newmman: Praveze nie, pri pade sa roztriestit nemusi, resp. nie tak, aby to bolo vidno. A neskusal si rozlamat potom aj ten zvysok z nej, ze ci bol rovnako krehky? To by ma zaujimalo ako prve a tam je aj skryta odpoved, ci to bolo poskodenie nejakym padom / narazom, alebo to bol naozaj zdegradovany matros.
Wladix: Obcas nosim. Jesen, oficialne akcie kde je to povinne a tak. Len problem je v tom, ze ked si ju dam, tak potom padam. Asi sa posunie tazisko prilis vysoko abo co.
Nasiel som este katalogovu fotku tej novej Lidl prilby. Bola este v matnej a lesklej bielej a aj ta bronzova, z ktorej je vidiet len kusok vpravo hore (je na nej nasadeny tan navlek proti dazdu), bola myslim aj v matnom aj lesklom prevedeni. Akurat ze nie kazda farba bola v kazdej velkosti.
pista, a ten minisilt si dal dole, alebo Ti chyba? V baleni boli este aj take zaslepky na zakrytie otvorov po odnati siltu. A este bol v baleni aj navlek na prilbu proti dazdu s otvorom na blikacku v takom minivrecusku. Mysleli na vsetko.
Inak v tom teste co si dal odkaz je ta starsia horsia prilba.
Mam to aj s tym minisiltom. Zaslepky som si starostlivo odlozil ale az teraz od teba viem, ze na co su Aj ten navlek mam. Prikladam fotku mojej.
Ja som menil prilbu, lebo prva sa rozpadla. Poltrovanie sa rozpadavalo uz dlhsie ale jedneho krasneho dna mi vo vetre zdvihlo silt aj s celym poplastovanim a ostal mi len polystyren. Ten mal uz tiez dost po par padoch z policky. Takze vymena
To polstrovanie na niektoré prilby dostať kúpiť ak ako náhradný diel. Napríklad ja mám prilbu Prowell, ak sa dobre pamätám tak cena cca 40€. Náhradné polstrovanie stojí 4,90 v kamennom obchode. Takže po istej dobe je kúpa novej prilby z Lidla výhodnejšia ako kúpa nového polstrovania
Potom som odtial odlomil este jeden kus, ostatne bolo spojene plastom. Co odpadlo bola taka zadna nekryta cast. Mozno mala na to vplyv kombinacia slnko + sol.
Ja som teraz pozeral v lidli dresy. Boli zlacnené na 11,90 nevyzerali zle, no tých mam dosť. Pristal by som radšej na kraťasy s trákmi ale tie sú pre moju riť všetky malé.
vikino1
... až také zlé to s tou zadnicou nebude
Dnes cestou do roboty som obiehal chlapíka v tej helme z Lidla a nevyzerala vôbec zle (na to koľko stojí /stála/ určite lepšie ako kúpiť v TESCU alebo v KAUFLANDE) ale ktovie ako by sa "to" zachovalo pri páde
v metre /v ziline/ maju pekne kratasy,silikonovu manzetou ukoncene. za cca 35 eur aj dobre usite aj vlozka vyzera ok ,ale cerveno cierne maju uz len od L hore, a koncia XXXL . cierno zelene maju aj M-ko ktore mi bolo ok, ale ta zelena mi moc nesadla do oka. no a pointa je ze to XXL by ti bolo podla mna a ak nie XXXL urcite ja som vymenil tie obycky co som mal za znackove,ale na horsky by som si ich kupil v pohode
Tie v metre som pozeral sú to tuším Bizoni ale nepáčila sa mi tá vložka /material/ bola taká tmavosivá. Nevzbudzovala vo mne dôveru ani trochu. Tie by som mal asi aj za lepšiu cenu s pánom čo ich distribuuje občas obchodujem.
