Ja som po praci kupil posledne volne kratase s vyberatelnou vlozkou L-ko.(Len skoda ze nemaju vacky na zips,klasika alebo suchy) Ostatne uz len XL.Niesom odbornik na materialy,ale pridu mi fajn.Vlozka je taka ista ako pred cca 2 mesiacmi v kratkych obtiahnutych kratasoch.Vsetkeho ostatneho mali este dost,sice neviem ake velkosti,ale isiel som len na kratase.Tu vestu som kupil v minulej akcii,je to ta ista co teraz a zips ide veru tazsie,ale v pohode jednou rukou.Ale ta,ktoru mali minuly rok je aj tak lepsia.Aspon pre mna.
Škoda tých Profi cyklonohavíc, že tak presvitajú lebo vložku majú ozaj celkom kvalitnú. Aspoň čo porovnám predchádzajúce veci z Lidla. Mňa najviac potešilo spodne tielko a kompresné tričko, to vypadá fajn. Kúpil som aj to náradie z nitovačom, ale či to aj nituje netuším Aspoň budem mať dobrý pocit, že mám zo sebou nitovač ak by sa roztrhla reťaz.
Ja som si kúpil okuliare. Tak som sa sústredil na výber, aby som bol čo najkrajší, že až doma som zistil, že tam nie je číre sklo. Akosi automaticky som predpokladal, že tie tri sklá sú: tmavé, číre a oranžové. Pritom namiesto číreho je len "menejtmavé".
Zajtra ich môžem vrátiť. Predpokladám, že tieto druhy skiel boli rovnaké pri všetkých modeloch. Číre sklo do tmy treba.
v tchibe tusim mali lacne bryle s vymennymi sklami. ale hentoe z mountfieldu su v poho, ja som dake mozno rovnake kupoval v hornbachu a boli aj dacim osetrene proti zahmlievaniu ale ako sazakydali uz sa zahmlievaju ale to je detail , za tu cenu sa oplati
Kua a u nás ešte včera večer stojanov, že sa nimi môžete ohadzovať. Teraz neviem či iné regióny zásobili tak málo alebo či sa to v tých regiónoch tak vykúpilo.
Martin prepnute mesto. To brali asi po 5 kusov aby im neuslo nieco. Toto vidim casto. Je jeden den sviatok a ludia vykupia vsetko pecivo do jednej max dvoch hodin akoby malo byt zatvorene tyzden.
toho sa nebojím randy:) to by nebol problém,ale ja som to chcela ako darček:( Ale vynašla som sa, ešte že je republika malá a známi sú všade, aj v Blave:) To vieš, my Východňare síce stojany na Východe nemáme,ale sme všade:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To akoze pre teba? Ked mas servisaka a nema ho kam zavesit, tak mu ho kup. Potesi sa:)
Zajtra ich môžem vrátiť. Predpokladám, že tieto druhy skiel boli rovnaké pri všetkých modeloch. Číre sklo do tmy treba.
Ešte ho chceš, môžem pozrieť u nás v NO a ďalší týždeň prídem do MT. Síce som v Lidli nebol ani nepamätám, ale môžem sa ísť pozrieť