jasne atesty musia mat aj tieto lacne. Ja len na margo toho polystyrenu, prip. kompozitov u MET...
V tej cene u znackovych vyrobcov je schovany vyvoj, ktoreho vysledky v podobe odvetrania, aerodynamiky, hmotnosti, upnutia na hlave....si vsetci tak pochvalujeme/resp. hanime
ja na METky tiež nedám dopustiť
u značkových prilieb sú to presne tie dorbnosti ako design, váha, jednoduché ale kvalitné nastavovanie ktoré môžem meniť každý deň bez toho aby sa ulomilo, komfort, odvetrávanie, celkové prúdenie vzduchu v nej... ja si rád priplatím..
Trosku som podpichol , ale malo by to byt ako pise Craobs a romanx. Jasne ale, ak obchodnik objedna kontainer priamo od vyrobcu, tak cena bude mozno 25% z toho, co je v kamennom obchode. Ale musi to predat .. plus, kazdy kontainer ma garantovane obvykle do 95%, zbytok mozu byt zmetky.
Kvalita je obvykle prave v detailoch. (viz. napr. Merida )
mám na predaj L-biely dámsky dres a L-capri nohavice...manželke viac sadlo M-ko....ak nejaká bikerka z KE chce, môžem jej predať...alebo zajtra pôjdem vrátiť...
aj ja som bol v lidli viac menej nahodou a tak ma potesilo, ze tam este nieco bolo, zobral som ponozky (skoda ze boli len biele uz) a 2x dres biely L a M, L mi bolo velke tak som ho bol vratit tento tyzden a Mje v pohode, takze spokojnost dlhe gate(este som nepouzil) a vestu som kupil uz v lete a lacnemu tachometru som odolal tusim tam mal aj funkciu merania telploty ta ma najviac lakala
Tachometer som kupil ja, minimalne ako zalozny. Tiez ma namotala ta funkcia teploty. Dnes testujem spolu s mojim 8rocnym Authorom, ci meria rovnako. Inak spracovanie nevyzera zle, skoda ze sa neda uchyt otocit aby siel na predstavec, ale ja to nejak vymyslim.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V tej cene u znackovych vyrobcov je schovany vyvoj, ktoreho vysledky v podobe odvetrania, aerodynamiky, hmotnosti, upnutia na hlave....si vsetci tak pochvalujeme/resp. hanime
u značkových prilieb sú to presne tie dorbnosti ako design, váha, jednoduché ale kvalitné nastavovanie ktoré môžem meniť každý deň bez toho aby sa ulomilo, komfort, odvetrávanie, celkové prúdenie vzduchu v nej... ja si rád priplatím..
Kvalita je obvykle prave v detailoch. (viz. napr. Merida
hehe tato neodolal tak mam aj tachometer doma
a tie duse maju rozne vahy ale od 138g(28") do 178g(24 alebo 26 uz si nepamatam)
Mám ich a ja som s nimi spokojný.Maju tri druhy skiel.Kúpil som ich ešte minulý rok.
Teraz som v Bille kúpil rukavice koža+gel.Tiež zatial spokojnosť.
len prietok bude mať asi dost malý..