Dnes pri jazde na zimáku som trošku otestoval zadné svetlo z Lidla. Za zníženej viditeľnosti s ním svietim stále, tak som chcel zistiť že či to aj má význam a či dosvieti aj dalej než na koniec blatníka. Mám ho už na zimáku cca 3 roky, na tom biku jazdím pravidelne , taktiež som na ňom dochádzal do práce, to znamená že veľakrát v daždi a viackrát aj v úplnom lejaku. A to svetielko drží.
Dnes v hustej hmle som bike zo zapnutým svetlom oprel na vedľajšej ceste o značku a odkrokoval som približne 90 metrov . Keď som sa otočil, bicykel som už nevidel ( hmla ho pohltila ), ale svetlo áno a myslím si že ešte stále celkom prijateľne žiarilo, čiže žiadna špendlíková hlavička . Takže za mňa celkom spokojnosť .
otázka je či chceš svetlo aby si videl na nočnom výjazde niekde v lese alebo aby si bol videný (resp prípadne spĺňal vyhlášku a nebol buzerovaný od policajtov) niekde v meste..
Zadné je OK, to predné je bieda. Ani s novými batériami nedáva slušne svetlo.
Tieto výrobky v Lidli nie sú rok čo rok rovnaké, aj keď sa to na prvý pohľad nemusí zdať. Rovnakú sadu, akú mám ja (predné a zadné) sme porovnávali s kolegami s práce, ktorí tým tiež svietili počas jazdy do roboty ( každý to má od 8 do 12km) a boli tam značné rozdiely. Ja napr. nemám na tom prednom svetle konektor na nabíjanie, druhý kolega ho mal. Ale zasa moje predné svietilo podstatne silnejšie než jeho.
Ti co sa idu sudit kvoli cinskemu noziku za dvacku, ked predtym v Lidli nechali minimalne 160 eur na nakupoch.
A to nehovorim o tom, ze sa na webe tie nalepky predavaju po 1-3 eura! (to su ti vychcanejsi, co zarabaju na sprostych).
Ti menej vychcani kupili za 80 eur vysavac, zobrali 4 nalepky a vysavac vratili. O 2km dalej urobili v druhej predajni to iste a potom dali nozik na bazos za desat euro!
astro ved tam mali napisane, ze je to do minutia zasob. a ked sa minuli na predajniach, tak mohli ist pokojne do nejakej dedinskej a isto by tam tie stupidne noze nasli.
podľa agentúry JPP (jedna pani povedala) vraj kopec tých nálepiek/nožov dávali sami zamestnanci známym a kamošom... tak je jasné, že to šlo rýchlo preč.
Na druhú stranu, keď boli v podobnej akcii rôzne knižky, tak sa nad tým nik nepozastavoval, že sa jedného dňa vypredali...
V clanku je napisane, ze Lidl lakal ludi reklamou na noziky (a daval tie znamky, ci co) v case, ked uz boli vypredane/neboli (v predajni). To je klamava reklama
ale je tam aj napísané prečo.. lebo to že na jednej predajni nemali neznamená že nemali inde.. a teda uplatnenie nálepiek bolo možné aj naďalej.. je fakt že niekomu v olomouci je jedno že v prahe sú nože furt..
Ale divnym sposobom .. zakaznika to nemusi zaujimat, naviac vidim v clanku toto "O seznam takových prodejen žádají zákazníci na facebookových stránkách Lidlu, ale odpovědi se nedočkali"
Samozrejme , druha vec je, ze zaloba kvoli cinskym nozikom v cene 20e je fakt uz ani nie vtipna zalezitost, takych veci narobilo napr. Tesco a dalsi, ze by to splacali do roku 3084 a vobec, ti ludia su uz padnuti na hlavu.
a tak je tam poznámka obmedzené zásoby, resp dátum.. myslím že počet mali dostatočný aby to nebolo zavádzanie (ako občas v letákoch akcia a na predajni 3 kusy, z toho 2 rezervované pre vedúcu)
ľudia by si mali uvedomiť, že žiaden reťaz nerobí akcie a podobné veci na to aby spravil službu zákazníkovi a dal mu niečo za lacno alebo zadarmo, všetko je to o tom vylákať ho na to do obchodu a spoliehať sa na to že popri tej akciovej veci nakúpi aj x neakciových.
To tvoja mama kazde rano kupuje 40 croissantov a 2 litre smotany (asi do kavy)?
U nas mame typka, co je vzdy po otvoreni na parkovisku s dodavkou firmy, co prevadzkuje kavomaty a zrobi takyto nakup a este dohodi kilo cukru.
Mna tito zasobovaci celkom zaujali ako vzorka. Minule jedna zenska brala 100 jogurtov, uz som videl karton horcice aj 2 voziky hlavkoveho salatu a 10 litrov octu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dnes v hustej hmle som bike zo zapnutým svetlom oprel na vedľajšej ceste o značku a odkrokoval som približne 90 metrov . Keď som sa otočil, bicykel som už nevidel ( hmla ho pohltila ), ale svetlo áno a myslím si že ešte stále celkom prijateľne žiarilo, čiže žiadna špendlíková hlavička . Takže za mňa celkom spokojnosť
Tieto výrobky v Lidli nie sú rok čo rok rovnaké, aj keď sa to na prvý pohľad nemusí zdať. Rovnakú sadu, akú mám ja (predné a zadné) sme porovnávali s kolegami s práce, ktorí tým tiež svietili počas jazdy do roboty ( každý to má od 8 do 12km) a boli tam značné rozdiely. Ja napr. nemám na tom prednom svetle konektor na nabíjanie, druhý kolega ho mal. Ale zasa moje predné svietilo podstatne silnejšie než jeho.
http://ekonomika.idnes.cz/zakaznici-chteji-zalovat-lidl-kvuli-nozum-fjf-/test.aspx?c=A151217_104644_test_suj
A to nehovorim o tom, ze sa na webe tie nalepky predavaju po 1-3 eura! (to su ti vychcanejsi, co zarabaju na sprostych).
Ti menej vychcani kupili za 80 eur vysavac, zobrali 4 nalepky a vysavac vratili. O 2km dalej urobili v druhej predajni to iste a potom dali nozik na bazos za desat euro!
http://www.bazos.sk/search.php?hledat=lidl+noz&rubriky=www&hlokalita=&humkreis=25&cenaod=&cenado=&Submit=H%C4%BEada%C5%A5&kitx=ano
Na druhú stranu, keď boli v podobnej akcii rôzne knižky, tak sa nad tým nik nepozastavoval, že sa jedného dňa vypredali...
Samozrejme , druha vec je, ze zaloba kvoli cinskym nozikom v cene 20e je fakt uz ani nie vtipna zalezitost, takych veci narobilo napr. Tesco a dalsi, ze by to splacali do roku 3084
U nas mame typka, co je vzdy po otvoreni na parkovisku s dodavkou firmy, co prevadzkuje kavomaty a zrobi takyto nakup a este dohodi kilo cukru.
Mna tito zasobovaci celkom zaujali ako vzorka. Minule jedna zenska brala 100 jogurtov, uz som videl karton horcice aj 2 voziky hlavkoveho salatu a 10 litrov octu.