Neviem posudit, kedze z Lidlu tieto veci nekupujem, ale je velmi dolezite, aby na prvej "odsavacej" vrstve (ak je tenka) bola druha, ktora vlhkost zadrzi na svojom povrchu, kde by sa mala dalej odparovat. Samotna tenka vrstva na tele nema dostatocnu kapacitu (hrubku) na to, aby bola vnutri na pocit sucha.
Ja sa dost potim (aj ked pozeram TV) a mam tych funkcnych viac aj z lidla aj zo sport obchodu. Niektore su dobre ine menej a niektore uplne na hovno, je uplne jedno kde bolo kupene. Z lidla mam asy 3 aj dake spodky na lyzovanie a ujdu. Jedno lidlove co ma byt ako druha vrstva nie je dobre, lepsie bolo z Alpine pro a jedna sada spodok/vrch na zimu z neviem akeho sportoveho je uplne na nic a bola dvojnasobne drahsia ako z lidla (ale pod monterky je to dobre). Aby to spravne fungovalo treba dodrzat vrstvenie, ja pouzivam 3 vrstvy a je to OK len treba funkcne, termo, vinterstop ci ako sa to vola. Raz som tretiu vrstvu dal nevhodnu a sam som bol prekvapeny pri vyzliekani. Pocitovo bolo fajn, chlad som necitil ani extra vlhko ale ked som dal dole tenku softselku tricko pod nou bolo ako spongia a zmychal som z neho pot ako by bolo vo vode, to len nasavalo a drzalo v sebe.
ako píšeš, nie všetko z Lidlu sa oplatí, ale čo sa oplatí, to sa OPLATÍ! Ale kto máte pochybnosti, doporučujem sa radšej veciam z Lidlu vyhnúť, aspoň viac zostane nám - sockám.
tiez sa viacej pri sporte potim a ako spravny turista vzdy vrstvim. Len to kompresne lidlacke nejako netransportuje tak, ako by som si predstavoval. Craft, Swix, DirectAlpine z Coolmaxu su prosto o inom.
To je moj postreh
Len co za to? Ked napr. v bunde do dazda sa clovek spoti ako mys, ponozky za 3€? za 5 mam 2ks od Zaja z Coolmaxu, pumpa do 6barov - realne zvladne 3?, na nafukovaciu Ancu super, na horak s namahou tiez. Mozno 2ks duse za 4€, ale ci to nebude strielat ako na Silvestra, nikto nevie. Kazdy rok je cena o euro vyssia a (ne)kvalita zostava ci rastie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To je moj postreh
http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/SID-288A04A5-F627DB6A/lidl_sk/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=31217
mozno za 8 euro by stalo za vyskusanie
akože nie: arašidové maslo