Kľuky ani kolesá sa na tom moc meniť nedajú, ale zase na také to domáce centrovanie kolies to nieje na zahodenie.
Ťahanie bowdenov a liniek nanovo je úplne super a detské bicykle na tú brzdu nohou je tiež fajn.
Výmena reťaze vo väčšej výške sa tiež Oplatí.
Všetko sa to samozrejme dá aj bez toho, akurát že s ním to je o dosť jednoduchšie.
to koleso tam rovno sedi len v jednej polohe a v pohode tam ide dat aj na stojane (chytis ho za rychloupinak a citis kedy tam sedi tak ako ma a ked drzis rychloupinak v ruke tak nie je problem ho zavret) ale hadat sa s tebou nebudem, pridi a ukazem ti to a kluky ciastocne suhlasim, ale na moje staci 10 imbus takze bez problemov aj na stojane
Trošku sa krúti pri takomto uchytení za sedlovku, keď je aj predné koleso vo vzduchu, ale stačí predné položiť na zem a je to celé relatívne stabilné. Páči sa mi to, hneď som si vycentroval zadnú brzdu . Druhý bajk mám v robote, ten sa bude dať uchytiť za hornú rámovú trubku, tak uvidíme.
Ja som ho trosku upravil, dal som tam skrutu a teraz mam moznost zaaretovat trubku s drziakom bicykla. Mam tam 3 dierky, rozstup po obvode je cca 22 stupnov. V kovovej trubke je narezany zavit
Ja stojan nemám, ani neplánujem. Z jednoduchého dôvodu, som babrák a za mladi ani teraz som sa pre mňa zložitejšie veci neučil s bicyklom robiť. Mám však šťastie, pretože mám kamaráta servisáka, takže ho v jeho obchode s veľa vecami, čo vy si doma dokážete porobiť, navštevujem. Máme z toho obaja dobrý pocit. On niečo zarobí a ja viem že to mám urobené tak, ako to má byť.
Čo je ale dôležité, všimol som si, že nie len tento môj servisák, ale snáď všetci servisáci, ktorých som za život videl pri práci, aktívne stojany využívajú. Takže nejaký nie práve zanedbateľný význam tá vecička určite má.
kupoval niekto tretry ? Mali ste v balení aj tu železnú vec ktorá sa dáva na spodok tretry ?
"Železné veci" sa k tretrám nedávajú, pretože tretra nevie, aké máš pedále. Tie železné veci musia zacvaknúť do pedála a existujú rôzne typy pedálov a tým pádom aj železných vecí. Železné veci sa preto pribaľujú k pedálom, ale dajú sa kúpiť aj osobitne.
K tretram. Tie vnutorne kovove pliesky su dnu. Kufre si musis kupit ak nemas nahradne k pedalom.
Ked porovnam tie LIDL tretry s mojimi http://www.mtbiker.sk/foto/176005.html
tak to je strasny smejd.
Ale do blata na jar postacia. Ved aj preto som ich kupoval.
Stojan som este nerozbalil.
copyrighti.imgur.com i.imgur.com ukončíme to tým že tu dám obrázok s niečim na čo som myslel, vy mi môžete napísať ako sa to volá, ja si to zapamätam do konca života a budem zaspávať opäť o niečo múdrejši
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak máš možno len zlú predstavivosť ...
Ťahanie bowdenov a liniek nanovo je úplne super a detské bicykle na tú brzdu nohou je tiež fajn.
Výmena reťaze vo väčšej výške sa tiež Oplatí.
Všetko sa to samozrejme dá aj bez toho, akurát že s ním to je o dosť jednoduchšie.
Čo je ale dôležité, všimol som si, že nie len tento môj servisák, ale snáď všetci servisáci, ktorých som za život videl pri práci, aktívne stojany využívajú. Takže nejaký nie práve zanedbateľný význam tá vecička určite má.
How to service the lower legs on your Fox FIT suspension forkOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
"Železné veci" sa k tretrám nedávajú, pretože tretra nevie, aké máš pedále. Tie železné veci musia zacvaknúť do pedála a existujú rôzne typy pedálov a tým pádom aj železných vecí. Železné veci sa preto pribaľujú k pedálom, ale dajú sa kúpiť aj osobitne.
Písal si však, že "zospodu tretry", a tam sa dávajú kufre. Ten protikus so závitom, ktorý spomína Džízs, ten je zvnútra tretry.
Ked porovnam tie LIDL tretry s mojimi http://www.mtbiker.sk/foto/176005.html
tak to je strasny smejd.
Ale do blata na jar postacia. Ved aj preto som ich kupoval.
Stojan som este nerozbalil.