pre mna bol ten stojan dobrý lacný základ na nejaké domáce upravenie.. prerobil som ho na uchytávanie za osku prednej vidlice, oveľa viac mi to tak vyhovuje aj pri umývaní biku aj pri nejakom drobnom servise, že je ľahšie prístupnejší z oboch strán... to uchytávanie do tej tlamy mňa osobne moc neoslovilo, jednak to v nej slabo drží, pretáča sa v osi, vypadávajú tie gumené koncovky
Mám staršiu, cca rok , najskôr prdla hadica, tú som skrátil, nedávno odišiel galuskový ventil, funguje len AUTO, ak nájdem bloček, tak im ju tam štvrtok donesiem naspäť
Pri týchto pumpách je to asi o šťastí na jednotlivé kusy. Jednu mám už strašne dlho a fúkam s ňou pravidelne - bicykle, lopty, nafukovačky... a všetko drží a neprdlo (klop-klop). Takú istú som kúpil v ďalšej cykloakcii pre mamu a ventil prdol pri prvom použití - okamžite vrátená.
ja mám jednu možno už aj 5-6 rokov. Po cca 3-4 rokoch odišla hlava (páka), ale to sa dá dokúpiť a stále čakám, že už už prdne hadica, keďže už má svoj vek.
Mám staršiu, cca rok , najskôr prdla hadica, tú som skrátil, nedávno odišiel galuskový ventil, funguje len AUTO, ak nájdem bloček, tak im ju tam štvrtok donesiem naspäť
Mám ju z minuloročnej akcie, zatial fungujú oba ventily. Inak na záruku som sa ani nepýtal, je rok alebo dva na takéto veci?
Oblečenie to mi bez problémov vymenia aj po dvoch týždnoch.
pumpu z lidla nikdy viac.. mal som 2 a obe skoncili v kosi.. potom som kupil za 800 Sk nejaky Author, ta vydrzala cca 6 rokov, kym som ju doslova nezodral ... na pumpach sa setrit nevyplati
mate niekto skusenost s pumpou ? oplati sa ?
Diky za odpovede
Pouzivam uz par mesiacov a bez problemov, bral som na skusku, povodne som chcel nejaku slusnu za asi 30e, no ale funguje tak, ze nemam dovod menit. Jedine co mi trochu vadi, ze musim zaklapnut tu packu pre galuskovy ventil, inak to nefuka /nestaci pridrzat zatlacenu hlavicu/. Na to som na predoslej tiez lacnej pumpe nebol zvyknuty
Najslabšie konštrukčné miesto je asi tá hlavica, ktorá sa pripája na ventil - čo som sa ja nanadával, kým to tesnilo dostatočne na to, aby sa dalo dačo nafúkať a nakoniec sa tiež zlomila tá páčka na nej. Cesťák by som s ňou fúkať nechcel, 100 PSI ledva natlačím aj s mojou BBB pumpou a pritom s tou fúkam horák 30-40 PSI úplne "na pohodu".
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://youtu.be/tXZtCCXdp50
tahal som sa s nim autobusom a nic moc
Diky za odpovede
Mám ju z minuloročnej akcie, zatial fungujú oba ventily. Inak na záruku som sa ani nepýtal, je rok alebo dva na takéto veci?
Oblečenie to mi bez problémov vymenia aj po dvoch týždnoch.
Diky za odpovede
Pouzivam uz par mesiacov a bez problemov, bral som na skusku, povodne som chcel nejaku slusnu za asi 30e, no ale funguje tak, ze nemam dovod menit. Jedine co mi trochu vadi, ze musim zaklapnut tu packu pre galuskovy ventil, inak to nefuka /nestaci pridrzat zatlacenu hlavicu/. Na to som na predoslej tiez lacnej pumpe nebol zvyknuty