prosim vas, co vravite na to cyklisticke tricko a cyklisticke nohavice v Lidl akcii? pre zaciatocnika, ktory zatial nema ziadne taketo tricko alebo nohavice to bude v pohode nakup?
jasne ze sa toho nemusis bat.... bude to v pohode.... a pripadne si pozri aj Decathlon ak mas nejaky poruke..... cenovo dostupne a relativne aj kvalitne...... podla pouzivanie ti jedno aj druhe sezonu vydrzi
..co mám jeden taký odtiaľ (z inej, dávnej akcie), tak ten sa "nedá", keďže držiak má zaoblenie len na rajdy. Čiže ako ti radia, bude treba kuknúť.
A len taká rada: ja ho síce používam, ale už by som si ho nekúpil. uchytenie je biedne a ma veľkú vôlu - v zime sa mi stalo, že mi občas vypadol, ak som si nedal pozor (samozrejme, táto ponuka môže byť diametrálne odlišná). No najväčšie negatívum (neviem ako je to s inými - drahšími, značkovými) je, že ak mám zapnuté svetlo, blízko mobil atď, tak to hádže kadejaké hausnumerá, alebo meria rýchlost el.prúdu . Sem tam sa mi to stalo, keď ma obchádzalo nejaké auto, že rýchlosť skočila z 29 na 50..
tak to sme sa asi nepochopili - ja mám ten tacháč z nejakej predchádzajúcej akcie. Čiže aj moja kritika smerovala naň. Tento nový, čo sa naň pýta Lelo môže byť podstatné iný (aj keď pochybujem). Ale odfotiť ho môžem..
Nevidel niekto v aktualnej ponuke LIDL resp. KAUFLAND, takú tu ručnú váhu na batožinu? Chcem odvážiť odrážadlo, detský bicykel a ďalšie veci a domáca váha takéto malé hodnoty neváži presne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
je mi jasne, ze je to darcek - tak len nech mi ten, kto ti to daroval posle SS
vzdy je nejaky vybrtaty z obalu ...
..co mám jeden taký odtiaľ (z inej, dávnej akcie), tak ten sa "nedá", keďže držiak má zaoblenie len na rajdy. Čiže ako ti radia, bude treba kuknúť.
A len taká rada: ja ho síce používam, ale už by som si ho nekúpil. uchytenie je biedne a ma veľkú vôlu - v zime sa mi stalo, že mi občas vypadol, ak som si nedal pozor (samozrejme, táto ponuka môže byť diametrálne odlišná). No najväčšie negatívum (neviem ako je to s inými - drahšími, značkovými) je, že ak mám zapnuté svetlo, blízko mobil atď, tak to hádže kadejaké hausnumerá, alebo meria rýchlost el.prúdu
mozes ho odfotit a dat sem ?
môcť môžem, ale asi až zajtra sa k tomu dostanem, tak snáď nezabudnem..
ok
dik
ved akcia je az od zajtra sa mi zda ...
tak to sme sa asi nepochopili - ja mám ten tacháč z nejakej predchádzajúcej akcie. Čiže aj moja kritika smerovala naň. Tento nový, čo sa naň pýta Lelo môže byť podstatné iný (aj keď pochybujem). Ale odfotiť ho môžem..
tak isto mozu mat viac druhov - a niektory moze byt taky isty ako ten tvoj ...
skratka pre istotu vidiet ten tvoj