Ja mam taku istu a nemam problem fukat...asi musis papat viac halusiek
Sily mam dost.Nuz ale asi nemas taky kus co ja.Na nu aj keby sa zavesis celou vahou,tak kym zatlacis piest,trva to minimalne 2 sekundy.A to urcite nieje normalne.Pri 4 baroch,ktore ukazuje,co je realne 3,5 uz si myslim,ze ju roztrha,alebo je zlomim.
No to potom mam urcite nejakeho zmetka.A kedze to bola prva takato velka pumpa,tak som myslel,ze to tak ma fukat.Ocividne nie.Na mtb mi to stacilo,ale na hybrida uz nie.Pojdem asi teraz pozriet tento model v akcii,ci tam bude rozdiel.
Mam tu novsiu, v pohode som s nou nahodil bezdusaky, dokonca aj plaste, ktore nemali urcenie ako bezdusaky(papierove bocnice), fukanie sa mi nezda nejako obtiažne.
Ak ide tazko fukat, tak je problem asi v hlavici, tiez s tym obcas bojujem (jednak treba to nasadit poriadne, aj ventilcek odsroubovat, ale i tak to nie je uplne vzdy dobre), po rozobrani sa sa to zlepsilo (alebo tam bol prefukovaci problem), ale i tak to ide trochu tazko. Kupil som od cinana aj nejaku nahradnu hlavicu, ale ta je tiez naprd. Pumpa je inak dobra, az na to, ze po nejakom case sa vyderie hore, kymaca sa to a obcas protilak vystreli skoro von cely piest. Za tu cenu je to fajn, ale ak clovek pouziva pumpu casto, tak je to nanic. Dal som tomu sancu, ale aj tak to skonci nejakou slusnou pumpou.
Urcite vyskusat vymenit hlavicu. Tiez mam tu istu pumpu a musel som dat druhu hlavicu (z ineho stareho cinskeho srotu) a potom to uz islo v pohode. Okrem toho ukazovala pri skutocnych 7 bar rucicka az 9 bar. Od isteho casu sa to znormalizovalo a ukazuje spravne...
RANDAL tiez som ju kupil davnejsie a tiez nechcela velmi fukat stacilo rozobrat upravit resp. opravit a funguje dodnes. vyssie tlaky s nou idu naozaj tazko
Tak rano som bol kupit dres s dlhymi rukavmi a nohavice, materialom a vyhotovenim to vyzeraju byt kvalitne veci, uvidime ci aj funkcne Za tie ceny to ani z ciny clovek neobjedna
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja mam tuto z davnejsej akcie a s nou sa fuka tazko aj naprazdno.
Nepovedal by som. Zo zadnej strany su priepustne. Praveze taku membranu maju aj drahsie nohavice to je bezna vec.
Neobhajujem ich ale aj tuto zimu ich planujem tiez nosit.
Problem s vlozkou sa vyriesi tym ze v zime aj tak nejazdim viac ako dvoj-hodinove vyjazdy a za taky cas mi to nevadi.
Mam tu pumpu ktora ma ten velky barometer dolu. Pouzival som zatial do 6 BAR a v pohode.
Barometer meria rovnako ako ten od BBB s displayom.
Aj bez terma, ale hlavne nepoužívať zipsy, ak tam sú, zavrieť a nechať tak!
Sily mam dost.Nuz ale asi nemas taky kus co ja.Na nu aj keby sa zavesis celou vahou,tak kym zatlacis piest,trva to minimalne 2 sekundy.A to urcite nieje normalne.Pri 4 baroch,ktore ukazuje,co je realne 3,5 uz si myslim,ze ju roztrha,alebo je zlomim.