ram, aby nedoslo pri silnejsom utiahnuti k preliaceniu ramu.
Risknem to a keď bude tak ho pôjdem kúpiť, už ma nebaví stále mat bike opretí o stenu a tak ho opravovať už by to chcelo niečo nové, ak by mi ho nechytilo na ráme tak ho zapnem o sedlovku, už to nejako poriešim.
Stojan je "doma". Je celkom masivny, sice plastove svorky, ale nejdem to pouzivat kazdodenne, takze by malo vydrzat (zaruka 3 roky, v Lidli sa to objavuje kazdy rok, takze no problem )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
S pradlom Crivit som aj ja spokojny
Mas raptora? Ja mam Zephyr a horna trubka je rovnaka, takze v poho to tam das.
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
okrem toho sa mi to zdá aj rozumnejšie..
http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/lidl_sk/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=17510
A samozrejme neodidem bez ponoziek