Tú bundu do dažďa mám z poslednej predošlej akcie a vyhovuje mi. Nepremokne, prepúšťa paru a neni v nej hic. Má trošku predĺženú zadnú časť takže aspoň blato a voda nešpliecha na zadok a chrbát
Zobral som dnes manželke tú zelenú ľahkú bežeckú vetrovku (na bike) Je velice skladná (do hrsti) a ústami som látku neprefúkol. Bohužiaľ ani z vnútornej strany. Myslím, že bude dobrá v sezóne ako provizórium v zadnom vrecku dresu. (drobný dážď, vietor a chlad)
v lidli si plánujem kúpiť topánky, bundu do dažďa a softshellovú bundu. Otázka je či sa to z lidla oplatí. Ma niekto napr so softshellovou bundou alebo topánkami skúsenosti ?
ja tie tretry Crivit mam a pohoda... mozno niesu take pohodlne jak drahsie kusy ale ja som na nich urobil 1500 km a v pohode su..... teraz som si sice kupil ine ale hentie si nechavam do zalohy, pripadne ked bude moc blata
crivit tretry mám. mne sa zdajú fajn. Ale sú to moje prvé, keďže som roky jazdil v teniskách, takže porovnať neviem. Čo sa sofšelky týka, mám z lídla cyklistickú, ale ešte lacnejšiu a nedám na ňu dopustiť. Ale pri lidli treba byť opatrný, lebo čo bolo super raz, už sa nemusí opakovať a spravidla ani neopakuje..
Tak tak, minule bol lepsi tachac s troma tlacidlami. Teraz to prerobili uz len na 2...
Ale asi kupim, bo za tu cenu je to best kauf a ten minulorocny mi zacal vypadavat z drziaka. Kvapka lepidla to zriesi
tak to asi ani nepôjdem do školy a ráno nabehnem do lidlu aby sa mi ušli moje veľkosti tiež som minuly rok bikoval len v teniskach a v klasickom tričku, ale teraz by som už chcel aj nejaky ten dres, bundu na nejake chladnejšie jarne výjazdy. Hádam sa mi ešte niečo ujde a nebude to tak ako s pomaly každou druhou akciou že polku tovaru z letáku ani nevyložia
//ešte mam otazku na rozdiel medzi softšelovou bundou a bundou do dažďa. Je bunda o ddažďa v podstate softšhelova bunda len s tym rozdielom že je nepremokava ? Som v tom laik ak sa až veľmi blbo pýtam tak sa ospravedlňujem
Lidl veci maju primeranu kvalitu. Raz som chcel odtial cyklodres a bol velmi dlhy. Tak len na to by som upozornil, kedze sa tam oblecenie zle skusa. Nohavice ani nevyskusas, lebo ta vyhodia za mravny delikt, ked sa tam vyzlecies.
Lidl softshellku mam na vesiaku a tam zjavne aj ostane. bol som v nej 2x a 2x som ochorel. bol som dopoteny jak take hovado a to bol uz november cca 5-7 stupnov a mal som pod tym len dlhy dres a pod tym funkcne Craft triko s kratkym za 35 eur. ta bunda absolutne nedycha,vsetku vypotenu vlhkost som mal v bunde,tie spodnejsie veci som doma vyzmykal a vnutro bundy komplet mokre. taky mokry som dosiel domov s tym ze ma cestou dobre prefuklo a prechladol som a 2 tyzdne sa liecil. takze na hobby ok, na nejake tempa a vacsiu zataz isto neodporucam. a pre porovnanie som siel v zhruba totoznych podmienkach aj tak isto obleceny len hore som uz mal "znackovu" softshellku a domov som dosiel skoro suchy a v teple, lebo ta bunda fungovala ako mala. tretry som mal aj ja prvu sezonu, za tu cenu ok, ale nesedeli mi moc a na mna boli moc makke. dresov som sa zbavil tiez. takze ak to zhrniem tak Lidl veci na hobby ano na nejake celorocne trenovanie, alebo nazvem to vyjazdami vo vyssich tempach a viac kilometroch nie. radsej by som kupil nieco vo vypredaji v Sportisime alebo podobnych shopoch ak by som sa zariadoval na novo ako zaciatocnik. idealne je ale si radsej kupit poriadne veci a clovek v konecnom dosledku usetri
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kice: musíš brať, že v Nemecku to je domáca firma a musíš to sem priviezť, zabaliť, zaplatiť šoféra a samozrejme východoeurópska prirážka....
http://www.lidl.sk/sk/ponuka.htm?action=showDetail&id=16336
Veď čína je bližšie k nám
Ale Hamburg nie
kedysi som bral sedlo z lidla, tvarom to bola kopia SQlab sediel ale stráášne makke... Nesadlo- po týždni som vrátil..
Ale asi kupim, bo za tu cenu je to best kauf a ten minulorocny mi zacal vypadavat z drziaka. Kvapka lepidla to zriesi
//ešte mam otazku na rozdiel medzi softšelovou bundou a bundou do dažďa. Je bunda o ddažďa v podstate softšhelova bunda len s tym rozdielom že je nepremokava ? Som v tom laik ak sa až veľmi blbo pýtam tak sa ospravedlňujem
Tachometer tiež zoberiem jeden. čo sezóna tak furt nový. Stále ho nejak utopím
ono veci z lidla su v celku priemerne, uplne postacuju rekreacnym jazdcom