Prelejem do zbernej nádobky, tam po pár hodinách ten bordel usadne a na vrchu ostane (viacmenej) zasa čistý použiteľný benzín, ktorý prelejem do čistej fľašky. Ten bordel zbieram do inej nádoby, kde vylievam aj spálený motorový olej z aut a zo záhradnej techniky. Potom to dávam buď niekomu kto s tým kúri v kachliach alebo tým aj konzervujú drevo.
Mali pri súčasnej akcii v Lidli rukavice aj vo veľkosti menšej ako 8 ??? Mne sa v dvoch predajniach nepodarilo nájsť nič menšie ako 8 .
Máte niekto skúsenosti s tým powerbankom na solárny pohon čo je momentálne v akcii ??? 2200 mAh nie je bohvieaká hodnota a ani cena nejako neoslňuje, ale rozmýšľal som nad ňou.
Jaro, solarny powerbank mam doma jeden, nie lidl, ale ani som ho este nevybalil, kedze fungujem na inom principe.
Za par drobnych je tvoj... (alebo hocikoho ineho). Kolega ma Lidlacky nesolarny a pochvaluje si, najme za ten peniaz.
Tasky na bajk su luxusne, sam ich mam uz tusim treti rok a jedina vytka je k tomu, ze dobre nepasuju na moj nosic...
Mali pri súčasnej akcii v Lidli rukavice aj vo veľkosti menšej ako 8 ??? Mne sa v dvoch predajniach nepodarilo nájsť nič menšie ako 8 .
Máte niekto skúsenosti s tým powerbankom na solárny pohon čo je momentálne v akcii ??? 2200 mAh nie je bohvieaká hodnota a ani cena nejako neoslňuje, ale rozmýšľal som nad ňou.
cervene boli tusim 7, ale iny strih ako ostatne, namiesto sucheho zipsu iba gumka.
Robím to tiež tak, s pračkou na reťaz som mal viac roboty a navyše ten bordel okolo ..... . Ja rozpojenú reťaz strčím cez hrdlo dovnútra obyčajnej plastovej 1,5 l fľašky z minerálky, nalejem potrebné množstvo technického benzínu, zatvorím víčko, poriadne prehŕkam, nechám trošku pôsobiť , potom zasa potrasiem a keď si myslím že je to už OK, tak plastovú fľašu jednoducho rozrežem nožíkom, reťaz vytiahnem bez nutnosti loviť ju a fľašu odhodím do plastového odpadu.
je ti jasne ze s tym vyslahas vsetko mazivo od vyrobcu natlacene vnutri spojov ktore normalne vydrzi tych 1000km no ty ho das dole po prvom umyti ... preto je aj pri navodoch od vyrobcu napisane ze degreaser ziadny alebo ak tak maximalne 15s ... osobne retaz len cistim kefou s ocelovymi stetinami a mazem, ziadne odmastovace alebo nieco podobne.
Prilba za 14.99 €. Kolki ste ste ako ja neodolali? Zatial vyskusana len na sucho - sedi dobre je lahka, blikacka ako bonus. Uvidim ako za jazdy a dufam, ze nespoznam ako po pade. Mate skusenosti?
poskusal som pomerne dost prilieb, ale cuduj sa svete, tato v lidli mi sadla ako rit na serbel, za tu cenu ju menim kazdy rok a prave tohto-rocna (teda minulotyzvnova) sa im teda najviac vydarila, najma to odvetranie (cez 20 otvorov tusim) i celkovo "skompaktnela"... neviem to porovnat s prilbami za stovky eur, ale s tymi klasickymi co som mal (do 50 €) je to asi najlepsie odvetrana prilba co som mal, co mi aj trosku vadi, kedze jazdim povacsine zavcas rana a troska viac mi fuka na plesinu...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prelejem do zbernej nádobky, tam po pár hodinách ten bordel usadne a na vrchu ostane (viacmenej) zasa čistý použiteľný benzín, ktorý prelejem do čistej fľašky. Ten bordel zbieram do inej nádoby, kde vylievam aj spálený motorový olej z aut a zo záhradnej techniky. Potom to dávam buď niekomu kto s tým kúri v kachliach alebo tým aj konzervujú drevo.
Za par drobnych je tvoj... (alebo hocikoho ineho). Kolega ma Lidlacky nesolarny a pochvaluje si, najme za ten peniaz.
Tasky na bajk su luxusne, sam ich mam uz tusim treti rok a jedina vytka je k tomu, ze dobre nepasuju na moj nosic...
cervene boli tusim 7, ale iny strih ako ostatne, namiesto sucheho zipsu iba gumka.
je ti jasne ze s tym vyslahas vsetko mazivo od vyrobcu natlacene vnutri spojov ktore normalne vydrzi tych 1000km no ty ho das dole po prvom umyti ... preto je aj pri navodoch od vyrobcu napisane ze degreaser ziadny alebo ak tak maximalne 15s ... osobne retaz len cistim kefou s ocelovymi stetinami a mazem, ziadne odmastovace alebo nieco podobne.
Pista, dobre si kupil. Ak sedi tvar skrupiny na Tvoju hlavu, tak nie je co riesit. Ja som bol pozitivne prekvapeny kvalitou spracovania tej prilby.
A to ako mozes vediet, ze ta Giro chladi lepsie, ked tuto z Lidla si vobec neotestoval?