Asi to bude záležať aj na ročníku - tá moja bola už dávnejšie. Pumpa ako taká bola v pohode, len tá hlavica bola nanič. Ale mám pocit, že odvtedy som už videl v Lidli aj pumpy s kovovými hlavicami - každpádne práve na hlavicu by som sa zameral, na zvyšku nie je veľmi čo pokaziť.
[tag:*****tm[/tag:***** tak by si ju mal po tych 2r. aj zacat pouzivat
no ale vazne, zalezi aj ako casto kto fuka, ja som fukal 2-3 bicykle.. pumpa sa cosi nafukala a kazda klakla do pol roka, takze z lidla pumpu nikdy viac
edit: a ani raz som nemal probem s hadicou ci hlavicou, ale so samotnou pumpou... takze nie len na hlavicu sa treba zameriavat... jednuducho, pumpe z Lidla dajte pokoj, pokial neplanujete fukat viac jak 2x za mesiac.
Ja mam plastovu koncovku na pumpe z lidlu. Ale prvu pumpu co som kupoval, mala plastovu koncovku, zlomilo sa to pomerne rychlo, potom som si vyfrezoval kovovu a roky som to pouzival (uplne typicke *****). Ale kedze ta nova packa bola aka bola, casom do plastu vydrela nieco, co nasledne zacalo kazit funkciu pumpy. Z ciny som objednal 2ks takychto hlavic za 1e obe , postovne zdarma, ale este som neskusal nasadit, ci bude pasovat a fungovat (na tu staru) .. ale necudoval by som sa , ze to bude pasovat aj na tu Lidl, vsak to asi robi jeden cinan.
kimlo: fukal som nou min. kazdy druhy den niekolko mesiacov, tak asi mam stastie na kus, alebo mozno varku. Tazko povedat .. tu moju som kupoval minuly rok (neviem presne kedy), zrejme tie starsie stali za tolko, ako pises.
...každpádne práve na hlavicu by som sa zameral, na zvyšku nie je veľmi čo pokaziť.
Dosť dôležité je aj to, čo je v tele pumpy - či je na konci tiahla umelá hmota alebo klasická kožka. Ak začne prepúšťať umelá hmota, asi sa jej nedá pomôcť. Ak začne prepúšťať koža, tak sa trochu namaže (hustejší olej, redšia vazelína) a pumpa funguje ďalej. Zatiaľ som nemal pumpu od Lidla, takže neviem čo dávajú dovnútra.
To bolo tak ze som fukal kolesa a manometer sa zasekol na cca 4 baroch, povedal som ze sa na to poton pozrem, zasa som fukal prazdne koleso a manometer ukazoval od 4 a zastavil sa na 8 a tak to proste pokracovalo lebo sa nenavratne poskodil ten mechanizmus. Raz si povedal ze sa utrhne a cez manometer unikal vzduch, tak som len paskou prelepil meraciu dierku a je to Ok.
Toz zjavne sa ma co pokazit aj ine .. ale vyplyva z toho to, ze sa nema fukat vysoke tlaky /narazka na ustavicne riesenie tlakov bezdusakov , dusakov a inych plynovych telies/
Mne na pumpe strelila hadica ,Hlava drzi.Ukazuje asi od novoty o 0,5 baru menej a ked je tam 5(teda 4,5 nie na mtb) tak to uz ide dooost tazko a trpnem co sa stane.Ale zatial drzi.Inak ona aj naprazdno ide akosi tuho.Namazane to je,len akoby bolo prietoku vzduchu z komory do hadice niecim branene.Ked som dal dole hadicu,z pumpy je len mala dierka a to bude zrejme ten zadrhel.Vyvrtat sa to neda,lebo to nieje v rovine.Preto na pumpu musim silnejsie tlacit.Ale uz zopar rokov funguje,tak mi to az tak nevadi.
zajednanie tovaru telefonicky dopredu nefunguje , vedia ho len den po zacati akcie vyhladat na predajniach a potom zajednat . Trencin za mostami stojanov maju este +-10
Ja som siel tento tyzden fukat biky s lidl pumpou z min. roka a hlava je v prdeli, nenafukal som nic. Bola nova, v lete som s nou nafukol len jednu nafukovacku. Chcel som ju vratit, no nenasiel som blocek tak idem kupit nejaku najlepsie kovovu hlavu z ciny a uvidime, ci z nej nieco bude.
a čo vám odchádza na tých hlavách? mechanické poškodenie či vnútri nefunguje? lebo raz mi dala kamoška opraviť nefungujúcu pumpu a problém bol že ten vnútorný mechanizmus v hlave bol zalepený tmelom, tým pádom nefungoval ako mal, principiálne je to niečo ako spätná klapka, po rozobratí, očistení a premazaní išla ako nová..
Uz som o tom pisal. Dokonca v tejto teme. Aspon vidno ako ludia citaju. By ma zaujimalo, kolko ludi reklamovalo pumpu len kvoli zaseknutej klapke v hlave ako nefunkcnu a pritom staci tak malo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no ale vazne, zalezi aj ako casto kto fuka, ja som fukal 2-3 bicykle.. pumpa sa cosi nafukala a kazda klakla do pol roka, takze z lidla pumpu nikdy viac
edit: a ani raz som nemal probem s hadicou ci hlavicou, ale so samotnou pumpou... takze nie len na hlavicu sa treba zameriavat... jednuducho, pumpe z Lidla dajte pokoj, pokial neplanujete fukat viac jak 2x za mesiac.
Korela je druh papagája
Ale ako tak čítam, treba mať šťastie na veci z Lidlu.
kimlo: fukal som nou min. kazdy druhy den niekolko mesiacov, tak asi mam stastie na kus, alebo mozno varku. Tazko povedat .. tu moju som kupoval minuly rok (neviem presne kedy), zrejme tie starsie stali za tolko, ako pises.
Dosť dôležité je aj to, čo je v tele pumpy - či je na konci tiahla umelá hmota alebo klasická kožka. Ak začne prepúšťať umelá hmota, asi sa jej nedá pomôcť. Ak začne prepúšťať koža, tak sa trochu namaže (hustejší olej, redšia vazelína) a pumpa funguje ďalej. Zatiaľ som nemal pumpu od Lidla, takže neviem čo dávajú dovnútra.
To bolo tak ze som fukal kolesa a manometer sa zasekol na cca 4 baroch, povedal som ze sa na to poton pozrem, zasa som fukal prazdne koleso a manometer ukazoval od 4 a zastavil sa na 8 a tak to proste pokracovalo lebo sa nenavratne poskodil ten mechanizmus. Raz si povedal ze sa utrhne a cez manometer unikal vzduch, tak som len paskou prelepil meraciu dierku a je to Ok.
post1078245.html#p1078245