Mam doma maleho 4.rocneho syna, chodime s nim na rozne cykloakcie, v lete planujem vylety. Fotoaparat mame XZ-1, ale casto nam ho berie a chce sa fotit, teraz robime aj nejake videa. Nechem mu to zakazovat, prave naopak rad by som ho podporil, ma z toho velku zabavu ze moze fotit. Tym padom by mala akmera niec aj vydrzat, ale ked sa rozbije, nevadi. proste kamera na to abys a hodila do tasky, do batoha, bola vzdy po ruke ci pre nas dospelakov alebo pre maleho.
Oplati sa tato z Lidla? Bude mat akotak pozeratelny vystup v pocitaci? Nepozeral som videa na youtube, idem pohlad ci nieco najdem.
Kamos ju mal a toto mi odpisal,ked som sa na nu pred casom pytal :
.
"Nemá ani Af, jedine dig. zoom a ten bol na nej extra kockaty a zasumeny.Ale jako keby si ju napriklad pripnes na helmu a das 60FPS video, tak to bolo uplne ostre, nesekalo vobec, super. Alebo na timelapse videa je super, ma nastavenie uz priamo v sebe.Na bezne videa medzi kamosmi a tak staci uplne a ta vodotesnost - no comment. Minuly rok v Ruzomberku som skusal natacat rybicky, ale po par sekundach ako ju ***** do vody sa zvnutra ochranne sklicko zarosi. Odsrosi sa niekedy az za pol hodinu. To iste sa mi stalo aj v novembri, ked ju zoberes z domu von tak sa niekedy zarosila. Ale vodotesna je "
Asi tolko k tomu,neviem ci ta rositelnost je naozaj problem ,alebo to bola chyba iba jeho kusu.Ked tak pojdes reklamovat a vymenis za druhu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Wladix: Obcas nosim.
Inak v tom teste co si dal odkaz je ta starsia horsia prilba.
Mam to aj s tym minisiltom. Zaslepky som si starostlivo odlozil ale az teraz od teba viem, ze na co su
A niektoré lacné majú tú škrupinu len prilepenú.
... až také zlé to s tou zadnicou nebude
Dnes cestou do roboty som obiehal chlapíka v tej helme z Lidla a nevyzerala vôbec zle (na to koľko stojí /stála/ určite lepšie ako kúpiť v TESCU alebo v KAUFLANDE) ale ktovie ako by sa "to" zachovalo pri páde
http://www.lidl.sk/sk/ponuka.htm?action=showDetail&id=19042
Mam doma maleho 4.rocneho syna, chodime s nim na rozne cykloakcie, v lete planujem vylety. Fotoaparat mame XZ-1, ale casto nam ho berie a chce sa fotit, teraz robime aj nejake videa. Nechem mu to zakazovat, prave naopak rad by som ho podporil, ma z toho velku zabavu ze moze fotit. Tym padom by mala akmera niec aj vydrzat, ale ked sa rozbije, nevadi. proste kamera na to abys a hodila do tasky, do batoha, bola vzdy po ruke ci pre nas dospelakov alebo pre maleho.
Oplati sa tato z Lidla? Bude mat akotak pozeratelny vystup v pocitaci? Nepozeral som videa na youtube, idem pohlad ci nieco najdem.
.
"Nemá ani Af, jedine dig. zoom a ten bol na nej extra kockaty a zasumeny.Ale jako keby si ju napriklad pripnes na helmu a das 60FPS video, tak to bolo uplne ostre, nesekalo vobec, super. Alebo na timelapse videa je super, ma nastavenie uz priamo v sebe.Na bezne videa medzi kamosmi a tak staci uplne a ta vodotesnost - no comment. Minuly rok v Ruzomberku som skusal natacat rybicky, ale po par sekundach ako ju ***** do vody sa zvnutra ochranne sklicko zarosi. Odsrosi sa niekedy az za pol hodinu. To iste sa mi stalo aj v novembri, ked ju zoberes z domu von tak sa niekedy zarosila. Ale vodotesna je
Asi tolko k tomu,neviem ci ta rositelnost je naozaj problem ,alebo to bola chyba iba jeho kusu.Ked tak pojdes reklamovat a vymenis za druhu.